Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

va pup fetelor, fug dupa tortulet si alte alea.

sampanie din partea lui Milan!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Mai fetelor, iari i-am dat lui stefan un sfert de ou. azi dimineata avea niste bubitze mici, asa ca virful de ac, pe piept si pe burtica. oare de la ou or fi? sau de la caldura? hmmm. voi ati patit dupa ou asa ceva?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!
pentru
SAARA
si
MILAN

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Mai fetelor, iari i-am dat lui stefan un sfert de ou. azi dimineata avea niste bubitze mici, asa ca virful de ac, pe piept si pe burtica. oare de la ou or fi? sau de la caldura? hmmm. voi ati patit dupa ou asa ceva?

Povestea Nasterii

Anca, eu zic ca da; si buburuza mea a facut, dupa a doua tura de ou, undeva pe umar, ca o constelatie de bubite mici, cu motz cat-un virf de ac si era asa, ca o moneda de 50 bani. Si nu i-am mai dat de-o saptamana si i-a trecut.

Nu stiu ce sa zic, dar fa paza o saptamana si dak trec insemna ca de la ou au fost.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Gatta, da-da. ma intereseaza, ca sint destul de stersata de problema, chiar daca nu e f avansata boala. as vrea sa stopez totul aici. dar cac a zici ca se poate si remedia...ar fi super. astept pm. mercic.

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Salutare!

Incerc sa scriu si eu cateva randuri cu Sara langa mine in pat ...e foarte interesata de laptop , vrea sa tasteze si ea ...insa cu degetele de la picioare

Multumesc tuturor pentru cuvintele bune ...Lala D , sper ca odata cu varsta , problemele astea sa dispara insa ...greu se mai fac oamenii mari . Multumim mult pentru sfaturi , esti o adevarata enciclopedie medicala...i-ai luat locul lui Miri care ne era sfatuitor sef pe probleme de alaptare
Micsunea...merci pt lamuriri ...chiar ma ingrijora kk ala dubios....azi n-am sa-i mai dau banana sa vad ce se intampla .

Fetele cu bebei care nu vor apa...ati incercat sa le dati cu canuta cu cioc ? Sara imi scuipa apa daca i-o dadeam din biberon , insa de cand folosim canuta , am scapat de problema asta.

Anca.b , pentru paradontoza , sotul meu a facut un tratament miraculos cu tetraciclina ...aproape ca ii cadea un dinte de sus, se misca f. tare , si dupa 3 sapt de tratament putea sa muste bine cu acel dinte ...daca vrei mai multe detalii , vb pe PM

Grati...nus' ce sa zic de Zinnat...era singurul care iesise la antibiograma si se putea administra oral. Restul erau toate intravenoase. Vedem maine , ca tb sa iasa rez. la urocultura. Am fost si la un urolog la Diagnosis si mi-a zis ca e bun tratamentul si sa-i dau inainte.
As mai sta , dar am langa mine una bucata zuzica plangacioasa care vrea s-o bage mami in seama
Pupici la toate zuzele.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ce n-as da sa zica si al meu "tata". stii ce zic babele, nu? daca zice tata prima data urmatoarul bb e fetita si eu asta vreau!

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuze buburuze ..

va anunt ca eva m-a tradat .... azi, 6.08.2008 .. a spus TATA!! asta e .. ce sa-i fac. adica eu stau toata ziua cu ea si ea spune tata.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am vorbit cu dr - analizele sunt cam proaste

La urocultura a iesit "prezenta flora microbiana mixta" - deci nu e sterila; este ceva dar nu se sti ece (dak era pozitiva atunci i-ar fi putut face antibiograma)

La sumar - au iesit "frecvente leucocite"

La stansfeld-webb au iesit au iesit 30 leucocite - normal este 5.

Deci, se pare ca are o forma de infectie; maine ma duc iar cu urocultura si dak si asta iese la fel, o sa-i faca cistograma - tre' sa ma duc cu ea.

Off, imi pare rau ca va intristez.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Ufff, Roxana, imi pare rau de analizele Adelutei. sper sa gaseasca cit mai repede cauza si sa primiti un tratament bun.

Ma bucur ca sara e bine si nu mai e nevoie de branul!

dana, cum e VAnesa, ati fost la dr?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

OFFFFFFF mai Roxana....

Tu faci de fiecare data aceste analize in acelasi laborator??
Lui dimitris ii iesisera tare prost analizele la pipi cand i le-am facut la laboratorul de la policlinica lui elias...
Am repetat analizele de data aceasta la Centru Medical Unirea si rezultatele eraunu numai diferite ci chiar OK. Nu avea baiatul nimic...

Imi pare asa de rau...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laura D , Danonique , Ellenuta , Ginette , Lala D , Natalia , Cristacoman , multumesc la toate pt urari

Danonique , am uitat sa-ti spun...multa sanatate bebelului din burtica ...sa fie intr-un ceas bun !. Pupici Vanessei sa se faca bine repejor
Ellenuta , mult spor azi la alergatura , sa-ti iasa toate asa cum vrei tu

Lala , pupam rostogoliciul Andrei , si Sara se mai da cu capul de gratiile patutului dar nu urla , s-a obisnuit , o vad ca e rosie pe frunte si asa imi dau seama

Monica Doc , si Sara a avut o perioada de 3 saptamani , cand am fost la tara , in care , desi manca f. mult , nu a pus nimic pe ea.Nu te speria , eu zic ca Serban e foarte bine la 7800 g . Sara are 7200 g si eu zic ca e slaba si toata lumea-mi zice ca sunt obsedata ...sa las in pace copilul ca e f. bine.

Din capitolul "Ce mai vorbesc copiii nostri".... Sara zice "apa" , "baba" , "lalalala"...incercam si noi sa invatam de la Luca al lui Miki Mamica sa facem "bravo" .
E o chestie cu tendinta asta de a imita...aseara in parc , Nemary a zis ca ma bate si pe mine si pe Sara ca am invatat-o pe Daria sa faca ploita la gurita

Si sa nu uit :
Saara
Milan

As mai sta la palavre , dar zuziliciul meu mic este f. atrasa de unghiile mele rosii de la picioare si ca atare , vrea sa le manance

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput