Sezatoare canadiana (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Corina-Cricor, intr-un fel ai dreptate, eu la aeroport cand ne-am intors in Ca am plans in hohote. Mi-am adus aminte cum am fost asteptati la sosire pe Otopeni de maica-mea cu sora-mea si cat de singuri suntem aici.

Sa va spun si din perlele Ancutei care in Ro a vazut "prima casa fara baie inauntru", care striga ratelor ce beau apa din sant "Ce n'est pas bon", vroia sa urce pe vaca, sa mangaie calul, ca cik "e gentil", la pisica ii striga sa isi caute mama si tata si sa nu fie trista.

Mi_ro, bine ca mi-ai spus de faza cu perdelele ca sunt bune si la altceva decat praf si decor.

Noapte buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Corina-Cricor, intr-un fel ai dreptate, eu la aeroport cand ne-am intors in Ca am plans in hohote. Mi-am adus aminte cum am fost asteptati la sosire pe Otopeni de maica-mea cu sora-mea si cat de singuri suntem aici.
Noapte buna,

Cristina,

Cristina, ca o consolare, te asigur cate vei obisnui si peste 8 ani nu te va mai deranja.

Corina

Mergi la inceput

Corina, multumesc de incurajari.
Luca va merge la scoala in Ro ? Stati in Bucuresti ?
Victor a facut clasa 1 in Bucuresti.

Fetele din Laval, vroiam sa va intreb unde fac copiii vostri activitati pe lg. casa.
Ne-ar interesa inot si patinaj, daca s-ar putea ptr. amandoi strumfii.

Si a doua intrebare este refritoare la magazine cu canapele din Montreal/Laval.
Am fost la Ikea, Mobilia, dar au niste termene de livrare, ca sa citez vanzatoarea de la Mobilia "jusqu'au fetes".
Am vrea sa mai ajungem la Sears si altceva nu mai vine in minte.

Multumesc si o zi buna,

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cge, asa e..naiba stie ce comert e asta...nu au nimic pe stoc..ca sa nu mai zic ca nu au nimic fabricat deja, macar gata de transport...

eu va recomand 2 magazine ( gen mobilia ) care mi-au placut, recent vazute: JC Perrault si EQ3 ( asta e langa mine la DIX30 , nu stiu unde ar mai fi, dar uite site-ul lor eq3.com ) . ar mai fi Ashley, dar prea batraneasca pt gustul meu...also, pt mici prostioare pt casa JYSK (again, pe langa mine, dar poate or avea si alte locatii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetele vesele ,

Nici eu nu am apucat sa mai intru pe la voi, am zugravit, apoi am avut finii in vizita si de o saptamana au sosit si socrii, asa ca sintem cu casa plina si nu mai terminam cumparaturile pt. viitorul membru al familiei se pare .

Corina, adaptare cat mai usoara in RO iti urez . Ma bucur mult ca esti optimista si ca vrei sa vezi lucrurile in bine, o atitudine optimista e extrem de importanta. Avem si noi niste prieteni care s-au intors in RO, copilului lor ii vine cel mai greu deoarece si el vorbea romaneste dar nu stia sa citeasca sau sa scrie romaneste, iar la o evaluare facuta acolo se pare ca l-au situat la nivelul clasei a treia, el aici trecand in a 6a. Si chiar asa, noi nu ne mai vedem aici deloc??? Not fair, trebuia sa ne intalnim si noi inainte de a pleca...... Esti sigura ca nu o sa-ti lipseasca colegul de care ne povesteai? Sa ne mai scrii cum evolueaza lucrurile acolo, cum se gaseste un job actualmente, eu una sint curioasa ...don't be a stranger now

Dana, sa va amusez-bien la bas si sa faceti poze multe din alea reusite

In alta ordine de idei, mai avem doua saptamani jumate pana la inceperea clasei intai, si in curand o lemonade party cu profesoara si viitorii colegi....pana atunci ne destindem cu inotul, trebuie sa-mi laud puiul de cioara ca a facut progrese mari in domeniu, a trecut la nivelul urmator si reuseste sa inoate singurica pe o distanta de 15-20 m cu capul sub apa. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vara asta, noroc ca nu trebuie sa muncesc anul care vine, ca altfel m-as urca pe pereti

Mai vin io

Cristina

le bébé 32w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Cricorel... ma bucur ca sinteti bine. Si tare frumos ne spui ce-ai de zis. Si-mi place cum te uiti tu la chestii, asa ca mai spune-ne. Singura mea speranta e ca o sa ne mai vedem... Promise?
Ah, si aveam ceva sa-i zic lui Dan, trimite-mi un nr. tel. pe PM, sarmina.

CGE, inot - Centre Sablon, din Notre Damme dupa Mourelatos, dincolo de 13 de unde vii tu. Radu acolo e inscris, inot si karate. Tre sa fie inscrieri in citeva saptamini, urmareste ziarul local. Doar ca tre sa te duci cu noapte in cap acolo, ca altfel se ocupa locurile.
Patinaj, am vazut ceva reclama in ziarul de saptamina trecuta, daca-l mai gasesc iti scriu.
Ah, canapele, ale mele sint de la Asheley, pe 440, intre 13 si 15.

Pupici acum, back to work.

S.

Mergi la inceput

Ktrinel, Simonna, multumesc ptr. raspunsuri.
Sigur facem cate o vizita la Ashley si EQ3, i-am gasit cat de cat aproape.

Lui Victor i-am gasit patinaj lg. casa:
http://www.patinlaval.org/
Sper sa reusesc sa il inscriu si sa vrea sa mearga

Si pe mandruta poate o inscriu la dans sau gimnastica, sa vedem cum ne hotaram.

Simonna, asa te-am prins ca ne citesti.

Abia astept sa ne vedem pe 23 la Dana.

Pe curand,

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

cricor, va doresc sa va mearga totul cat mai bine! Si daca nu... aeroportul e la o aruncatura de bat
Tu inca de la plecarea din RO te-ai gandit ca te vei intoarce intr-o buna zi, sau doar aici ai luat hotararea asta?

khristin, cum incepeti scoala in 2 saptamani??? Ai dreptate, tare repede a trecut vacanta, asa m-am obisnuit cu Roxana acasa, imi e greu sa ma gandesc ca o sa fie toata ziua la scoala. Am intrebat-o daca nu vrea sa stea acasa cu mine, dar mi-a raspuns cat de dragut a putut ca totusi doreste foarte mult sa mearga la scoala.

cge, ce m-a distrat Ancuta

Sa va zic si una de-a Roxanei, despre Jocurile Olimpice. "Dar cine nu castiga, totusi primeste goodie bag, nu?" Eu i-am zis ca nu, dar daca ma gandesc mai bine presupun ca nu pleaca nimeni acasa cu mana goala... asa ca s-ar putea sa aiba dreptate pana la urma.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

..vai, pai pe 23 previzioneaza astia tot o ploaie pe la noi.....oare trebuie sa ne facem si un backup? just in case...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
La noi le cam ploua in ultimul timp.... neasteptat de mult si furtunos (nu am avut parte de prea multe furtuni cu tunete si fulgere si torente in Sue... aici eram obisnuitzi cu zile intunecate/cenusii cu interminabilul drizzle). Rausorl din spatele blocului s-a re-umplut si era mai-mai sa debordeze, iarba e din nou verde-verde. E racoros - dar cred ca ne-am obisnuit (17-20 grade)... ca ne si place asa... mai mult decat cele 37-38 de grade de la Italia :-) Acum e soare cu nori... sau mai bine-zis nori cu soare... ca predomina griul... daca e s-o luam statistic (ca doar mania astora de-aici sunt statisticile, nu?)
Deoarece "calatorului ii sede bine cu drumu'" tati nostru pleaca din nou in Italia (Genova/Arenzano) in sept si sta 3 sapt, vine apoi pt o sapt acasa si pleaca pt toata luna oct in UK la Coventry/Birmingham. Spre marea mea bucurie ne-a invitat si pe noi :-) (tocmai ce-mi "faceam griji" ca tre' sa ma apuc de lb sue ) Da' la Arenzao eu nu mai vreau - chiar daca peisajul e fain, ne-am cam plicti de acelasi parc si Gaby a fost efectiv fascinata de atatea filme de la tembelizor... si eu... deasemenea - si nu cred ca-i bine sa stam atat cu ochii in ecran si sa nu ne plimbam pe'afara). Deci vom merge cu tati doar la Coventry http://en.wikipedia.org/wiki/Coventry
Recunosc ca sunt un picutz stresata de faptul ca citesc pe Daily Mail o multzime de art ingrijoratoare la starea economica a UK http://www.dailymail.co.uk/news/article-1043559/Inflation-doubles-just-months-millions-families-face-soaring-food-bills.html Dar totodata ma gandesc ca noi vom sta acolo doar 4 sapt... deci... Dir de la gradi unde e Gaby mi-a spus ca ea a vizitat UK-ul de vreo 15 ori si e o tzara "absolut superba"...
Corina - re-integrare si mult noroc!
O zii faina va doresc si promit sa mai dau pe-aici (baremi sa citesc daca nu apuc sa scriu). Pe moment m-am re-apucat (cata-cat) de sue si vad ca nu am uitat prea mult :-) Intre timp mai si caut job-uri (numai in lb engl) pe I-net si am aplicat deja pe vreo 2... sa vedem daca iese ceva :-)

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput