Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Am vazut ca ai zic ceva Muuh, dar eu vin cu metroul si nu prea am in minte imaginea locurilor, asa ca o sa intreb, ma descurc

33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

E si mai usor cu metroul. Cobori la statia Tineretului si o iei agale pe langa parc spre Palatul Copiilor. Cred ca poti lua si un autobuz o statie. Cand ajungi la Palatul Copiilor faci acelasi lucru ca si cele cu masina.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna fetele,

Am intrat sa va spun ca am primit si eu rezulatele pentru analiza secretiei pentru streptococ B si sunt negative, ceea ce ma bucura foarte tare.
Motivul pentru care am vrut sa va scriu este ca recoltarea secretiei nu trebuie sa doara, probabil tine de cel/cea care face recolatarea. Fetele au spus pe aici ca doare...dar nu e necesar sa se intample asa...pe mine nu m-a durut deloc asa ca nu trebuie sa va speriati.

Multa sanatate...ma apuc si eu sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat.

AlexaM

36+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lauretta bafta si tie la eco si multumesc pentru urari.
Andreea _and multumesc pentru urari sper sa ma linisteasca ca tare agitata am mai fost in ultimul timp cu medicii astia!!!

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Laureta bafta multa la eco, lasa morcovul pt iepurash . Si mie mi-e o lene sa ma scol sa ma duc la baie dar daca nu ma duc ma apasa rau si nu pot dormi, plus ca mi-e frica sa nu-mi dea contractii.
CD vazut lucrusoarele pentru Mikul, super dragute, deja are o intreaga garderoba, sa le poarte sanatos!

M-am mai linistit cu cumparaturile pentru bebitza, ce era mai important (si costisitor) cred ca am luat, patut, mobila, carut, bouncer, lucrusoare pt primele luni, mai am de luat chestiile de la farmacie, pampersi, servetele, etc. si am cateva nedumeriri.
1. Ce pompita pt nas trebuie sa iau, care e mai buna si nu-l raneste pe bebe?
2. Sterilizatorul pt biberoane merge si la bibe de sticla, ca de-astea am de gand sa iau?
3. Ne trebuie bavetele de pus la gat de la inceput sau numai daca nu alaptam? Am luat un set de 10 prosopele mici de la ikea sa il sterg la gurita dar nu stiu daca sunt bune numai alea sau trebuie si bavetica.
4. E obligatoriu carusel la patut? Ma gandesc ca la inceput nici nu distinge bine..
Mai am si alte intrebari, mai apelez la voi pe masura ce-mi amintesc.

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

1. Ce pompita pt nas trebuie sa iau, care e mai buna si nu-l raneste pe bebe?
2. Sterilizatorul pt biberoane merge si la bibe de sticla, ca de-astea am de gand sa iau?
3. Ne trebuie bavetele de pus la gat de la inceput sau numai daca nu alaptam? Am luat un set de 10 prosopele mici de la ikea sa il sterg la gurita dar nu stiu daca sunt bune numai alea sau trebuie si bavetica.
4. E obligatoriu carusel la patut? Ma gandesc ca la inceput nici nu distinge bine..
Mai am si alte intrebari, mai apelez la voi pe masura ce-mi amintesc.

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

1. Dupa mine toate pompele normale sunt niste porcarii daca vrei ceva eficient vezi alea electrice sau batista bebelusului. Daca totusi ramai la una normala vezi pe cat posibil sa aiba mufa aia de bagat in nas din cauciuc moale.
2.Da merge.
3. Da si nu. E mai usor sa ii pui o baveta ca o poti lega si nu cade/aluneca in fine dar poti folosi si setul de la Ikea. Se aplica mai ales la alaptat ca la biberon pozitia in care il tii iti permite sa il stergi mai usor.
4. Nu e obligatoriu. Se poate si fara dar daca tot ai luat bouncer poti sa il iei si pe asta ca sunt la fel de must not have amandoua.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta
titziri nu cumva zilele astea ai facut sieks?
Laureta bb2 - 33+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Sieks nema din saptamana....17?.Indicatii temporare din cauza de scurtare de col...colul s-a marit, restrictia nu am mai intrebat de ea...preferam asa...
Bafta la eco....numai cu vesti bune sa te intorci

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nah, ca ma bantuie si pe mine o intrebare........ m-am uitat pe site-ul cu greutatea bebelului la sapt 24 scrie de 550 gr, la sapt 25 650 gr. Bebele meu avea la 24sapt si 3 zile 945 gr. Nu-i totusi cam mult?
mi-au iesit si analizele, nu am diabet gestational, ma gandesc totusi sa nu fie vreo problema.......
De-abia astept luni controlul lunar.....
La voi cum erau? Ca deh, daca sunt in coada listei de gravi si alinushca nu mai intra, nu mai am cu cine sa ma consult......

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

stie cineva pana la urma ceva despre ceaiurile diuretice pt gravide???

POZE...POZULICI

34+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

POZE...POZULICI

34+... Erik

Am vazut ca sunt fete care il folosesc, dar nu sunt acum pe forum...

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

POZE...POZULICI

34+... Erik

ceva ce? Se iau de la plafar, au gust bun si ajuta la eliminarea apei din organism. Eu il beau de bvreo luna jumate si ma simt ok.
Sunt sigura ca daca as sta pe acasa mai mult, cu picioarele in sus si savurand ceaiul, as avea glezne de caprioara.
Pana atunci consum 0.250-0.500 l/zi si merg la baie din 30-30 min ziua si la 2-3 ore noaptea.
edit: eu pe www.ilanplant.ro/produs/ceai-diuretic-pentru-gravide" target="_blank">asta il beau

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput