Sezatoare canadiana (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Inca nu am reusit sa incarc poze dar am zis sa revin cu cateva detalii despre concediu nostru. Initial am zis sa mergem la Wildwood in New Jersey, dupa cum ne-a spusese si Oanagabriela si altii care au fost in zona, cam de acolo in jos nu prea ai probleme cu apa. Tot cautand cazare pe homeaway am ajuns insa pana la urma la Cape Charles in Virginia, in Chesapeake Bay. Din intamplare caci nu mai fusese acolo si nici nu stiam pe cineva. Si am avut tare noroc. pentru cei care au copii pana in adolescenta zic eu ca este locul ideal. Este un satuc linistit, unde lumea te saluta pe strada, ca la noi la tara. Plaja este aproape de cam orinde ai sta, apa este calda, si nu este adanca de loc, mergi zeci de metri in larg si apa este tot pana la genunchi si atunci cand se retrage chiar raman portiuni de plaja inconjrate de apa.
Drumul a fost destul de lung. 15 ore cu masina. Se preconizau 12 dar am prins niste puncte aglomerate sambata dimineata si chiar si cand am plecat vineri seara din Montreal si asta ne-a mai lungit drumul. Tocmai pentru ca eram cu copii dupa noi, am hotarat sa mergem noapatea ca ei sa doarma si sa stam linistiti. Si asa a si fost. Noi amplecat pe 10 seara, ar fi trebuit si mai devreme, cred ca 7-8 este ideal, ca sa ajungi dimineata si sa nu mai prinzi nici un nod aglomerat pe drum.
La intoarcere am factut doua opriri, 2 nopti la New York si 2 la Boston. Deci a fost mai usor. Si de acolo am mai facut in 2 zile excursii. Una la Washington si una la Jamestown si Williamsburg. Jamestown este prina asezara engleza in America. Iar seara ne-am oprit in Virginia Beach, care este o statiune foarte aglomerata (acolo merita de mers daca aveti copii adolescenti, este mai pe gustul lor, atmosfera de vacanta ca la noi la mare, cu jocuri si parcuri de distractii). Avantajul unde am fost noi este ca nu sunt valuri mari find in Chesapeake Bay, mai la adapost.
Sper sa reusesc sa pun si cateva poze sa va faceti o idee.
Daca mai aveti intrebari, cu mare placere va raspund.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Am reusit sa pun si cateva poze din Cape Charles, Washington, Jamestown, NY, de la petrecerea de ziua lui Seba pe care am tinut-o la Boston si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Va multumesc pentru toate cuvintele frumoase , dar vreau doar sa va spun ca am trecut de la fericire la disperare si teama (de extrauterina, sau de alte complicatii), pentru ca la eco nu au vazut nimic-nimic azi si eu tot am probleme...asa ca revin cu subiectul doar cind voi avea vesti sigure, atunci voi avea nevoie de informatii. Mersi mult fetelor, mersi Nelia! Try, noi ne-am dorit, dar ne-a fost teama sa insistam asa ca am lasat lucrurile in voia lor de cind am venit in Canada, fara nici o interventie, nici pro nici contra, spunindu-ne ca daca e sa fie, va fi;asa superstitioasa cum sunt acuma, nu mai zic nimic, pina am ce spune sigur, m-am grabit sa ma bucur .

aragazul meu are placa neagra, si nu stiu ce s-a intimplat ca la citeva luni de la cumparare i s-a dus vopseaua de pe doua ochiuri, arata urit si o placa noua costa aproape cit aragazul nou; asta e calitatea...

Roxana, ce frumoase pozele (pacat ca e asa departe, doar daca ar fi mai lunga vacanta, sa poti face escale!!!

btw, vad ca vine totusi vara, acum la sfirsit de sezon pe cind pierdusem speranta!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI!!!! pentru toate fetele si pentru persoanele dragi voua care poarta numele Sfintei Maria!!!!!!!!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

La multi ani si din partea mea celor care isi serbeaza azi numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

buna ziua si la multi ani celor ce-si serbeaza astazi ziua

daca-mi permiteti intru un pic la voi, asa, ca-ntre vecini :)))

as vrea o parere/sfat de la voi

urmeaza sa termin doctoratul anul viitor la o universitate din SUA si as vrea sa aplic pe o pozitie de assistant profesor la universitatea din alberta

pe site-ul lor incurajeaza minoritatile, femeile, chiar welcome diversitatea...ce mai suna tare bine, DAR canadienii si cei cu rezidenta permanenta au pioritate...In caz ca nu se gasesc candidati canadieni potriviti, or fi si ceilalti luati in considerare

ce ma sfatuiti? sa imi mai bat capul sau nu? de asemenea nu stiu nimic de alberta

multumesc,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

roxana, sa nu o mai recunosc pe Isa !!! neaparat sa ne-o arati ..poate veniti la Dana

uta_ciun, nu stiu cum e cu sansele...dar ce te costa ( sau costa ) sa aplici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lorelaim, am uitat sa-ti spun ca soricelul incepe la noua gradi de pe 2 sept, prima sapt pana la pranz si dupa timp plin.

Roxana, frumoasa vacanta, imi place si noul look

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

CORINA am amutit... Chiar ma intrebam ce e cu tine.

ANA sa dea DD sa fie bine.

CRISTINA mai ai putin.

Si la noi ceva vesti. Sunt insarcinata in 7 saptamani. Dar cum ma doare burta si am trecut prin experiente mai putin placute nici nu ma pot bucura cum trebuie. Luni merg la eco. Am niste emotii de mor. Sa vad ca e unde trebuie, ca-i bate inimioara. Doamne, asa as vrea sa inchid ochii si sa-i deschid si sa fiu in luna a 9-a. La Tony ma temeam de nastere, acum ma tem de intervalul de pana la nastere. Rugati-va pt noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Olga, Doamne Ajuta !

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput