Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Neata mai pe la 11!
Sunt treaza de la 6.30 si azi nu am reusit sa iesim afara,ca am o dispozitie de cacao si mai am programare si la coafor da cred ca nu ma duc
oricum poftiti la cateva poze proaspete:
http://good-times.webshots.com/photo/2466876030102239560BvrJax
daca aveti chef si timp!
Apropo am vazut si eu poze cu pupicul ce "mamos"

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

mai lala am vazut pozele cu biencuta ta.frumoasa foc si toata numai un zambet.cum reusesti sa o faci sa rada mereu?ca daria cand vede camera devine serioasa...!biencuta frumoasa si mamica si mai frumoasa.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

vazut si poze cu pupicu cel frumos si mamica cea sexy.ce bine se simte el la plaja....dariutei nu prea ia placut la mare.adica min..era fascinata de valuri [:d]

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

MITSUUUU

Da si mie niste detalii cu vacanta ta. Eu locuiesc la Luxembourg dar scrie (eventual pm) si zi-mi si mie cand vii si ce ai de gand sa faci.

Poate te pot ajuta cu ceva (luxembourgul e la vreo 205 km de Bruxelles si la vreo 200 km aproximativ de Charleroi ;-)

Mai sunt fete care sia-u programat excusrie la Bruxelles in aceeasi perioada cu tine?

Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mi-am luat familionul si am fost sa imi fac pasap si sa-l trec si pe bb in el
laura nu am mai stat sa citesc raspunsul tau dar merci frumos si pup mult fata draga mie si nu numai! eh, noi am stat aproape o ora pe-acolo dar am rezolvat-o, ne-a facut amandurora poze acolo, uf, intr-o sapt e gata.
i-a priit copilului statul la cozi, doarme acum mai abitir ca atunci cand il plimb in parc dimineata, hihi!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

danonik of, experimentezi deja greturile.Sanatate multa tie si bebelusului mic mic!Si celorlalti doi copiluti de asemenea!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

fetelor,

w/e cat mai placut va doresc!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Gaby ,ultumim de laude,nu ca tu si fotomodelul tau a-ti fi mai prejos.A si cu zambitu asa e ea mereu cu gura pana la urechi inca din spital cand au incetat sedatul trecuse ceva timp si doctorii se ingrijorau ca nu reactiona dar era (asa in somn) tot timpul cu gurita pana la urechi.
P.S mesajul tau a picat la tanc sa-mi ridice un pic moralul,k am fost pana la urma la coafor si nu sunt multumita de ce a iesit.
Dana ma bucur ca vanessa e mai bine,dar imi pare rau de starile tale ,dar rezultatul final merita

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Offffffffff , iar am o stare de tot rasul .

O prietena de-a mea imi spune astazi ca tocmai s-a intors dela SPA , a stat sase zile , si nu's cate kile pierdute , masaj anticelulitic , alea , alea ... mi-a venit sa urluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Baietelul ei e nascut in noiembrie , deci cu cateva luni mai mare decat Caz al meu . Iar eu ... n-am avut timp astazi nici sa fac un dus , sincer , in ultima vreme abia mai ies din casa , n-am nici energia si nici dispozitia sa fac nimic pentru mine . Arat ca naiba , ultima oara m-am dus la coafor la botez . Ce pana mea se intampla ????

Mai am putin si ma buseste plansul ...

Colac peste pupaza , Caz are astazi niste fitse la purtator ! A mancat mizerabil , de astazi dimineata doar un borcan cu pere , in rest NIMIC ! Pana si laptele l-a refuzat mai devreme . Ca sa nu mai spun ca la fiecare 5 minute urla ca e pe burta si nu se mai poate intoarce la loc .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

lala si virgo un pupic mare de la mine si de la daria.
virgo trec prin aceleasi chestii si eu

ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Virgo, eu am 6 zile de tratament la EFOSAN si am scazut in circumf. coapselor 3cm. Si la talie am mai putin aproape 3cm. Cel care-mi face dush masaj spune ca inca 7 zile si distruge blocul de tesut adipos de pe burtik si coapse...numai ca eu plec luni. Dak ai cum ajunge in Ef.Nord iti recomand cu mare caldura pachetul de proceduri: dush masaj, dush subacval, aquagym si gym individuala (saltea, spalier, bici si banda)...oricum orice angajat benef de 10 zile pe an gratuit (au decontare directa cu CAS).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput