Sezatoare canadiana (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Sa nu uit - daca tot ma agit cu stirile economice :-)... In sfarsit si guvernantzi de-aici au hotarat sa anuntze un slowdown... Pana acum s-au tzinut tare batzosi ca economia Suediei este si va ramane infloritoare...
http://www.thelocal.se/13598/20080810/

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

buna dimineata
dana(podeanu),am primit mesajul.merci fain.o sa venim cum sa nu!Nu garantez ca toti 4 (tu stii cum lucreaza colegul meu) dar eu cu copii DAAAAAAAAAAA te sun sapt. viitoare cand te intorci.tzuc daca citesti dc-ul in vacanta .

si noi am fost la plaja o sapt.tare frumos si relaxant.singurul lucru care mi-a iesit prin "oase" a fost drumul.o zi de ruta

apropo de activitati extra scolare pot sa va spun ca au inceput deja inscrierile la absolut toate activitatile pt copii cat si pt adulti in toate centrele de loisir din fiecare cartier.Intrati pe google si cautati loisirul din cartierul vostru.Acolo sunt toate activitatile,programul,costul,etc.Se fac inscrieri prin tf.pana pe 25,26 august.Apoi direct sur place la centru.
Pt patinaj e bine sa sunati la cpa laval sa va trimita programul de la fiecare Arena.Va dau nr. daca sunteti interesate.Vorbesc de Laval.

sa aveti o zi faina.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ange, merci frumos de raspuns, da-mi te rog telefonul ptr. patinaj Laval.

Merci inca o data,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Khristin, ce mai faci? Cum te simti? sper ca n-o sa-i simt lipsa colegului. Am avut eu cu sefu' o discutie la sentiment si mi-a zis ca el e 'willing to try' o colaborare cu mine peste ocean via internet...acum sa vad daca se tine de cuvant. Noi am plecat asa cu o tevatura, poate am sa povestesc candva...cred ca nimeni nu-si poate imagina cum arata casa in seara de dinainte si cati oameni misunau in apartamentul ala - sa le dea Dumnezeu sanatate la toti ca fara ei mi-as fi pierdut mintile.

Simona pe mine ma dispera adresa aia a ta e email. Tu chiar nu primeste email-uri? Noi avem is un numar de Toronto de el zici sa ti-l trimit? Oricum de vazut sigur ne vedem, macar pe teren neutru daca nu in Canada...dar am eu o prietena in Toronto care sper sa se marite o data si ma infiintez la nunta.

Donia, cum le stii tu pe toate??? Noi cand am plecat din Romania am plecat foarte indoiti si mereu am spus ca ne vom intoarce (nimeni nu ne-a crezut, desigur). Sotul meu zice ca ca n-aveam 'closure' si daca nu ne place, emigram si noi ca toti ceilalti. :)

Mi-e greu sa povestesc cum am luat noi hotararea asta (si cred ca v-as plictisi cumplit), a fost o chestie de durata - ani...
si nu exagerez, iar motivele ca am ajuns la concluzia asta au fost multiple si extrem de personale.

Multumesc tuturor de urari. Personal nu exclud o eventuala intoarcere in Canada caci mi se pare idiotic sa stai sa te chinui si sa suferi oricunde in lumea asta cand ai o alternativa. Cum ziceam cuiva ori am devenit nesimtita ori inteleapta, dar primul meu gand atunci cand ma intreaba careva plin de mirare cum de ne-am intors e 'o sa vad ce-o sa fie'. Am trecut prin chestii mult mai grave si serioase decat schimbarea tarii de domiciliu, prin comparatie mi se pare o glumita.

E asa de cald ... si sunt singura care se bucura...mama se uita la mine ca la o creatura dubioasa.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

corina, ma bucur tare mult pentru voi, pentru puterea deciziei, pentru ca luptati sa va cautati locul, fara sa va pese de gura lumii...ma simteam nu stiu cum sa zic, bine, stiind ca sunteti la Toronto, la o aruncatura de bat, cu toate ca ne-am vazut doar la insule...
sunt convinsa ca o sa fie bine si nu uita sa intri mai des aici

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

cge,450-661-1225;www.cpalaval.qc.ca.suna cat poti de repede,maine se fac inscrierile pe undeva pe st. martin si lunea viitoare prin laval ouest.dar o poti face prin tf.bafta si ne vedem la spectacolul de sfarsit de an

cricor,foarte tare!
cum ai luat mai o asa decizie? povesteste;pe mine chiar nu ma plictisesti sa aveti bafta multa,multa.cat timp ai locuit in canada?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Ange, multumesc.
Am sunat si maine inscriem copilul, si eu sper sa ne vedem la spectacol in aprilie.

Sper sa reziste pana atunci la patinaj, ce e bine ca ar avea lectii lg. casa in St-Dorothée.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

cricor bravo, cel mai important e sa va simtiti voi bine, nu conteaza unde
am inceput sa ne uitam dupa aragaz nou... greu de tot; ce or costa atat de mult niste resouri?? si-l mai vreau si alb si arata naspa rau de tot 'pe viu' astea albe noi, fata de ce bine arata pe internet

Mergi la inceput

Donia, azi citeam de dimineata ca autohtonii de aici din QC sunt f. mandri de o sportiva de a lor care a iesit pe locul 4, si vor sa ii dea medalia de.. ciocolata.
Si ca un propritar de macelarie parca din Bielorusia a promis ca acorda carnati pe viata si pe alese medaliatilor din tara lui de la J.O.
Asa ca are dreptate Roxana.

Ange, copiii tai au facut patinaj artistic la CPA?
Cati ani ?

Stiu o poza de-a ta in care baietelul ii dadea flori surioarei dupa un spectacol (scuze ca nu am retinut numele copiilor).

O seara buna,

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Vroiam sa va spun, pt. cele amatoare de sport, la televizor, asa ca mine.......
Mi-a dat fratele meu o solutie buna, ca sa nu ma mai enervez de transmisiile olimpice unde sunt prezenti ori numai americanii ori numai Canadienii.
Ma uit on-line pe site-ul CBC sau Radio-Canada. Ei acolo transmit pe mai multe canale. Ieri seara, NBC arata doar pe americance, sau natatie. CBC doar natatie..... Insa daca intrai pe site, acolo erau si alte camere care transmiteau live. Si am vazut tot concursul. Aveam la un moment dat 4 ferestre deschise. Fiecare un aparat.
Va recomand si voua solutia. Daca aveti legatura buna de internet.
Insa dimineata , va fi cam greu sa va treziti, asa ca mine......

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput