***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

FELICITARI LAVINI!

Mai, mai, si nu ai zis tu nimicutza pana acum ca doar stiai vestea de ceva lunisoare!!? WOW!
Sa fie intr-un ceas bun, peste 2 ani vei fi ca mine, mama mandra cu 2 pui frumosi! Sarcina usoara! Pana acum cum e? Ceva greturi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Salutare plantatie de capsunele!
O sa fiu cat se poate de scurta, ca altfel nu stiu cum sa dau vestea:de fapt, stiu:cu mandrie! In februarie, Andrei va avea un fratior!Nu va fi o fetita cu codite si fundite, desi ne-am fi dorit tare mult, dar deja imi iubesc flacaul la nebunie.O sa am 3 cavaleri acasa, cred ca va fi greu, dar important e sa fie sanatosi.
Sa aveti o zi buna!

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

FELICITARI!!! Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara in continuare!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Asta da veste BUNA.
Lavini, Felicitari! mi s-a facut pielea de gaina si de emotie imi tremura picioarele.
Daca iti doreai o fetita va trece ceva timp sa te linistesti.
Felicitari, ma bucur tare mult pt voi, distanta dintre pui vostri e ideala pt tot, toate.

Te pup mamica cu burtica viitoare mamica la patrat.
Ati ales nume?
Cand ai DPN pt majorete, intreb, of course...ce mai..is ametita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, io am intrat sa va intreb ceva..si am vazut Felicitarile Livianei si am uitat sa va intreb.

Am o pretena ce vine in ro, si vrea sa aduca un cadou, de botez, la un baietel.

Nu stiu varsta copilului si nici suma pe care vrea sa o aloce, dar, v-as multzumi daca ati da frau liber imaginatiei cu ceea ce ati primit, vazut, vrut sa primiti.
io aseara i-am spus 2: swing sau premergatorul ala (Lernlaufwagen) de la Chicco/V-tech

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lavini, felicitari!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Multumesc frumos pentru urari, parca retraiesc perioada de cand eram gravi cu Andrei.DPN e 20 februarie(sper sa fie Varsator ca mine), greturi inca mai am, a fost tare greu, mai ales ca ajungeam acasa dupa serviciu si Andrei ma lua drept fresh, nici nu am spus nimanui pana in weekend fiindca am vrut sa treaca perioada aia "critica" si in consecinta nu am avut ajutor.Dar or sa treaca si greturile si o sa ma bucur de perioada asta...
Mi-am dorit sa nu fie diferenta mare, ca sa creasca impreuna, si ma bucur ca a iesit asa.
Multumesc inca o data pentru urari!

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Salutare plantatie de capsunele!
O sa fiu cat se poate de scurta, ca altfel nu stiu cum sa dau vestea:de fapt, stiu:cu mandrie! In februarie, Andrei va avea un fratior!Nu va fi o fetita cu codite si fundite, desi ne-am fi dorit tare mult, dar deja imi iubesc flacaul la nebunie.O sa am 3 cavaleri acasa, cred ca va fi greu, dar important e sa fie sanatosi.
Sa aveti o zi buna!

Aha, si ai tacut chitic pana acum... Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea, sa fiti sanatosi!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Mie mi-a fost foarte util scaunul de masa Chicco Polly pe care l-am primit de la colegi.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

wooooow, lavini felicitari! sa ai o sarcina usoara si un baietel sanatos, frumos si papacios
m-a apucat si pe mine nostalgia sarcinii.. tare frumoasa perioada a fost

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Am o pretena ce vine in ro, si vrea sa aduca un cadou, de botez, la un baietel. Nu stiu varsta copilului si nici suma pe care vrea sa o aloce, dar, v-as multzumi daca ati da frau liber imaginatiei cu ceea ce ati primit, vazut, vrut sa primiti.
io aseara i-am spus 2: swing sau premergatorul ala (Lernlaufwagen) de la Chicco/V-tech

si eu as zice un swing (la noi sunt mai scumpe)

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput