Durerea unei pierderi de sarcina (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonagabri

Buna fefelor,poate vam cam plictisit cu povestea mea ,am cam tot scris si an alte parti dar nici un raspuns va rog daca stici ceva despre ce o sa va spun va rog ajutatima ,pe 16 iunie am avut un avort spontan (oprit din evolutie) mau curatat tot pe 16 ,primul cm l-am avut pe 3 august dar f f fffff putin si de culoare zozaliu (pe 16 iulie am fost la dc si mia spus ca totul e bine )deci cum vam spus primul cm pe 3 august ,pe 4 septembrie doar niste surgeri marou deschis si atat am fost iar la dc mia facut eco si mia spus ca nu e nimic grav e doar o dereglar mia dat niste ovule pt 10 zile si mia spus ca o sa ami vina an aceste 1a zile ,dar au trecut 24 zile si nimic am tot asteptat si nimic ,voi ce spuneti,trebuie sa fac niste analize speciale?ce anume ?sau ce as putea sa fac ?eu am avut tot mereu cm normal e posibil sa am asa o dereglare .VA ROG DACA STITI CEVA SPUNETIMI SI MIE .va multumesc si scuze ca m-am antins si ca ma repet cu povestea dar nu stiu ce sa fac ,la doc m-am cam saturat sa ma duc ,am fost an aceste luni cat nu am fost an 26 de ani .

Draga mea deci sa inteleg ca in trei luni aproape nu ti-a venit deloc.....Adica numai o tenta usoara....
Important e ca tu pe col sa nu ai nici o rana si uterul sa ti-l fi curatat bine.La ecograf s-a vazut asta probabil iar colul pe masa e mai bine.
Nu stiu ce sa zic......
Nu ti-a venit imdiat mai abundent pentru ca te-a curata bine.
Mie dupa "provocarea" nasterii la 33 de zile fix a venit si nu abundent...
Acum nu stiu ce sa zic.
Ori mai faci o vizita dar la alt doctor, ori mai astepti si luna viitoare si sfatul meu ia-ti un test de ovulatie sa vezi macar cand e ovulatia...
pupici
Azi dupa-amiaza merg la dr!!!!

MUTUMESC PENTRU SPRIJIN LA TOATE FETELE

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Laura felicitari!!!!!!!!!!
Stai linistita ca totul va fi bine, o sa vezi
Te inteleg perfect ca asa am fost si eu, la o luna dupa avort am ramas gravi din greseala, chiar n-a fost cu intentie pt ca inca nu aveam voie si uite ca acuma am un copil cat se poate de normal si sanatos. Sa ne aduci repede vestile bune

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Pana acum nu am programat sau planificat cand sa vina bb. Nici nu mi-am dat seama. Nu am stat sa calculez ovulatie si toate cele. Acum....teste peste teste...dezamagiri ca testele ies negative clar. Oricum mie mi-a zis un dr ca am si cicluri anovulatorii si nu ovulez si eu ca tot omu normal, ci cand apuca...In fine...un organism ca si stapanul. Cand are chef.
Acum ca planific totul, calculez si toate cele parca o sa ma trezesc cu o mare dezamagire. Si sa nu va mai spun ca mi-e teama ca nici de deta asta nu va fi sa fie. Chiar daca eu spun ca sunt pregatita sa am un copil si mi-l doresc ca orice pe lume, Dumnezeu nu este de aceeasi parere cu mine si....mi-a luat 3 ingerasi la EL.
Dar cu Dumnezeu inainte. Cum o vrea EL.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Am intrat aici sa gasesc putina alinare.

Azi am fost la doctor si din pacate temerile mele s-au adeverit. Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Maine dimineata merg la chiuretaj. E a doua sarcina care se opreste din evolutie la 8 saptamani. Prima a fost acum 6 luni. Si amandoua sarcinile au fost obtinute cu greu, tratamente, monitorizari, laparo.

Am vazut multa tristete pe aici si nu ma pot obtine sa va scriu si parerea mea.

Dupa consultatie medicul mi-a aratat o lista cu pacientele lui. "Astea cu albastru sunt sarcini pierdute. Fata asta a pierdut 3 sarcini si acum e in 17 saptamani. Astalalta a pierdut 5 sarcini si acum are un bebe sanatos. Si exemplele au continuat. Trebuie sa perseverezi si sa gandesti pozitiv" mi-a spus el. "E bine ca ramai insarcinata"

La prima pierdere a fost mult mai rau. Acum ma asteptam oarecum pentru ca ma cam durea burta si sambata la eco mi-a spus ca sarcina nu arata cum trebuie. Poate ca de aia imi e mai usor acum. Cu toate ca am terminat o rola de servetele ...

Incerc sa nu ma mai gandesc la mine. Durerea mea nu conteaza prea mult. Scopul meu e sa am un bebe sanatos. In rest, nu prea conteaza. Voi incerca pana imi voi tine puiul in brate. Chiar daca vor fi alte pierderi, nu poate sa ma doara la fel de tare ca prima oara.

Iar eu vreau un copil. Si pentru urmatorul meu bebe trebuie sa fiu tare. Sper sa reusesc. Restul nu conteaza.

Va doresc sa ramaneti insarcinate cat mai repede si sa va duceti sarcinile la bun sfarsit si sa nasteti bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Alexa suntem alaturi de tine . Sa te ajute D-zeu sa treci peste aceste incercari si sa iti vezi visul implinit

Mergi la inceput

Alexa imi pare nespus de rau pt tine ca tb sa treci prin asa ceva pt a 2 oara. Stiu cum e. DOare enorm de tare. Nupoate fi descris ain cuvinte durerea ce o simtim cand puiutii nostri merg la ceruri.
COnteaza foarte mult si relatia cu dr ginec. In iunie 2007 dupa avortul spontan am mers la stomatolog si mi-a spus ca ea a pierdut 4 sarcini pana sa il aibe pe baiat. In aprilie 2008 cand am pierdut-o pe mazarica dr ginec mi-a spus ca asistente la ginecologie, rezidente ai pierdut sarcini multe pana au reusit sa ramana insarcinate. Mi-a spus sa nu disper. Si acelasi lucru mi-a spus si mie: e bine ca pot ramane insarcinata.
Ma bucur sa vad ca esti o luptatoare ca si mine. Nu voi renunta asa usor la visul de a-mi tine in brate copilul. Si vreau chiar 2 copii. Am spus, voi renunta la aceasta lupta doar atunci cand 7000 de dr imi vor spune ca nu voi putea avea copii, si poate nici atunci.
o si un dulce.
Fruntea sus si mergem inainte cu Bunul Dumnezeu.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

oooff si mie doctorul mi-a spus ca e bine ca am ramas insarcinata,sa privesc ca o experienta si sa gindesc pozitiv.Se pare ca asta e sablonul lor,sau o zic asa ca sa se protejeze.

Mergi la inceput

nu e chiar asa....
dupa o pierdere de sarcina tb neaparat sa privesti cu optimism, altfel te duci cu capu la vale. conteaza, am mai spus, foarte mult de relatia pe care o ai cu dr ginec.

Citat:
citat din mesajul lui ingeras70

oooff si mie doctorul mi-a spus ca e bine ca am ramas insarcinata,sa privesc ca o experienta si sa gindesc pozitiv.Se pare ca asta e sablonul lor,sau o zic asa ca sa se protejeze.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor, sunt si eu o mamica de ingeras,..din nefericire acum o luna ne-a murit baietelul nostru David Andrei, intrauterin la 38 de saptamani, dupa o sarcina perfect normala si care a evoluat perfect normal,..si urmarita de 2 medici din cei mai buni,..diagnosticul la autopsie..insuficienta placentara..asta chiar nu s-a putut vedea?..asta e intrebarea care ma macina si de care nu o sa scap toata viata mea..

nu are rost sa va spun cum m-am simtit si cum ma simt..doar si voi ati trecut prin asa ceva..oricum nu credeam ca o sa rezist, dar a trecut deja o luna si inca sunt aici.. pe toate mamicile de ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

apropo..puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta..Alina mamica de Ariana 30.10.2005 si de ingeras David Andrei 01.09.2008.

Mergi la inceput