Durerea unei pierderi de sarcina (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ariana.... Cuvintele nu isi mai au sensul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALEXA imi pare tare rau ca treci prin o asa durere. Trebuie sa fii puternica, chiar daca stiu ca iti va fi imposibil...Trebuie sa nu iti pierzi speranta. Plangi putin, ca ajuta, tine o mica perioada de "doliu" ca sa zic asa.....si pe urma, cu toata increderea mergi inainte. Ma bucur sa aud ca nu vrei sa cedezi, ca vrei sa lupti. Asta te va ajuta enorm. D-ne ajuta si D-zeu sa-ti calauzeasca pasii.

RAMONA nu vreau sa zic prosti......poate fetele stiu......dupa un chiuretaj, stiu ca din pacate este posibil sa faci sinechie uterina. Adica, peretii uterului sa se lipeasca intre ei...si de aici si sangerari putine la ciclu. Fetelor, care ati avut sinechie.....ce stiti despre asta??

DELPHINAS sper din inima sa te ajute Bunul D-zeu sa ramai si tu gravida. Doctorul ce zice de ciclurile astea anovulatorii? Nu poate sa-ti dea vreun tratament?

ARIANA d-ne....mi se rupe sufletul cand aud asa ceva. Eu pe o parte va admir ca reusiti sa ramaneti intregi cu capul, ca eu sigur ma duceam la vale. Eu stiu ca la eco ar fi trebuit sa se vada starea placentei. Te pup si te imbatisez strans si ma rog Bunului D-zeu sa te aiba in paza. Sotul cum e? D-ne cata durere.....nici nu reusesc sa cred.....

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna Danangie,nu stiu ce este acea ce mi-ai spus dar vreau sa va spun ca mia venit cm ,mia venit miercuri normal iar joi si vineri super mult acum iau un tratament ca sa al reduca putin ca am cam pierdut mult sange ,totusi am facut o carca de analize si de eco cred ca se vedea daca aveam ceva ,am schimbat si doctorul si acelasi lucru mi la spus dereglare ,ceea ce ma antristeaza pe mine este ca trebuie sa astept sa mi se regleze cm si apoi sa ma apuc de bebei dar asta e rabdare rabdare si iar rabdare ,oricum mersi si va pupic .

Mergi la inceput

Ariana :nici nu stiu ce sa ati spun ,plang si sunt alaturi de tine ,fi tare si mergi anainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna din nou, nu stiu daca sa plang defericire sau sa rad.....dupa 2 ingerasi, dumnzeu mi-a trimis aaltul, la 7 luni jumate de la moartea ultimului ingeras, am test pozitiv, si aproape 5 sapt...marti merg l dr, si sper sa fie totul ok......
nu trebuie sa va pierdeti speranta....

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

IUBITA TIANA felicitariiiiiiiiii multa bafta pupici pupici din nou fffffffffffffffffelicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Mergeti la cap nou fetelor....mai sus e link-ul care te trimite direct la el.

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput