Puiuti de Randunici 2008!! (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu am simtit ca am fost "luata peste picior"..dar ce mai conteaza?!toate trec,si rele si bune!
Deocamdata ,simt ca nu mai pot scrie aici................
Bubu,ca sa iti raspund la ce ma intrebai:Barosanelul e bine,voios,mancacios,kakacios!putin cam frichinit noaptea,dar nu ma plang!te

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Revin..
Amina,nu te poti oprii???mai poti???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

condoleante!cuvintele sunt de prisos in astfel de momente. e trist cand cineva drag noua dispare, dar viata e plina de neprevazut!
sunt noua pe forum - mamica de Teo, 27.03.2008 - si vroiam sa va salut, si daca mai e loc in clubul vostru de mamici de randunici sa ma alatur voua!

Bine ai venit! Teo e fetita sau baietel?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

LianaMbine ai venit! 10 mesaje iti sunt moderate (nu stiu ce inseamna asta ) si nu apar in timp real, de aceea bine ar fi sa mai scrii repede inca 9 ca sa scapi de moderare si sa poti vorbi si tu cu noi....in listuta nu stiu cine te va pune si cand, probabil se va intampla si asta odata si odata cand s-or linisti spiritele de tot, dar eu spun ca nu asta e cel mai important!
Spune-ne mai multe despre tine, in mesaje mici si dese Teo e fetita sau baietel?
Ursuleataunde esti?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

multumesc frumos de primire!Teo e fetita ! e primul si singurul nostru copil dupa o nastere cu peripetii!

Mergi la inceput

mmm...sa va mai spun despre noi...stam in bucuresti, in sectorul 5 "care este" . randunica mea are 4 luni si un picusor si e "duracell" curat !

Mergi la inceput

de saptamana trecuta am inceput sa bem suculet de fructe si morcovel , n-as zice ca se da in vant - e jumate pe hainute jumate in burtica - dar insistam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubu, Cristina si cine mai stie...cat ulei de masline sa pun la inceput in piureul de legume ca mie mi-a zis doctorul 15 picaturi dar n-am pipeta si nici chiar asa de riguroasa nu vreau sa fiu.O jumatate de lingurita mica = o lingurita de silicon ???? O fi bine asa??

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mimo - eu puneam cam o juma de lingurita mica la vreo 150 g pireu. Dar asta aproximativ, ca le puneam la ochi, atat pireul, cat si uleiul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

se intoarce pe burtica, se roteste, se taraie, se enerveaza ca inca nu stie sa se intoarca la loc - a reusit de vreo 2 ori doar - e capoasaaaaaa , vrea musai in fund si mai ales in picioare, ceea ce zice doctorul ca e cam devreme si nu e voie! si uite asa avem reprize de urleteeee ! tine biberonul cateva minute bune, prinde suzetica si incearca sa o bage in gurita - mai pe alaturi, mai nimereste - se joaca cu jucarele, dar se plictiseste destul de repede!si ii place baitaaaa !

Mergi la inceput