Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Felicic m-am uitat pe ecografii: si BOBO avea la 25 de saptamani 877 g si acum are la 36 3200g deci si al tau o sa fie un BB mare.Dar nu e nimic in neregula stai linistita!!!Problema poate aparea doar la nastere ca find prea mare o sa ne chinuie un pic!

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Felicic m-am uitat pe ecografii: si BOBO avea la 25 de saptamani 877 g si acum are la 36 3200g deci si al tau o sa fie un BB mare.Dar nu e nimic in neregula stai linistita!!!Problema poate aparea doar la nastere ca find prea mare o sa ne chinuie un pic!

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

pai in cazul asta, mai vorbim cu naturala
tin aproape si te urmaresc

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci Andreea, dar mai avem de luat lucrurile costisitoare cum zici tu , patutz, carutz, as vrea si un bouncer (carutzul si patutzul le avem promise de la rude, dar daca se mai lungesc mult...le cumpram noi si sa ne dea banii daca vor) stiu ca nu-i frumos dar....
Cred ca o sa-ti raspunda mamicile cu experienta la intrebari, eu pot doar sa spun ca am vazut la nepotel care era alaptat la san, cum ii curgea laptic pe la botic...dar prosopel sau baveta cred ca tot aia e

33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanana – ma bucur mult ca bebe a depasit 2500g - multa sanatate si sa stai cumintica. Intalnirea noastra va fi in parc la o plimbare cu bebelusii cred.
Claudina ma bucur ca esti bine – multa sanatate
Andy_p – eu l-am facut in sapt 33.
Lauretta, dyanira – bafta multa la eco. Va asteptam cu vesti bune

Urez disatractie placuta fetelor diseara la intalnire.

34 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am pus si eu trei poze facute astazi, cu burtica in S34, ca sa vedeti si voi de ce apasa fi-miu asa tare pe col! Sunt cele in care sunt in verde!
Uitati burtica cu bebe Luca

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Miruna multumesc mult de raspunsuri!!
Sincer batista bebelusului ma cam sperie, nu prea ma vad cu aspiratorul langa bebe doar ca sa-i suflu nasucul..ma mai documentez sa vad si cat costa pompele electrice. Am vazut ca si sterilizatoarele costa destul de mult, ma gandeam ca am scapat de cheltuieli majore. Cu bouncerul a fost piticul meu, stiu ca nu e neaparat necesar dar mi-a placut mult si bebelina merita si ea rasfatata nu?
Mi-am adus aminte ca mai am de luat cadita cu suport si cercei.
CD27 o sa-i iau si bavetica ca nu e mare cheltuiala, doar ca eu aveam impresia ca sunt necesare cand incepe bebe sa pape si altceva, mancarica solida, etc.

Felicic la mine bebelina nu a fost asa mare prin saptamana 22 cand am facut eco, dar stiu ca baietii sunt mai grasuni si parca Luca al Evei avea mult peste grafic in trimestrul 2. Oricum, daca n-ai diabet gestational nu cred ca e nici un motiv de ingrijorare.

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

nah, ca ma bantuie si pe mine o intrebare........ m-am uitat pe site-ul cu greutatea bebelului la sapt 24 scrie de 550 gr, la sapt 25 650 gr. Bebele meu avea la 24sapt si 3 zile 945 gr. Nu-i totusi cam mult?
mi-au iesit si analizele, nu am diabet gestational, ma gandesc totusi sa nu fie vreo problema.......
De-abia astept luni controlul lunar.....
La voi cum erau? Ca deh, daca sunt in coada listei de gravi si alinushca nu mai intra, nu mai am cu cine sa ma consult......

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Felicic uite aici tabelul meu de capatai, e f corect! http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

Bebe Luca a iesit mereu, de la inceputul sarcinii, mai mare cu 2 saptamani, adica in S 28 avea greutate de S30 (1300gr)! Stai linistita, nu e nicio problema, va fi lungan si atat tot!
Sunt curioasa si al meu cat mai are, ca intru curand in luna 9!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Am pus si eu trei poze facute astazi, cu burtica in S34, ca sa vedeti si voi de ce apasa fi-miu asa tare pe col! Sunt cele in care sunt in verde!
Uitati burtica cu bebe Luca

Asta da burtica maricica! Sa fie sanatos bebe Luca si tu sa ai putere sa-l tii in casuta cat trebuie si sa il nasti usor!

32+ AMR 51 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andreea_and, caruselul e mai mult pentru amuzamentul parintilor si pentru look-ul camerei Bebelina mea a avut unul de la Chicco si nu prea pot sa spun ca l-am amortizat. Cand era treaza nu o tineam in patut, o tineam in bouncer in sufragerie, in primele 2 luni nu a parut interesata de el si de la 6 luni cand se ridica in fundulet se agata cu manutele de el si a trebuit sa il scot...deci de folos nu prea ne-a fost dar arata frumos la patut acolo. Daca iti iei, iti recomand unul din plastic tot (noi avem unul de la Chicco). cele de plus sunt aspiratoare de praf!
Felicic, eu cred ca Vlad sau Vasile sau cum o sa ii zici va avea vreo 4 kile la nastere Dar tu esti fata curajoasa, nu

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mda, declar la mine un inceput de paranoia care se accentueaza considerabil, lumea imi spune ca n-am burta asa de mare (asta zic si io ), mi-e teama ca bebe Gruia sa nu fie afectat de placenta mea pe care Pop a vazut-o cu mici zone de necroze si sa nu mai creasca .. el era inainte cu 2-3 saptamani tot timpul si acum mi se pare ca burtik mea nu a mai crescut

Pentru sondaj ... as zice nastere naturala, pana la indicatii contrare din partea medicului .. tot din motive de taietura uter; pe de alta parte, la nasterea naturala sunt ingrozita de epiziotomie: cand taie, cand coase si pana se vindeca

32+ AMR 51 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput