Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti am telefonat si am aflat programul pt azi de la pasap, este mai scurt s Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |

ti-am raspuns degeaba si prea tarziu...
te-ai descurcat singurica fara ajutorul meu inexistent de altminteri....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Adryana_4u .....sa nu va suparati ca am lipsit atata....nu v-am uitat, sa stiti....nu am ca scuza decat faptul ca-mi petrec tot timpul cu Bianca, si ma fascineaza cate lucruri noi face si cum avanseaza...deja sta binisor in fund, merge de-a busilea, si mai nou, de ieri, din patru labe se agata cu mainile de ce apuca si se ridica in genunchi....sa nu fiti suparate pe mine va trimit pupicei tuturor ![]() Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
stiu cum este..
eu nu am aproape niciodata timp sa intru de acasa...
Felicitari pentru progresele facute de biencutza ta !!!!
si Eleni - 05.02.2008
LaLa_20 spune:
Neata mai pe la 11!![]()
Sunt treaza de la 6.30 si azi nu am reusit sa iesim afara,ca am o dispozitie de cacao si mai am programare si la coafor da cred ca nu ma duc
oricum poftiti la cateva poze proaspete:
http://good-times.webshots.com/photo/2466876030102239560BvrJax
daca aveti chef si timp!
Apropo am vazut si eu poze cu pupicul ce "mamos"
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ginnette Neata fetelor, LauraD., tocmai am pierdut doua mesaje!!! Reiau: ici tuturor fetelor care ne sustin!Simona(Gata), analiza o sa i-o repet si la MEDLIFE - maine duc pipi - desi n-am prea mare incredere in laboratoarele particulare; dar acolo o s-o vada si Dr Marcu. I-am dus pipi iar, la Gr Alex, in dimineata asta, pt urocultura; dr zicea ca poate n-o spal bine; nu cred, pt ca si eu si mama o spalam cu sapun de fiecare data, mai ales dupa ce-am tras cu ea la 6 luni. Acum, dr a zis de cistograma pt ca sumarul de urina este ok din pct de vedere al rinichilor. Vom vedea luni, dupa ce iese urocultura, ce facem mai departe. Oricum, mai am putin si o sa ma panichez, pt ca nu stiu ce are si ma omoara starea asta. Miri subscriu la ce-au spus fetele: macar sa-i fi zis ceva in romana, sa-i vezi fatza de tembela - ca asa se uita toti cand aud o limba straina. Am vazut ca s-a discutat despre intalnire; cum am spus, dak este in Carol vin, dar in Tineretului este prea departe si la ora 5:00 pm cu buburuza in trafic inseamna sinucidere. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Nu te panica, te rog mult !!!!
O sa vezi ca totul va fi bine!
Buburuza frumoasa nu mai face febra, mananca bine este vesela, vioaie.... Sunt sigura ca nu are niciun balaur nicaieri !!!!
Am eu sentimentul acesta !!!!
Of, ... prin cate trebuie sa trecem uneori degeaba....
Cat despre intalnire... eu habar n-am unde ste parcul carol....
Eu de saptamana viitoare sunt fara husband acasa
Eu as merge in fiecare zi in moghioros dar nu-i place lui si mi-e cumva peste mana sa-l las singurel si eu sa merg in parc...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Lala sanatate multa lui Andrei, sper si eu sa fie dintisorii de vina! laura as merge si eu astazi la pasap.Tu unde i-ai facut poza lui Eleni? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
pai, am luat-o cu mine si i-am facut poza acolo la ei....
si Eleni - 05.02.2008
gabrittza spune:
parcul carol e putin mai sus de tineretului pe partea stanga.sunt 2 statii de tramvai.si la intrarea de la mausoleu de sus sunt si locuri de parcare.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
Nu te panica, te rog mult !!!! O sa vezi ca totul va fi bine! Buburuza frumoasa nu mai face febra, mananca bine este vesela, vioaie.... Sunt sigura ca nu are niciun balaur nicaieri !!!! Am eu sentimentul acesta !!!! Of, ... prin cate trebuie sa trecem uneori degeaba.... Cat despre intalnire... eu habar n-am unde ste parcul carol.... Eu de saptamana viitoare sunt fara husband acasa Eu as merge in fiecare zi in moghioros dar nu-i place lui si mi-e cumva peste mana sa-l las singurel si eu sa merg in parc... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
De fapt, cred c-am inceput sa ma panichez deja - ma tot gandesc ca are vre-o infectie pe undeva si pana descopar unde, trece timpul si mi-e sa n-o afecteze.
Sper sa se-adevereasca feeling-ul tau

Parcul Carol este, cum cobori de la autogara filaret, pe partea dreapta. Sau dak stii unde este sediul DISTRIGAZ, cand vii de la Budapesta, pe stanga.
Dak ramane asa, mergem impreuna (ne intalnim undeva) - te-as lua cu masina dar nu ne intra carucioarele - de-abia intra al meu.
Ei, cred si eu ca nu poti sa-l lasi singur.
In moghioros n-am fost saptamana asta, c-a fost prea cald. Dar dak ma-ncumet saptamana viitoare te sun.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
danonique spune:
Buna!Nu am reusit sa intru ieri dupa vizita la dr cu Vanessa.Cica totul i se trage de la rosu in gat.Trebuie sa ii dau antibiotic 5 zile.Vad ca se simte mai bine si nu mai vomita.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Eu ma simt rau de tot.Noaptea asta am vomitat si acum abia reusesc sa ma tin pe picioare.Ma doare capul ingrozitor.Sper sa imi treaca repede ca nu mai pot.Uitasem cat de greu e in primele luni de sarcina.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
virgo spune:
| citat din mesajul lui danonique Eu ma simt rau de tot.Noaptea asta am vomitat si acum abia reusesc sa ma tin pe picioare.Ma doare capul ingrozitor.Sper sa imi treaca repede ca nu mai pot.Uitasem cat de greu e in primele luni de sarcina. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Dana , vitaminuta prenatala bagi ? Stiu ca femeile care le iau se plang mai putin de greturi .
Mami de Matei Cazimir

.....sa nu va suparati ca am lipsit atata....nu v-am uitat, sa stiti....nu am ca scuza decat faptul ca-mi petrec tot timpul cu Bianca, si ma fascineaza cate lucruri noi face si cum avanseaza...deja sta binisor in fund, merge de-a busilea, si mai nou, de ieri, din patru labe se agata cu mainile de ce apuca si se ridica in genunchi....