Sezatoare canadiana (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Doar 4 zile am lipsit si ce multe vesti noi...

Ana, iti tin pumnii sa fie totul bine.
Corina, reintegrare usoara si mult noroc.Ah, si sa nu cumva sa uiti sezatoarea canadiana.
Nelia, ti-ai redeschis contul, inteleapta hotarire, asa cum asteptam de la tine.

Am o poza dedicatie ptr Sezatoarea noastra, dar sa ne descarcam pozele intii.

lorelaim,si eu as avea asa multe de invatat de la tine.
Roxana, bine a-ti revenit si pacat ca nu ne putem vedea.

Ne-am intors si noi in seara asta din las Vegas. Superb e putin zis..parca esti intr-o alta lume, o lume unde nu se doarme nicicum. Am avut 4 zile pline ochi, ne-am rupt picioarele de atita mers , am cazut lati seara de oboseala (ce romantism si alte alea...).Am facut poze multe si frumoase. A fost ff cald 41grade dar eu m-am intors racita cobza. In interiorul hotelurilor cred ca maxima era 16grade. Am fost la spectacol de-a lui Cirque du Soleil (KA) spectacol cu o realizare deosebita.
Voi reveni cu descriere mai pe larg.

Intilnirea noastra ramine in picioare ptr SIMBATA 23 AUGUST:
-ktrinel & family
-Simonna & family
-oana & family
-cge & family
-ange & copii
-nelia & copii (vii??)
-ica& family

Sper ca n-am uitat pe nimeni. Nu stiu cum va fii prognoza saptamina viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, bine ai revenit si asteptam poze. Nu stiu daca pot sa vin la intilnire, viroza luata de copii acum o saptamina nu s-a terminat, iar la Tudora s-a agravat si e tare bolnavioara micuta. Ori a luat altceva peste, ca am dus-o doua zile la gradinita, iar daca e asa si urmeaza bebe la rind, nu cred ca va trece pina duminica... si cum acolo vin multi copilasi, nu vreau sa imbolnavesc pe nimeni. u a fost toata iarna atit de racita cum e acum, cu tuse, febra, nu inteleg cum poti sa te imbolnavesti atit de tare vara... as merge pina acolo incit sa spun ca nu mi se pare virala, seamana tare cu o gripa...

www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, sanatate la pitici! .

Dana, pana la urma prima zi de concediu a lui Florin e 24 august, asa ca pe 23 o sa fiu singurica, ma mai gandesc daca sa vin cu piticii ... fara ajutorul consortului. Care e ultima zi in care primesti confirmari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Olga, Doamne ajuta! si felicitari!
Nelia, bine ai revenit!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, noi din pacate nu putem ajunge, mi-ar fi placut, insa sper sa existe o data viitoare

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OlgaT, felicitari! Sper sa stea cumintel acolo si sa se faca mare, sanatos si frumos ca Tony! Sanatate!

www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Olga, felicitari! multa sanatate si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Salutare

Mult noroc si sanatate burticutelor Olga si Ana, si eu vreau sa intru in club......
abea astept sa ma pun la punct cu colonul sa ne punem si noi pe treaba, ca iaca Steph face 5 ani imediat, iar soata schimba prefixul in 2 saptamani, cemai...e timpul

Nelia multa sanatate puiutilor.....si steph e in categoria copiilor bolnaviciosi, m-am apucat sa-i dau polen, dar mai uit dimineata.....stiti cumva cum il pastrez? are termen de garantie? eu nu am gasit nimic scris pe el
eu i-am facut la steph o tona de teste, alergii, taco sinus...ca respira pe gura pana la urma are o deviatie de sept care va fii operabila dupa 16 ani numai, asa ca ne luptam cu racelile la greu.....eu iarasi culeg tot, si cum sufar si de alergii, si astm.....vai de plamanasii mei

Am gasit si eu un mic magazin asiatic, dar nu aveam reteta la mine si-mi zic las ca stie tanti sa ma indrume ce alge imi trebuie.....de unde....era chinezoaica si cand am intrebat-o de miso soup a facut o fata lunga........next time

pitilache am vaz't pozele de la mare/ocean......ah ce fromos...si noi abea asteptam, intr-o saptamana suntem in camping la ocean.....cu o piscina calda....abea astept....si am o saptamana de nebunii la servici

in saptamana lu 15 septembrie suntem la montreal, care vreti sa ne intalnim.....o sa mergem la biodom, gradina botanica, muzee, galerii de arta si daca e foarte frumos probabil si la 1000 island cateva noptii....depinde mult de vreme

lorelaim si eu as avea de invatat mai multe de la tine....mai spune-ne poate ma prinde si pe mine microbul' economiei' ca altfel in ritmul meu o sa-mi cumparam casa la pensie

Maru ma bucur ca Victor s-a integrat la servici, e un lucru minunat sa faci ce-tzi place, eu cand am intrat la serviciul de aici credeam ca plutesc, acum nu mai am aceeasi senzatie, dar inca ma duc cu placere la munca....daca n-ar fiii alergiile poate ca am merge with a real pleasure, dar asa e cam taiata placerea ca stiu ca daca prind vreo raceala.....iar isi fac alergeni de cap si ma trantesc la pat

Steph a inceput in primavara calaritul am facut 2 sesiuni pana acum, o sa facem o pauza de natatie, si o sa incepem din nou apoi, ca ii place mult.....mai putin buzunarului....abea astept sa faca 6 ani sa pot schimba scoala, ca deocamdata e singura care accepta copii pana in 6 ani si au preturi pe masura

Uta ciun nu stiu ce sfaturi sa-tzi dau despre alberta, incearca sa vezi....ce pot sa-tzi spun este ca eu am amici care vin cu rezidentiate din alberta in quebec, pana acum 2, ca acolo ziceau iei, nu prea sunt multe joburi, asa ca au preferat sa vine in quebec....ambii sunt romani nascutii in canada, si fac cercetare in chimie -biologie

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

wow, ce zile frumoase au fost ieri si azi! daca era toata vara asa....

Dana, pe mine m-ai lasat afara de pe lista...sa inteleg ca

Corina/Pucku, ce virsta avea fata ta cind a inceput calaria? intreb pentru ca citeam ca nu se recomanda copiilor prea mici pentru ca nu stiu sa-si sustina coloana, pe cal.

edit,

Olga, Doamne-Ajuta!!!

Uta Ciun, de ce te tenteaza Alberta? sotul meu a fost acolo, a stat vreo doua luni, a venit cam dezamagit de comparatia Calgary-Montreal, si de stilul de viata de acolo (desi eu tot regret ca s-a intors);dintre toate provinciile canadiene pare cea mai apropiata de stilul american de viata; e o provincie unde pina acum citiva ani n-a miscat nimic, si odata cu petrolul a fost un boom care a cam intors viata pe dos; se pare ca vremea el-dorado s-a cam dus, dar oricum provincia a luat avint, s-au creeat joburi, infrastructura, etc; ce e misto e muntele acolo la aruncatura de bat;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc fetelor care mi-au raspuns legat de jobul din alberta...nu vreau neaparat acolo, am aflat de 2 pozitii de assistant profesor in edmonton, university of alberta...adevarul e ca mi-ar conveni orice universitate din canada sau sua...mai caut

multumesc inca o data,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput