Sezatoare canadiana (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia, ai dreptate, pupicul tau a fost magic! A fost copil pentru o zi, fara sa se gandeasca ca trebuie sa se poarte matur...mi-a stat in carca si in brate in apa (e mai lung ca mine), a stat la pupat, s-a balacit in voie, fara sa overprocessed totul.

Sambata ne ducem din nou sa vedem casa, sunt asa de incantata, abia astept, poate tipa s-a mutat sa vad care e starea peretilor, sa vedem daca trebuie sa varuim/vopsim

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Eu am facut ceva pauza involuntara de forum , o zi, si vad ca voi tot scrieti....
Marc iar ne face nopti albe, si nici macar nu e grav bolnav. Doar mai tuseste si se trezeste, dar asa putintel. Si apoi ne chinuim doua ore sa il culcam la loc. Sper sa nu fie iar vreo otita. Ca la doctor la ORL am rendez-vous tocmai prin octombrie.

Maru Felicitari!!!
melody vad ca intre timp ti s-a scris cam tot ce se putea spune de Quebec ville. Te dezamagesc daca iti spun ca hotelul tau nu prea e in centru... Ai minimum 30 minute pana in centru cu autobuzul. Vorbesc de cel din Quebec ville.
Si sa nu pierzi drumul la cascada , e impresionant. Si esti relativ aproape de centru comercial Place Laurier, asta daca vreti sa cumparati ceva si sa mancati.
Vizita placuta. S-ar putea sa mergem si noi acolo sambata, dar inca nu am decis. Ca ne-au invitat prietenii ramasi acolo. Insa cu vremea asta schimbatoare, nu poti sa prevezi nimic.


Si o intrebare, dentistii aici lucreaza si dupa ora 17-18? Ca as vrea sa merg, si am doua posibilitati, ori langa casa, deci departe de serviciu. Ori in centre ville, deci as putea pleca de la serviciu in timpul zilei. Dar oare in centre ville nu o fi mai scump? Ca eu platesc in mare parte din buzunar.



[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut,
am intrat sa va spun ca eu am inceput serviciul, care ziceati ca lucrati in centru¨... semnul intrebarii... ca nu-l gasesc. Eu sunt pe University, vis-a-vis de Place Ville Marie.

Carmencita,
Cristian 1 an si Alex 12 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu tot pe University

succes la job!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Da mikiion, am primit o gramada de informatii folositoare. Si am searchuit si eu inainte, dar voiam niste pareri despre care sunt cele mai cele de vazut, ca nu prea cred ca o sa putem vedea prea multe, ca nu stam decat cate o zi in fiecare parte.
Am stat cu inima cat un purice (cand ai zic ca nu vrei sa ma dezamagesti)sa nu zici ca e nasol hotelul, adica nu e safe, ca nu stim nimic despre ele, le-am ales in functie si de bani, ca toate sunt tare scumpe.
Daca se poate o sa luam autobuzul, nu-i bai.
Pai nu am inchiriat decat hotel, deci trebuie sa mancam, eu as vrea si un pic shopping, dar nu cred ca e timp.


Mikiion, sanatate baietelului, sper sa nu fie ceva grav.





Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Salut fetelor, n-am mai intrat o vreme pe aici, am avut multe de facut. Sa nu spuneti acum ca interesul poarta fesul pt ca nu-i asa, am de gand sa va mai citesc si dupa ce parasim Montrealul :)

Am vazut un baietel bolnavior, Marc al lui mikiion, asa ca ii urez multa, multa sanatate! Si felicitari lui Maru pt jobul sotului!

Am intrat de fapt ca sa ii spun Neliei ca sunt in posesia carutului si sunt foarte incantata de el. Nici nu se compara cu Peg Perego-ul pe care il aveam si in care ma impiedicam la fiecare pas. Multumesc deci din toata inima pt recomandare !

Donia, tu parca ziceai ca nu te-au taxat in plus la carut+scoica. Dar ai platit cumva bilet separat pt bebe? Eu m-am cam dezumflat, pt ca am primit un email de la companie in care ziceau ca numai daca e umbrella stroller poate fi luat asa :( Altfel tb sa il declar ca pe unul din bagaje, ceea ce inseamna ca tb sa ma incadrez in 3 valize in loc de 4 si tinand cont ca am de luat atatea pt Sonia... o sa fie cam complicat. In fine, sper sa ne descurcam si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu cu raspunsurile mele mereu in urma, dar… ata ete, ma chinui sa ajung la zi.

Nelia, a propos de zis mama, eu si acum ma chinui sa-l fac pe adrian sa zica mama. Inca nu vrea desi are 2 ani acusi. Nu-s de ce ca de capabil e capabil, dar nu vrea. De cele mai multe ori incercarile mele suna asa:
Eu: Adrian, zi ma-ma
El: Ta-ta.
Eu: ma-ma
El: ta-ta
Eu: mama ta de golan.

Oana, ce frumos ai vorbit de corsica, o prezentare obiectiva. Mi-ai facut o pofta cu mancarea ai ce-o cumparai tu dimineata pt pranz si cinaaaa….

Simona, rar specimen esti (a propos de imi pare rau ca tre’ sa plec acasa de la servici) sau poate job-ul tau e raritatea . Oricum felicitari.
Si io ma scol dimineata cu-n chef de mers la servici, dar pt ca vreau sa conduc. Sunt ca un copil mic fericit ca are o jucarie noua. Nu-sh cat m-o tine. Mult timp am crezut ca mi-e frica de condus, de masinile celelalte din trafic si de viteza. Da de unde! Doar ma rog la Dumenzeu sa ma pazeasca de orice incident in trafic.
And btw, danke, lorelaim.
Si a propos de intalnire si de ontarience, nu ne mai intalnim si noi? Mi-e mi-a facut mare placere intalnirea de la mandarin si mi-ar placea sa repetam figura, chiar daca in alt loc/conditii. Acu’ ca pot conduce si eu, aduc/duc pe oricine (parpalak, te duc de data asta acasa). Acu’ pana apuca Khristin sa zica ca nu mai are mobilitate, iar Olivia lui Magdone e deja fetita mare (cre’ ca merge si-n picioare ).

Alice, bine-ai venit la sezatoare si sa va fie de bine decizia de emigrare. Unde vreti sa aterizati? De ce pelcati din germania? (doar curiozitatea, nimic mai mult)
Mqqm e in vacanta in Franta cu bilet de pana-n 50$ (n-ai cum sa uiti asa oferta ). O astept si eu ca pe butelie ca am o aresce intrebare pt ea.

Ptii, marule, nu prea stiu eu ce-i cu job-ul ala in quality al sotului tau, da’ suna ca tare sunteti incantati si deci felicitari. Tine de QA/QC la o linie de productie cumva?

Si pt ca simt nevoia sa adaug si eu ceva legat de conflictul iscat (chiar daca subiectul e deja depasit), tot o s-o fac.
Fetelor, va rog sa incercati in general sa nu uitati ca sunteti pe un forum, nu suntem prieteni la catarama (decat pe ici pe colo cu exceptii), nu datoram nimic nimanui (vorbind la modul general) si nu merita sa cream astfel de certuri aprinse pornind de la niste pareri. La ce amalgam de mesaje s-a creat e greu de analizat ceva, banuiesc ca nici voi nu mai reusiti sa le descalciti. Ideea cu care am ramas eu e ca amandoua ati facut din opiniile personale atacuri la persoana si de aici pana la cearta n-a fost mult.
Mie una mi-e greu sa inteleg astfel de rafuieli si nici nu ma pot angaja in ele pt ca pastrez intotdeauna o distanta sufleteasca intre forum si mine in sensul ca e f riscant sa te implici trup si suflet intr-o viata atat de virtuala, riscurile sunt mari sa sfarsesti ranit, dezamagit, sa te simti neinteles, atacat pe nedrept, nerespectat etc. Mi-e drag formul asta si in 6 ani de zile el m-a ajutat f mult sa-mi slefuiesc mentalitatile, parerile si viziunile si sunt sigura ca asa e pentru multe dintre voi. De-aia zic ca merita sa stim sa pastram o distanta, ca sa putem sa ne bucuram de aceleasi efecte pozitive pe cati mai multi ani.
Cand se participa zilnic la discutii virtuale cu zeci de fete, chiar daca sunt multe puncte comune care unesc aceste fete, e imposibil sa nu existe diversitate de mentalitati, gandire, situatii si poate ar trebui sa nu ne mai aprindem atat de usor cand cineva spune ceva.
Incerc doar sa va dau o solutie sa iesiti cu bine din astfel de polemici care uneori apar fara sa te astepti si realizezi amploarea lor de-abia dupa ce totul a explodat deja.
Nu incerc sa iau apararea nimanui si m-as feri sa fac asta oricum. Cand am aterizat eu pe sezatoare tocmai ce se iscase un alt conflict si mi-a parut rau, ca si acum, ca se creeaza astfel de incidente.
Plecatul definitiv sau urmaritul din umbra nu mi se par solutii la conflictul vostru, daca vreti puteti sa va evitati una pe alta cat considerati voi de cuviinta, dar a te retrage de pe un intreg grup nu cred ca e o solutie cum nu mi s-a parut niciodata o solutie pt nimeni, nici pt fetele care s-au retras pana acum.
Parerea mea e sa continuati sa va impartiti argumentele pe PM pana le epuizati pe toate (orice lucru ramas nespus duce in final la frustrari, acumulari in timp si la izbucniri ulterioare) si apoi o sa puteti veni amandoua aici si sa ne bucuram cu toatele de voi.
Dupa fiecare retragere a cuiva am impresia ca ramane un gol undeva tocmai pt ca retragerile de genul asta sunt decizii luate ca urmare a frustrarilor acumulate, raman lucruri nespuse si nediscutate si e firesc sa se simta un gol. Oricat am inteles din discutiile voastre ca Ira atingea usor pe ici pe colo si ca a suparat multa lume, mie una imi pare rau ca n-am avut ocazia s-o cunosc.
Fiecare avem probleme, neplaceri, scriem la nervi sau scriem una si gandim alta, nu sunteti singurele. Nu trebuie sa va iubiti si nici sa va schimbati parerea una alteia, ci trebuie doar sa va tolerati. Si pt efortul general al grupului mi-as dori sa va vad pe amandoua aici, acest grup exista tocmai pt ca fiecare contribuie cu ceva la el. Interventia fiecareia schimba cu ceva grupul chiar daca unele dintre voi ganditi ca sunteti cantitate neglijabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

musetto, uite asa e caruciorul nostru, departe de a fi tip umbrela:
http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=6B05SML3&CategoryID=2
Nu am avut loc pentru copil, ne-au spus ca are voie cu un bagaj de 10 kile, plus caruciorul, plus scoica.
Probabil ca depinde de companie... dar eu te sfatuiesc sa nu renunti, mai suna-i eventual. Eu am sunat la ei sa intreb ceva, nici nu mai stiu ce, si am primit rasspunsuri diferite, unii angajati pur si simplu nu stiau. Cu ce companie zburati?

maru, inca o data felicitari lui Victor! Ma bucur tare mult!



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ma bag ca musca in lapte pt. ca nu am mai fost cu avionul de cand am aterizat, si nici nu aveam copil atunci. Dar nu cumva Donia tu ai avut zbor transatlantic? Ca Musetto vine din SUA si asta e considerat aici cursa locala.....?

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mellody pai atunci place Laurier si Place Ste-foy au zone cu multe restaurante si un magazin alimentar( METRO) destul de bun. Au si un bar de salate la Metro. Nu uita , parca tu te duci in Week-end, ca se inchid la 17.00. Nu te baza pe centre ville pt. ca acolo sunt mai mult resturante clasice. Nu toate sunt excesiv de scumpe, insa nu sunt ieftine ca cele din centrele comerciale. Dar sunt bune, bune.


Chiar, si in Ontario magazinele se inchid sambata la 17.00?
Asa ma enerveaza chestia asta mai ales iarna sau cand ploua. Plus ca in Quebec ville se inchid absolut toate magazinele luni marti si miercuri , pe la 17-18, si nu aveam nicaieri unde sa ma mai duc. Nu vorbesc de magazine alimentare ci de centre comerciale.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput