Puiuti de Randunici 2008!! (74)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
am si eu o intrebare: daca vorbim despre emisiunea lui Badea si Chuck Norris, suntem off topic, nu?? sa nu ne luam vreun avertisment!! chiar, unde ar putea fi topicul despre subiectul asta??

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
varuna spune:
Azi incep jocurile olimpice...mmmmmmm abia astept...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH
Amina_Marina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny am si eu o intrebare: daca vorbim despre emisiunea lui Badea si Chuck Norris, suntem off topic, nu?? sa nu ne luam vreun avertisment!! chiar, unde ar putea fi topicul despre subiectul asta?? ![]() ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
1)E vorba de subiecte care degenereaza discutii infinite.
2) Ca sa se reia linia de plutire ar fi bine sa se discute la subiect. Toate postarile care ating nevinovat " fost furtuna" reincepe alta.
Uneia i se pare ca s-a batut apropos de ea, alteia , ca a fost jignita subitil si tot asa.Iti place asa,topicul schiopatand?
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
luny spune:
ca nu-mi place mie sau tie ceva, e mai putin important...daca ele au ceva de impartit si vor sa-si spuna parerea in continuare, nu e treaba noastra si nici nu le putem opri...
sa stii ca si Chuck Norris poate degenera intr-o discutie infinita, eu una pot s-o duc asa pana la anul,si daca se baga si Mimo si Varuna, s-a terminat cu smecheria, pe bune...deci, vezi ca se bate cap in cap?..
hai s-o lasam balta
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Eu plang si ma simt ca si cum mi-ar fi murit un prieten drag si apropriat.
Plang, pentru ca dupa ce am descoperit DC-ul, la semnatura mea scria "mamica in asteptare". Citeam topicuri de la odiseea sarcinii, de la clubul scutecelor, si visam ca "atunci cand am sa ma fac mare" am sa fac si eu parte dintr-un astfel de grup, o sa am si eu prietenele mele pe DC, cu care o sa ma vad zilnic, si cu care o sa povestesc cate in luna si in stele.
Am avut cea mai frumoasa perioada a sarcinii, pentru ca dupa ce Claudia a deschis odiseea, m-a ajutat Dumnezeu si am ramas insarcinata. Si in sfarsit simteam ca "apartin" unui grup, ca sunt oameni care ma cunosc si pe care ii cunosc. "Crescusem si eu mare" si aveam prietenele mele! Abia astepam sa ma loghez, sa vad ce mai fac fetele, si sa povestesc si ce am mai facut.
Mai tineti minte prima intalnire a gravidutelor? Am scris acum cateva zile ca m-a apucat nostalgia (cred ca de fapt era presentimentul sfarsitului). Am fost acolo la locatia propusa de Naty eu, Elara, Bubu, Sovi, Simonette, Roxana-Claudia, Ursuleata. Naty nu a putut sa vina, pentru ca micuta viata din ea era in pericol, si dragostea pentru Iulia o tinea tintuita la pat. Va mai aduceti aminte cum a vrut sa mutam intalnirea undeva la o bodega de langa blocul ei, doar ca sa poata sa coboare si ea sa stea cu noi? Trebuia sa mai vina si Olgutza dar a fost o problema si nu a mai reusit sa ajunga.
Si uite asa, cu bune cu rele, au trecut toate cele 9 luni, am nascut, si grupul de prietene a devenit un grup de mame. Mai tineti oare minte
? Cu cata dragoste ne faceam galerie? Si cum povesteam despre ecografii, cum savuram pozele minunilor din burtica, cum ne intrebam de dureri, de intepaturi, de no-spa, de sfatul dat cu caldura "stai cuminte in pat, ca o sa fie bine?". Au urmat apoi temerile despre dopul gelatinos, apa rupta, contractii "Fetelor plec la spital, tinti-mi pumnii!" "Hai cu nasterea fara probleme, hai cu bebele sanatos si mancacios!"
Mi-a venit si mie randul, si inainte sa plec la spital l-am instruit pe sot, cum sa posteze pe forum... A postat gresit, la pagina 20 a unui capitol trecut. Bubu a gasit mesajul ratacit si la copiat unde trebuia. M-a sunat mami_papatot, i-am dat si ei vestile mele minunate, Bineinteles, unde putea sa le posteze, decat pe forumul cu fete dragi. Am fost coplesita de valul de incurajari, de urari de bine, de felicitari. Simteam ca prietenele mele nu m-au lasat, nu m-au parasit, imi sunt alaturi!
Dar toate astea au ramas undeva departe invaluite in ceata...
Azi "prietenul" meu iubit nu mai este. A murit! S-a dus, s-a pierdut...
Acum e doar gol, trist si gri. Gata, nu mai e!
Ma duc sa ma inchid intr-o camaruta mica si intunecata, sa plang in continuare si sa-mi aduc aminte de ce a fost frumos odata...
P.S. Venisem de la munte fericita sa pun poze pe webshots, ca odata, de mult... sa le impartasesc cu grupul caruia apartineam si eu...
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
acum ma gandesc sa scriu si scrisorica pentru ca indata apare piticea si adio taclale ![]()
Stelasa stii ca un copil cu numele de Teo iti e recunoscator pentru ca ai adus ieri vorba despre Sf Teodora
Astfel a putut reclama absenta cadoului si a capatat o pereche de adidasi cu rola in talpa cu care s-a "dat" aseara prin casa pina tarziu in noapte
Noroc ca vecinii de jos nu-s acasa ca era imediat expulzati din asociatie
In timp ce sor'sa dadea ture cu rotile ala mic sarea in jumper atarnat de tocul usii
Pai cum sa-ti pastrezi echilibrul cand totul se misca in jurul tau ? 
Sovicu jumerul n-as zice deocamdata ca am avut mare succes, poate tanjea la rolele lu' sor'sa?
Sa- iau si lui sau sa incerc sa gasesc un dispozitiv care sa-l tina la orizontala pe burta, ca mai nou asa ii place: Avionuuuu !
Ca de zburat, nu zbura nimic in casa in afara de muste si tantari
Kyalocul de intalnire este cel dat de Ursuleata in urma :Cafeneaua actorilor, ora 19, AZI...Sovi ne invata cum se bea votka ruseste : kalin, kakalin...ups, nu schimbam refrenul!
Cristinaam observat bine eu deci ca diversificarea e de vina pt aparitia constipatiei! Ieri i-am dat un borcanel de la Hipp in ideea ca trebuie obisnuit si cu asta ca poate om pleca undeva si noi sa ne cante talanga
si atunci....l-a hapait una-doua fara sa-i curga nimic din gura
Ciudat...avea cartof si porumb.Sa vedem azi ce produce fara morcov!
Varunadaca ai terminat de calcat vino si pe la mine
Si tu de ce ma rog nu poti sa te intalnesti cu noi? Multumesc pentru pepsi oricum, eu nu refuz niciodata cand mi se cere sa fac ceva pentru cineva 
Valentina
ai zis ca apari dimineata! Trezirea!
Mihaam uitat mah ca tu esti psiholog cu acte in regula 
astept un diagnostic, dar sa ai mila te rog!
Multumim pentru carte si vreau si eu pe pm inca o data userul si parola de la mail .Indurare! 
Bubueu zic ca Stefanut ti-a simtit agitatia ieri, uneori se mai intampla si d-astea...sper ca azi sunteti mai bine!
Arielramane valabila invitatia insa ar vrea si teo sa vina, sa vedem daca nu apare ceva nou in programul ei (vreun Mall ceva
) si in cazul asta in masina n-ar mai fi loc pentru Alexuta (ca eu am scaun pt Vladut si masina mititica
) vedem, vorbim si gasim noi o solutie
poate apare chuck norris si ne salveaza! 
Mihutzabine ca si-a revenit fata!
Stii ce ma gandeam? ca poate doarme dupa ora Romaniei mah! 
Viofelul in care acesti copii cresc si se fac oameni mari mi se pare si mie cel mai dificil de " manuit"...dar eu am cugetat la asta bia cand a intrat Teo la scoala si am vazut ca educatia de acasa este EXTREM de importanta pentru modul in care copiii se manifesta...lumea in care traim, valorile promovate, competitia acerba, toate sunt niste lucruri greu de explicat si responsabilitatea e coplesitoare!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Kyaasa a simtit fiecare dintre noi, indiferent cand ne-am alaturat grupului...eu zic sa nu te incui in camarutza, sa te linistesti si apoi sa decizi unde incarci pozele de la munte sau daca de mai incarci....e neplacut, dar sunt sigura ca nu vei ramane singura dupa iesi din camaruta! Asa cum am mai zis , e loc pentru fiecare in universul asta mare!
De ce iti raspund eu? Pt ca simplu : "chelu'si pune mana'n cap" si cum am mai zis ma simt ca proasta responsabila cumva pentru scindarea asta si mi-e greau sa vad ca "am provocat " atata tristete. Dar ma imbarbatez zicand apoi ca "n-am provocat-o eu" si tot asa...
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Fetelor, azi la ora 10 a murit unchiul meu, Dumnezeu sa-l ierte! Sunt si mai trista, si le spuneam si celorlalte fete cum mi-a mai dat viata o lectie, ca sunt multe greutati si rele pe lume, ca sa ne facem noi altele suplimentare. Asta e, s-a dus un om, si s-a dus prea devreme...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
Olgutzacuvintele sunt de prisos! Sincere condoleante!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
varuna spune:
Olgutza sincere condoleante!
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH