Timisoara, Impreuna! ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Da Liana yo acu ma trezi, baui cafeu si stau cu ochi beliti in cumputator sa citesc ce au mai facut fetele dragi dupa care intentionez sa-mi trag niste picioare in dos ca ma trezi de dimineata cu la deal, cam atat pentru dimineata ... pana diseara poate reusesc sa caftesc pe cineva

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Pfui da capul meu, acu sa ajung si eu acasa cu remorca dupa mine toata ziua,numai poci, dar misiune indeplinita am cumparat rochie si asortat camasa si cravata ptr Helmut yuppii si alte maruntisuri ptr mine si copiii,mai noi vrem sa mergem la termal e super acolo e si loc de joaca ptr copii e super fain,e mai scumpa intrarea ca la umt dar merita.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Silvano whats up!!!!!!!!!!!!!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Oriunde, iar de cheltuit... nu io-s sefa cu banii... asa ca sa vina stapanul acasa si va mai dau detalii.
Na pai m-au chemat la ora 3 pt proiect, pana la urma trebuie depus pana in 1 septembrie, avem sanse mari sa obtinem finantare. Este mult de lucru si de stors creierii.
La mare cat mai aproape cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Schimbarea

"Un dezastru inseamna o schimbare. Este o sansa deghizata, in straie prea largi "

Richard Bach
"Indrumar pentru Mesia"

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

mediere de vineri seara...

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

O sa fac cu nervu daca nu-mi gasesc al doilea job, o sa fac si o depresie daca sapatamana viitoare nu-mi iau carnetu asa ca cam asta s-a intamplat ...

Pup si sa aveti o noapte buna, eu mai bantui pe aici daca are cineva chef de vorba

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Hai mai Silvana, de ce sa faci cu nervii? Ai atat de mare nevoie?
Este adevarat prin munca vine si profitul dar cel mai mare profit il avem de la atentia pe care o dam vietii in general (sanatate, buna dispozitie, munca echilibrata si placuta, timp liber, distractie etc.) Asta spune un pisicolog de soi.

Mergi la inceput

Ela, stiu eu cum e cu teoria, am lucrat 14 ani printre psihologi, plus ca am avut aproape un om extraordinar (D-na Anghel) la care puteam merge de fiecare data cand avem cate o problema. Nu am ocupatie, imi lipseste actiunea, e adevarat ca lucrez part-time dar pentru mine nu e suficient. As vrea sa fac multe dar ma simt legata de maini si de picioare, am impresia ca nici in cei 14 ani de munca acasa nu am realizat suficient si as vrea acum sa recuperez si nu e vorba de bani ... imi place sa lucrez, imi place sa stiu ca am ajutat in ziua asta pe cineva chiar si cu un sfat, acum ma simt ca o leguma, nu sunt de folos nimanui ... ooooo si cate ar mai fi de spus dar hai ca ma opresc .... noapte buna dragele mele

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput