Durerea unei pierderi de sarcina (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

EU TOT intreb, dragele mele, ce a patit michelle, la cate sapt a pierdut sarcina si de ce?
ma ingrozeste povestea ei, simt ca seamana cu a mea, cu 3 sarcini pierdute.....eu luna asta incerc din nou, dupa 7 luni de la pierderea bebicului meu drag la 24 sapt....

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

iubita_tiana eu nu cred ca stie cineva raspunsul exact la intrebarea de ce? Nu te supara pe mine dar cred ca este mai bine sa te concentrezi pe ceea ce ti-ai propus si sa nu te mai gandesti la necazuri si suferinta. Stiu ca este tare greu (eu una nu reusesc deocamdata) dar trebuie sa gandesti pozitiv.

Eu nu prea mai scriu. Voi aveti nevoie de incurajari iar eu sunt mult prea demoralizata si nu vreau sa va supar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi, voi ati simtit cum trageti de voi sa nu va pierdeti mintile? Pentru ca eu asa simt si mi-e tare teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

eu sunt bine, mai bine decat am crezut vreodata, nici prin cap nu mi trece ideea ca s-ar putea repeta ce a fost...sa mai pierd o sarcina....nu pot sa ma gandesc, si sunt f optimista acuma.....mai ales ca am aflat ca voi fi matusa...fratele me de 22 ani va fi tatic....peste 6 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IUBITA din cate am inteles...baietelul nu avea jumatate de creier dezvoltat.Avea 18 sau 19 s de sarcina.....

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miruna22 felicitari si sarcina usoara si la termen i-ti doresc!
Catalina_2307 te inteleg iubita! Nu te lasa prada disperarii, pentru ca va fi mult mai greu sa iesi la lumina! Si eu care credeam ca am depasit momentul acela greu, am cazut rau de tot...de cateva zile...dar vreau sa ies de acolo...pentru ca nu e bine deloc!
Iubita_tiana multa bafta iubita, tin pumnii!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Ce draguta esti Unduchtable.

Chiar nu stiam cum e la Caciulata. E frumos acolo?

Ce e de vazut in zona?

Imi poti recomanda o pensiune, un hotel ceva? E strand cu ape termale in zona?

Lilidana, ce poveste frumoasa! Chiar ne dai curaj!

Camy ne rugam pentru tine! Sa dea Bunul Dumnezeu sa treci peste aceste grele incercari !

Dragele mele va pupicesc pe toate !

e fff frumos, aveti si posibilitati sa vedeti si orasul Valcea care e superb, aveti Calimanesti aproape , aveti locuri de plaja , strand, banci la umbra , Manastirea Cozia unde poti sta linistita cat doresti , ape termale, multi au si bilet de la medic si au tratament , batrani, tineri, nu conteaza.

concediu minunat , Jasmine ,

va puuuuuuuuup, diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
eforienord 2008 http://s206.photobucket.com/albums/bb73/diana_bostan/eforie2008/?action=view¤t=Snapshot101.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Fete dragi, voi ati simtit cum trageti de voi sa nu va pierdeti mintile? Pentru ca eu asa simt si mi-e tare teama...

Catalina

Da. La mine a ajutat sa nu ma gandesc deloc la copil, la o viitoare sarcina. Nu e bine, dar altfel nu reuseam sa rezist, era prea mult pentru mine. Serviciu 8-18, mintea mereu ocupata si atat. Mai rau e cand am perioade mai libere, ca acum...tare rau mi-a fost zilele acestea, de maine iar aplic tratamentul prin munca, altfel o iau razna, de o saptamana ma jelesc intr-una, din orice, daca citesc, daca ies in oras, daca ma uit la TV (am reusit performanta sa imi aduc aminte de bb si sa trag o repriza de plans uitandu-ma la emisiunea Miami Ink, despre tatuaje, ceea ce m-a pus pe ganduri).
Dar vine ea si vremea noastra! Va trimit un butoi de optimism, am de rezerva din cele trimise de muuuult, de Liana

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Va imbratisez pe toate dragele mele, si sper din tot sufletul sa-si plece Dumnezeu ochii si catre voi si sa ia durerea fara margini prin daruirea unui puiut sanatos.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita_tiana

EU TOT intreb, dragele mele, ce a patit michelle, la cate sapt a pierdut sarcina si de ce?
ma ingrozeste povestea ei, simt ca seamana cu a mea, cu 3 sarcini pierdute.....eu luna asta incerc din nou, dupa 7 luni de la pierderea bebicului meu drag la 24 sapt....

Am pierdut baietelul la 19 saptmani iar acel de ce nici noi nu l-am aflat inca.

DURERE FARA SFARSIT

Mergi la inceput