Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 16
CristinaGoji spune:
Condoleante Olgutza!![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Pentru bebeii constipati - dovlecelul in pireul de legume ajuta si el. Si daca pentru prune e inca poate cam devreme, puteti face compot de stafide sau prune uscate si sa le dati doar putin din acesta.
Vladic
Daria
varuna spune:
Multumesc Cristina !
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
luny spune:
olgutz, imi pare tare rau, condoleante, si Dumnezeu sa-l ierte!..

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
condoleante!cuvintele sunt de prisos in astfel de momente. e trist cand cineva drag noua dispare, dar viata e plina de neprevazut!
sunt noua pe forum - mamica de Teo, 27.03.2008 - si vroiam sa va salut, si daca mai e loc in clubul vostru de mamici de randunici sa ma alatur voua!
CristinaGoji spune:
cu placere, Varuna
incerc sa ajut si eu cum pot. Zicea Bubu despre uleiul de masline ca ar fi devreme. Probabil. La Vladic am inceput diversificarea la 5 luni si jumatate si cum a inceput sa se constipe, am si inceput sa-i pun ulei de masline in mancare. Si uitasem sa zic de sucul de morcovi, pe care i-l dadeam si eu, doar o lingurita. Tot impotriva constipatiei.
Vladic
Daria
elara spune:
Intrasem sa spun repejor ca vin si eu la intalnire
Sunt bucuroasa ca am convins sotul.
dar am citit ultimele 2 pag....
Kya
, m-ai facut sa lacrimez...![]()
Olgutza, sincere condoleantze. Dumnezeu sa il odihneasca.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Amina_Marina spune:
Olga! Sincere Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte!
| Citat: |
| Kyalocul de intalnire este cel dat de Ursuleata in urma :Cafeneaua actorilor, ora 19, AZI...Sovi ne invata cum se bea votka ruseste : kalin, kakalin...ups, nu schimbam refrenul! |
E, aici , bunica-mea ar fi experta pentru ca e chiar din Moscova.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
mstela spune:
Randunici,tare imi pare rau ca s-a ajuns unde s-a ajuns.Dar ce rost ar mai avea sa cautam vinovati?Cert este ca nu mai e la fel.Insa,ca si altora,si mie imi sunt dragi fete din ambele "tabere" si nu o sa incep sa aleg sau sa pun in balanta,pentru ca nu de asta m-am inscris pe forumuri,ci sa vorbesc cu multa lume,sa ma sfatuiesc..Problemele si timpul ne-au legat,astfel,devenind prietene si crezand ca ne vom vedea puii crescand unele altora.Cand,dupa lungi perioade de stat in repaus TOTAL in spital sau acasa,cand nu de putine ori am simtit ca imi pierd cugetul si nu mai pot continua asa,toate m-ati incurajat si am primit de la fiecare, sincere si calde felicitari,megafelicitari chiar,pentru ca reusisem miracolul de a fi mama dupa o indelungata suferinta.
Asa ca,as putea eu alege acum cu cine sa vorbesc si cu cine nu? Sau sa scriu intr-un singur loc,pentru ca intr-altul sunt fete "rele"?Nu. Nu m-am simtit jignita,nu am intrat in conflict cu nimeni pentru ca nu am avut niciun motiv,si,repet,nu de asta am venit aici.
Multumesc tuturor pentru felicitarile de Sf Teodora.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Amina_Marina spune:
Uitati aici un topic interesant, banuiesc ca -l stiti, altele nu. Bun, bun, buunn...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124975
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.