Durerea unei pierderi de sarcina (75)
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
Felicitari laura. Ma bucut tare mult pt tine si pt oricare din fetele care care lupta si spera in continare sa aiba un bb. Si noi prestam pt un bb acum. Sa vedem care vor fi rezultatele.
cate un dulce si o de la mine.
poze
Just Me
Poate acum
unducthable spune:
Lauraaa , Doamne ajuta !
sa il tii in brate peste 9 luni
scuza-ma daca e nepotrivit sa intreb acuma , deci voi cat timp ati facut cu fereala si dupa cate luni de la pierdere ati facut ce trebuia LIBER ?
IN REST , Doamne ajuta ! spun intr-una pentru ca asa este si bucurie mare
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Delphinas spune:
Eu am prestat 3 luni cu protectie, apoi am renuntat. Am facut analizele si au iesit foarte bune. Depinde cat iti spune dr sa te feresti.
Citat: |
citat din mesajul lui unducthable Lauraaa , Doamne ajuta ! sa il tii in brate peste 9 luni scuza-ma daca e nepotrivit sa intreb acuma , deci voi cat timp ati facut cu fereala si dupa cate luni de la pierdere ati facut ce trebuia LIBER ? IN REST , Doamne ajuta ! spun intr-una pentru ca asa este si bucurie mare diana A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE . pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/ |
poze
Just Me
Poate acum
jasmine30 spune:
Doamne Laura ce minune!E extraordinar! Trebuie sa fie bine de data asta! Fetele eu sunt debusolata total luna asta. Dincolo de faptul ca de 3 luni nu mai am simptomele clasice de ovulatie (mucus, etc)luna asta m-am dereglat de tot. Am fost in concediu chiar in perioada fertila, am prestat de nu s-a mai putut si .... teste claaaaaaaaaar negative.Nu stiu ce sa mai zic.Eu care aveam semne clare de ovulatie, ca doar asa am ramas de 2 ori gravi, acum nu mai am nimic. Chiar nu stiu ce sa mai cred.Ca sa nu mai zic ca ma doare o masea de mor si nu iau nimis pt ca azi normal trebuia sa vina cm, dar nu a venit si magandesc ca daca sunt gravi sa nu afecteze pastilele pe bebe. Cred ca e bb doar in mintea mea pt ca testele sunt negative asa ca...Imi vine sa urlu de durere si nu stiu ce sa fac.Eu care aveam ciclu ceas 28 de zile, cu ovulatie la mijloc acum sunt data rau peste cap....
laurraa spune:
citat din mesajul lui unducthable Lauraaa , Doamne ajuta ! sa il tii in brate peste 9 luni scuza-ma daca e nepotrivit sa intreb acuma , deci voi cat timp ati facut cu fereala si dupa cate luni de la pierdere ati facut ce trebuia LIBER ? IN REST , Doamne ajuta ! spun intr-una pentru ca asa este si bucurie mare diana A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE . pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/ |
Sper ca am reusit sa raspund bine la mesaj.
Noi aproape 2 luni nu am facut nimic, cam o luna jumatate.....
Apoi ne-am protejat in sensul ca nu faceam nimic in periada fertila...din Z11 pana in Z16.
Acum numai Dumnezeu stie cum am ramas....
Probabil in Z17 sau in Z11 caci stim ca spermatozoizii mai traiesc 48 de ore.....
Luni merg la doctor si cu Dumnezeu inainte!!!!!
Pupici!!!
Nu prea reusesc sa intru caci la servici nu am cum sta la PC, alerg mereu si seara ajung foarte tarziu!
Iar acum a inceput nebunia cazarilor!
Intru cat pot de des
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
yubi spune:
citat din mesajul lui jasmine30 Doamne Laura ce minune!E extraordinar! Trebuie sa fie bine de data asta! Fetele eu sunt debusolata total luna asta. Dincolo de faptul ca de 3 luni nu mai am simptomele clasice de ovulatie (mucus, etc)luna asta m-am dereglat de tot. Am fost in concediu chiar in perioada fertila, am prestat de nu s-a mai putut si .... teste claaaaaaaaaar negative.Nu stiu ce sa mai zic.Eu care aveam semne clare de ovulatie, ca doar asa am ramas de 2 ori gravi, acum nu mai am nimic. Chiar nu stiu ce sa mai cred.Ca sa nu mai zic ca ma doare o masea de mor si nu iau nimis pt ca azi normal trebuia sa vina cm, dar nu a venit si magandesc ca daca sunt gravi sa nu afecteze pastilele pe bebe. Cred ca e bb doar in mintea mea pt ca testele sunt negative asa ca...Imi vine sa urlu de durere si nu stiu ce sa fac.Eu care aveam ciclu ceas 28 de zile, cu ovulatie la mijloc acum sunt data rau peste cap.... |
Ninia81 spune:
Felicitari, Laura!Doamne ajuta! Iti doresc o sarcina usoara si sa iti tii in brate bebelusul mult dorit!
http://tt.lilypie.com/Tbpep3.png
ramonagabri spune:
Buna fefelor,poate vam cam plictisit cu povestea mea ,am cam tot scris si an alte parti dar nici un raspuns va rog daca stici ceva despre ce o sa va spun va rog ajutatima ,pe 16 iunie am avut un avort spontan (oprit din evolutie) mau curatat tot pe 16 ,primul cm l-am avut pe 3 august dar f f fffff putin si de culoare zozaliu (pe 16 iulie am fost la dc si mia spus ca totul e bine )deci cum vam spus primul cm pe 3 august ,pe 4 septembrie doar niste surgeri marou deschis si atat am fost iar la dc mia facut eco si mia spus ca nu e nimic grav e doar o dereglar mia dat niste ovule pt 10 zile si mia spus ca o sa ami vina an aceste 1a zile ,dar au trecut 24 zile si nimic am tot asteptat si nimic ,voi ce spuneti,trebuie sa fac niste analize speciale?ce anume ?sau ce as putea sa fac ?eu am avut tot mereu cm normal e posibil sa am asa o dereglare .VA ROG DACA STITI CEVA SPUNETIMI SI MIE .va multumesc si scuze ca m-am antins si ca ma repet cu povestea dar nu stiu ce sa fac ,la doc m-am cam saturat sa ma duc ,am fost an aceste luni cat nu am fost an 26 de ani .
cecilia L spune:
citat din mesajul lui ramonagabri Buna fefelor,poate vam cam plictisit cu povestea mea ,am cam tot scris si an alte parti dar nici un raspuns va rog daca stici ceva despre ce o sa va spun va rog ajutatima ,pe 16 iunie am avut un avort spontan (oprit din evolutie) mau curatat tot pe 16 ,primul cm l-am avut pe 3 august dar f f fffff putin si de culoare zozaliu (pe 16 iulie am fost la dc si mia spus ca totul e bine )deci cum vam spus primul cm pe 3 august ,pe 4 septembrie doar niste surgeri marou deschis si atat am fost iar la dc mia facut eco si mia spus ca nu e nimic grav e doar o dereglar mia dat niste ovule pt 10 zile si mia spus ca o sa ami vina an aceste 1a zile ,dar au trecut 24 zile si nimic am tot asteptat si nimic ,voi ce spuneti,trebuie sa fac niste analize speciale?ce anume ?sau ce as putea sa fac ?eu am avut tot mereu cm normal e posibil sa am asa o dereglare .VA ROG DACA STITI CEVA SPUNETIMI SI MIE .va multumesc si scuze ca m-am antins si ca ma repet cu povestea dar nu stiu ce sa fac ,la doc m-am cam saturat sa ma duc ,am fost an aceste luni cat nu am fost an 26 de ani . |
Atunci cand pierzi o sarcina/avort organismul se deregleaza putin, ca si cum ai fi nascut, ii trebuie timp sa-si revina, daca ai facut test de sarcina si ai fost la dr posibil sa nu fie nimic, pur si simplu intarzie. Ex. dupa o nastere iti vine ciclu(atunci cand incepe sa vina)poate 2 luni normal apoi pauza 2 luni, nu e cazul la tine, ideea este sa nu intri in panica si sa mai faci o vizita medic, daca crezi ca dr tau nu corespune schimba-l.Prerea mea este ca medicul trebuie sa corespunda din toate punctele de vedere, o mica indoiala sau lipsa de incredere si tb schimbat sau cere alta parere, nu astepta sa treaca timpul ca sa-ti dai seama ca ai pierdut timp pretios din cauza unui dr. care te-a dus cu presul.....spun asta din propie experienta, mi-au trebuit 5 ani sa ajung la concluzia asta.
Imi cer scuze ca am dat buzna peste voi, dar am pierdut si eu o sarcina acu aproape 7 ani, stiu cat este de greu, ma mai gandesc si acum dupa atata timp, chiar daca acum sunt fericita cu bb in brate, puteam sa am 2 bb,... timpul a trecut iar hotararea pt bb2 este tare greu de luat.
Va doresc sa vi se implineasca visele,sa tineti un bebe sanatos in brate cat mai curand.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze