Sezatoare canadiana (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

da, mikiion, ai dreptate, eu am avut zbor transatlantic, e posibil ca din cauza asta sa fie diferit cu caruciorul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

try, deocamndata nu stiu daca e pe QA sau QC, hasbandul stie. Nu e f bine platit dar e un inceput. Din cate povesteste el ar fi pe QC, dar saptamana viitoare afla, la trainuire. el are experienta exclusiv pe instrumente de masura si control, si asta cam la tinut in loc, dar e la jumatatea colegiului pe QA si o sa iasa din nestiinta asta...Sincer, a fost un interviu total atipic, tipului i-a placut resumeul mult dar si faptul ca si-a semnat cover letter-ul cand l-a faxuit. stiti cum e, fiecare cu pasarica lui, numai eu cu stolul meu!
speram sa fie bine!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Ce faceti mai fetelor, pleaca omul in vacanta si va gasesc certate? Parerile Neliei vis-a-vis casnice versus "carieriste" sint binecunoscute si s-au mai purtat discutii aprinse pe subiect dar nu
s-a ajuns la paruieli. Nelia, tu ai ceva pe suflet de tot aduci asta in discutie (parca e ciclul apei in natura) si de fiecare data s-a lasat cu argumente si contra-argumente, pur si simplu fii fericita cu alegerea ta iar daca nu esti fa ceva sa schimbi situatia si mai las-o mai moale cu pareri nefondate cind n-ai fost niciodata in situatie (precum mamica care nu cauta suficient ajutor si de-a dracului isi ducea copilul bolnav la gradinita ca sa imprastie virusii). Nu trebuie sa convingi pe nimeni ca alegerea ta e cea mai buna
Chestia cu anuntatul ca imi iau galetusa si plec ca sa se roage un forum intreg sa ramii mi se pare puerila. Ai dovedit ca esti o femeie puternica asa ca trebuie sa accepti consecintele vorbelor tale ca asa e intr-o familie, nu numai pupaturi. Nu mai stergeti frate mesajele ca nu mai intelege omu' nimic din discutie, mai bine mai multa reflectie inainte de a apasa pe "trimite un raspuns".

Dana, cum e cu piciorul, ce-a zis rezultatul la MRI?

maru, felicitari sotului pt job. BTW, am gasit Wii Fit in USA

Oana, superba descrierea, cred ca am gasit complexul pe google si poate ne nimerim la anul. Eu am inceput deja sa ma uit pt la primavara in Caraibe, daca mergeti trebuie sa ne vorbim.

Sanatate bolnaviorilor si o vara cu mai putina ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Maru, felicitari sotului si la mai mare!!!
ti-am trimis un pm

Try, asa e, e mare Olivia, dar nu merge inca in picioare si eu vreau la intalnireeee, vin cu bebe ca e f cuminte, ma duc cu ea la shopping si sta cuminte in carut, stie ca mami are de cumparat diverse
N-am mai ajuns sa vin in parcul ala si uite cum trece varaaaa :( si ce ma oftica astia ca au inceput deja cu "back to school" prin magazine.

Oana, mi-a placut tare mult cum ai descris vacanta in Corsica, pur si simplu m-am imaginat mergand pe acolo, super

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

magdone, raspuns already la mesaj!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Ce faceti mai fetelor, pleaca omul in vacanta si va gasesc certate? Parerile Neliei vis-a-vis casnice versus "carieriste" sint binecunoscute si s-au mai purtat discutii aprinse pe subiect dar nu
s-a ajuns la paruieli. Nelia, tu ai ceva pe suflet de tot aduci asta in discutie (parca e ciclul apei in natura) si de fiecare data s-a lasat cu argumente si contra-argumente, pur si simplu fii fericita cu alegerea ta iar daca nu esti fa ceva sa schimbi situatia si mai las-o mai moale cu pareri nefondate cind n-ai fost niciodata in situatie (precum mamica care nu cauta suficient ajutor si de-a dracului isi ducea copilul bolnav la gradinita ca sa imprastie virusii). Nu trebuie sa convingi pe nimeni ca alegerea ta e cea mai buna
Chestia cu anuntatul ca imi iau galetusa si plec ca sa se roage un forum intreg sa ramii mi se pare puerila. Ai dovedit ca esti o femeie puternica asa ca trebuie sa accepti consecintele vorbelor tale ca asa e intr-o familie, nu numai pupaturi. Nu mai stergeti frate mesajele ca nu mai intelege omu' nimic din discutie, mai bine mai multa reflectie inainte de a apasa pe "trimite un raspuns".

Dana, cum e cu piciorul, ce-a zis rezultatul la MRI?

maru, felicitari sotului pt job. BTW, am gasit Wii Fit in USA

Oana, superba descrierea, cred ca am gasit complexul pe google si poate ne nimerim la anul. Eu am inceput deja sa ma uit pt la primavara in Caraibe, daca mergeti trebuie sa ne vorbim.

Sanatate bolnaviorilor si o vara cu mai putina ploaie.

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Mihaela, daca tu sugerezi ca respectiva mamica si-a dus copilul de cateva luni la gradinita cu febra 40 pentru ca nu avea alta optiune, hai sa fim seriosi! Intotdeauna exista optiuni, depinde de tine cum iti stabilesti prioritatile! Si eu l-am mai dus pe Matei cu muci la nas cand lucram si nu aveam cum sa il tin acasa, DAR, nu l-as fi dus niciodata cu febra mare, si asta in conditiile in care Matei avea 3 ani! nu cateva luni. In definitiv, daca ii pasa mamicii, zic eu, suna la servici si spunea ca nu poate veni ca ii e copilul bolnav ... ma rog, anyway, fiecare face cum doreste/ii spune inima, am vrut doar sa zic ca nici mie nu mi se pare normal si nici nu imi place cand vad copii mici bolnavi laasti la gradinita. Si cu asta nu mai continui, pentru ca nu vreau sa schimb tonul Sezatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

carmen77, eu una nu cred ca exista mama pe lumea asta care isi duce copilul la gradinita cu febra de 40C (BTW de unde stim noi ce febra avea copilul ca la febra aia e in frisoane si aproape delira) inainte de a fii epuizat toate mijloacele. In primul rind nu ti-l primeste la gradinita cu asa febra si in general nu il primeste cu febra. De copii muciosi fara febra sint pline gradinitele desi normal ar fii sa ii tii acasa pina le trece complet ca sa nu mai paseze si la altii. Eu inteleg perfect frustrarea mamelor ale caror copii atrapeaza virusii din cauza asta caci am dus lupta asta ani de zile si baiatul meu a facut 12 otite in primul an de viata. Cu toate astea eu nu cred ca acele mame sint denaturate sau o fac dinadins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Am o veste buna, ca tot m-am vaitat pe forum de toate cele, ia sa vin si cu vesti bune. Victor a primit primul job in quality, e in al 9-lea cer, de luni incepe!
Donia, sper sa apuc sa te sun, inainte sa citesti, ca si contributia voastra a fost importanta la succesul asta!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Maru, ma bucur pentru voi!!!!!!!!!!!!

Felicitari sotului tau!!!!

Carmen, daca ai timp pentru cindva pentru reteta de muffins, ma intereseaza si pe mine, mersi!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Try, multe de la mine. Stiu ca ti-au mai spus si alte fete, ai un talent deosebit sa exprimi sentimente si sa descrii situati, ceea ce altora le-ar lua mult mai multe cuvinte si tot nu ar fii asa de clar si frumos exprimat. Nu te-ai gindit la o cariere in jurnalistica sau macar sa scrii esee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Reteta muffins cu afine, portocale si migdale.

Garnitura crocanta:

1/4 cup zahar
1 lingura coaja rasa de portocala
1/2 cup migdale taiate (pentru cine e alergic la nuci, se poate face garnitura si fara migdale).

Compozitia:

2 cups faina
3/4 cup zahar
1 lingura praf de copt
1 lingura bicarbonat de sodiu
1/2 lingura sare
1/2 cup iaurt simplu
2 linguri coaja rasa de lamaie
1/4 cup suc de portocala
1/4 cup ulei
2 oua
1 1/2 cups afine

Garnitura crocanta: Intr-un bol mic, amestecati zaharul, coaja de portocala si migdalele.

Intr-un bol mare, amestecati faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea. In alt bol, cu ajutorul unei furculite, amestecati iaurtul, coaja de portocala si sucul de portocala, uleiul si ouale. Varsati amestecul "umed" peste amestecul "uscat", amestecati cu o lingura pana amestecul e "umectat", deci nu prea mult, si adaugati afinele, mai invartiti o data-de 2 ori cu lingura in compozitie sa le integrati in compozitie. Puneti compozitia in 12 forme de muffins de hartie sau intr-o tava de muffins unsa cu ulei si presarati deasupra garnitura crocanta. Coaceti in centrul cuptorului 25 de minute la 400 F sau 200 C. Inchideti focul si lasati pe grill sa se raceasca 5 minute, apoi scoateti muffins-urile si lasati-le sa se raceasca, complet. Daca va raman, le puteti congela pana la 2 saptamani.

Eu am incercat si am inlocuit (pentru variatie) coaja de portocala cu coaja de lamaie si au iesit la fel de bune. Oricum, e o reteta usoara si ies ff bune si aspectuoase.

Mergi la inceput