Durerea unei pierderi de sarcina (75)
Raspunsuri - Pagina 16
Michelle81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Fete dragi, voi ati simtit cum trageti de voi sa nu va pierdeti mintile? Pentru ca eu asa simt si mi-e tare teama... Catalina |
Nici eu nu stiu...ma si mir ca mai sunt intreaga...deocamdata nu ma ajuta nimik,nici timpul ocupat,nimik,durerea este prea prea mare!
DURERE FARA SFARSIT
catalina2307 spune:
Michelle sunt ultima care poate da sfaturi. Iti spun numai ca inteleg mai bine decat as fi vrut. Am pierdut doi pui si pana in ultimul moment am sperat macar unul sa ramana cu mine. I-am vazut....i-am simtit.Mi-e greu sa respir, sa vorbesc, sa traiesc, sa gandesc, mi-e greu... Dar nu-i asa ,trebuie sa mergem mai departe. Sa ii menajam pe cei care ne iubesc. Sa ne menajam pe noi....si sa luptam pt visul nostru. Cu ce pret? Numai Dumnezeu stie.
Te pup si ai grija de tine.
Michelle81 spune:
Of Catalina imi pare atat de rau...am citit cu lacrimi in ochi ce ti s-.a intamplat inca de cand eram gravida si ma intrebam si atunci cum poate fii viata atat de nedreapta?noi care ne dorim atat de mult si am face orice pentreu un copilas...Eu una nu mai pot intelege nimik!De ce trebuie sa suferim atat,de ce??
DURERE FARA SFARSIT
cristy74 spune:
MICHELLE nu-mi vine sa cred ca ai ajuns din nou la DURERE. A fost un soc pentru mine cand am aflat. Efectiv n-am putut sa scriu nimic pana acum. Stiu foarte bine ca orice ti-as spune nu ti-ar alina suferinta, stiu ca durerea este sfasietoare si ai impresia ca nu mai poti. Uneori viata este foarte nedreapta si nu stiu de ce. As vrea sa-ti spun ca sunt cu sufletul alaturi de tine, iti stiu povestea de la inceput si ma rog sa-ti dea Dumnezeu multa, multa putere sa treci cu bine si peste aceasta nenorocire. De fapt as vrea sa-ti spun multe lucruri, dar e atat de greu sa-mi gasesc cuvintele.
Imi pare atat de rau...
Cristina
ladymina77 spune:
Revin dupa ceva vreme de absenta aici la durere,desi ma simt vinovata fata de unele fete ca am fugit si n-am mai scris nimic si nu pot sa cred ca draga noastra Michelle trece din nou prin aceeasi durere.....nu pot sa cred ca s-a intamplat ,era asa de fericita...cuvintele mele sunt prea goale sa exprime ceea ce simt.
Michelle te pup si ma rog pt tine !
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
carpediem spune:
Nu am mai scris de ceva vreme aici, pt ca mi-a fost greu si am incercat sa-mi revin dupa sarcina pierduta. Am scris aici ce mi s-a intamplat in iulie. Mi-e foarte greu si acum...Mai ales ca a mea cumnata trebuie sa nasca in 2 saptamani...Iar in decembrie de Sfantul Nicolae imi va fi cumplit, pt ca in jur de acea data trebuia sa nasc si sa petrec primul Craciun cu sotul si cu bebele nostru...
Rog un moderator sa ma treaca si pe mine in lista cu sarcinile pierdute, pt ca am realizat ca bebelul meu nenascut nu va fi trecut nicaieri, doar carnetul de gravida cu tot ce e in el, biletul de iesire din spital si testul cu 2 liniute stau marturie ca bebelul meu a existat...Pe langa multele amintiri...Si atunci imi doresc sa fie trecut pe lista voastra...
Sarcina 15 saptamani, oprita din evolutie, 01.07.2008 (chiuretajul), cauza necunoscuta.
Asta ma omoara cel mai mult, ma chinuie, ma tortureaza psihic si sufleteste, faptul ca nu am sa pot afla cauza reala niciodata. Decat supozitii...In principiu cauza hormonala...Si nu-mi poate nimeni garanta ca nu se va repeta istoria...
Va doresc TUTUROR MULTA SANATATE, MULTA PUTERE SA MERGETI SI SA LUPTATI MAI DEPARTE, MULTA SPERANTA SI SA NE AJUTE DUMNEZEU TUTUROR SA NU MAI AJUNGEM PE LISTELE ACELEA "NEGRE", CI PE ALEA DE GRAVIDUTE SI DE MAMICI FERICITE !!!! PUPICI TUTUROR!!
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
kitzy spune:
Carpe nici nu-mi pot inchipui ce-i in sufletul tau acuma, da mie mi s-a rupt in 2 cand am citit ce-ai patit, acuma ca sunt mama, inteleg altfel toate durerile, sa-ti dea Dumnezeu puterea necesara sa treci peste acest prag care ti l-a scos viata in cale si sa mergi mai departe, e greu, e dificil, e inuman de multe ori sa induri asa ceva, imi pare tare rau pt pierderea suferita, sunt alaturi de tine
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
ramonagabri spune:
Carpediem este greu dar trebuie sa reusesti sa treci peste aceasta suferint ,aceasta durere ce ne omoara pe fiecare dintre noi ,trebuie sa fi mai tare decat durerea ,stiu ca este greu si eu am trecut prin asta din nefericire ,dar dorinta mare de a avea un bebe ma facut sa depasesc aceasta suferinta si sa fiu optimista ,stiu ca nu se poate uita este o durere prea mare dar trebuie depasita ,la mine au trecut 3 luni cu greu dar asteptam cu nerabdare sa treaca aceasta perioada sa pot ancepe din nou sa fac bebei dar astazi am fost la dc si mia spus ca trebuie sa mai astept 3 luni pt ca nu am cm regular ,pt ca luna asta nici nu mia venit cm si m-am cam speriat asa ca m-am dus la dc ,mia dat niste ovule ca sa ami provoace cm si sa mi se regleze asa ca trbuie sa mai astept sunt super dezamagita dar trebuie sa astept fiindca nu mai vreau sa trec prin alta dezamagire plina de durere si suferinta ,deci an concluzie fi tare ca cineva acolo sus ne vade pe fiecare pupici si ai grija de tine
simonia spune:
imi cer iertare fata de toate fetele, am sentimentul ca v-am parasit. am vrut sa nu ma mai gandesc la evenimente atat de tragice, sa-mi spun ca ceea ce mi s-a intamplat a fost un accident izolat. din pacate, a gandi pozitiv si a spera nu este o solutie, nu rezolva nimic. am probleme din ce in ce mai mari si "luminita" care ma conducea mai departe e pe cale sa se stinga si ea. sunt alaturi de voi si va inteleg durerea