Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

‘Neata, dragele mele!

Este o zi minunata, asa ca, lasati leneveala, serviti , ceiutul, capucinoul, lapticul, buna si haideti sa-i dam drumul la povesti!

Eu o sa incep prin a-mi exprima uimirea si incantarea pe care le-am simtit admirand pozele Nicoletei! Fata mea, arati minunat, mai ales ca ai doua nasteri la activ! Apropos: esti sigura ca tu ai nascut copii, sau ai pus pe cineva din salon s-o faca pentru tine??? Ei, si micuta printesa seamana picatura cu tine si-i o frumoasa si-o delicata si-o scumpa, s-o mananci din ochi, nu alta! Eu, personal, iremediabil de ea! … Daca n-ai promis-o deja, ma inscriu si eu cu doi candidati vivaci la delicata ei manuta! Sa nu crezi ca nu l-am remarcat pe Alex, mandrul baietel, insa eu fiind mama de cipandei, sunt mult mai sensibila la fetite si caut de pe acum posibile nurori, sa fiu sigura ca nu raman cu handralaii neinsurati pe batatura!

Katika, draga mea, tu nu mai apuci sa ne zici nimica??? Eu astept cu infrigurare vesti din campul muncii si sa ne spui cum te impaci cu noul statut de inginer activ, care participa cu abnegatie la dezvoltarea si inflorirea acestei tari. Iti tin pumnii stransi pt examen si sper sa-l iei fara nici o problema!
Copii ce zic de noul lor program, mai ales Robi-mic-scumpic??? Ii place la cresa???
Eu iti trimit o mie de , sa-ti dea putere sa treci cu bine peste aceasta etapa de acomodare cu noul statut.

Claudita, mama, noi we-ul asta am fost destul de linistiti, caci, fiind ultimul de relash, am zis sa ne incarcam bateriile la maxim, sa avem de unde goli de luni incolo . Asa ca, exceptand o escapada pe care am facut-o sambata la Teremia, la niste rude, apoi la Szeged, unde-am mai cumparat de la Cora cate ceva pentru copii (ca tot se apropie gradinita), in rest, am cam stat pe acasa. Duminica la noi a fost o vreme destul de sucita, cu ploaie si frig, asa ca ne-am limitat doar la a merge la biserica dimineata, apoi la pranz am mers la restaurant sa servim pranzul, siesta acasa si seara am mai iesit la mall, sa vedem un film la Cinema City, insa n-am facut o alegere prea inspirata a filmului si-am cam plans dupa timpul pierdut.
Voi ce mai faceti??? Vad ca tu ai ridicat calcatul la rang inalt si-ai inceput sa faci adevarate performante in domeniu …

Elena, felicitari maxime pentru autorizatia obtinuta si sa dea Domnul sa-ti aduca satisfactii maxime, atat materiale cat si profesionale! Sunt mandra de tine si sper ca aceasta reusita sa te ambitioneze si sa reusesti sa-ti adaugi la palmares si alte autorizatii.

Otilia, scumpa, tu n-ai mai zis nimica de o vreme incoace! Ce-ti face Anitza cea frumoasa??? Dar minunea din burtica, misca-misca??? Sau joaca deja fotbal??? Ai mei, la varsta asta, nu stiu ce betesug puteau sa faca acolo, da-mi provocau niste gadilituri teribile, undeva in partea de jos a uterului, de aveam impresia ca aduna scame de pe jos! Tie-ti provoaca senzatii din astea???

Cristinica, bine-ai revenit pe forum si sper sa reusesti sa treci rapid peste pragul tranzitiei de la domnie la “sclavie”. Te pup si te mai astept cu vesti.

Ioanaaaa, ce frumoooos! Mergi la S. Tropez numai cu sotioruuul! Uau! Abia astept sa vad pozele de acolo si sa citesc primele impresii, la cald! Aveti grija sa nu va gaseasca "barza" pe acolo si sa-i faceti o surpriza lui Vladi, sa veniti cu un fratior, sau o surioara la pachet. Asa il veti scapa si pe el de rasfat, insa partea mai nasoala este ca rasfatul va trece la mezin, nici atata nu va disparea din casa. Ma bucur ca Vladi este in elementul lui la gradi si ca papa tot ce prinde! Este mare lucru, sa sti, caci Vladi al meu face de-a dreptul greva foamei cat sta la gradi, ca-i este lene sa manance singur, iar cu Ducu am maaari emotii, deoarece este un alintat si-un mamos si-un capos si tare mi-e teama ca-mi va face mega-scandaluri cand o sa-l las acolo! … Om trai si-om vedea! Eu, oricum, iti doresc de pe acuma distractie maxima in vacanta si sa dea Dumnezeu sa aveti un concediu minunat, de doua ori mai frumos decat in cele mai frumoase vise ale tale!

Ancuta, nu te mai supara pentru tot mojicul si nesimtitul pe care-i intalnesti la fiecare pas, ca nu merita efortul, pe cuvant! Si, daca n-ai stiut, intre timp s-au inventat injuraturile, posetele aplicate cu maiestrie in frezele celor care o cer cu insistenta si, de ce nu, indiferenta crasa! Nu le da satisfactie si ignora-le prostia si tupeul porcesc. Sti cum se spune: universul si nesimtirea sunt fara limite, desi de univers nu-s chiar asa de sigura …

Ete ca m-am intins ca pomana tiganeasca, de necaz ca si luni si marti am pierdut doua mesaje de aceleasi dimensiuni. Acuma l-am scris separat pe un fisier din calculator si apoi l-am copiat pe forum.

V-am pupat si va doresc o zi minunata tuturor!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buan dimineata fetelor din sclavie dupa cum spunea Pisi!
Ieri nu am mai reusit sa intru ca toata ziua am zburatacit pe aici. A venit si timpul raportului financiar al proiectului si le-au iesit astora niste calcule doar cu vreo 6800£ mai mult decat calculele noastre. Si am luat fiecare linie de cheltuieli sa indentificam a cui este si de unde vine si tot n-am scos-o la capat ...
In fine om vedea ce si cum ...
Am si treaba mea care ma sufoca ... Vorba Ancai - ma apuca depresia cand ma gandesc ...
De luni pana miercuri plec si intr-un alt campus mai in nord la Derry si au picat exact la momentul potrivit ...
Cat despre poze cu rochia nu are cine sa-mi faca dar vineri trebuie sa ies cu colegii in oras asa ca poate se gaseste cineva sa-mi fac si mie o pozna.
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Ma termina astia cu serviciul lor!!! Nu am mai apucat sa scriu...umblu pe la arhitecti, muncesc intr una. De luni am pb mari cu Vla cu somnul. Refuza sa se culce...plange rau cand il pun la somn si dupa amiaza si seara. A mai patit cineva asa?
Ma chinui si cu bagajul nostru si al lui Vla ca il duc la mama, incerc sa las lucrurile terminate la servici, s.a.m.d. Pisi sa stii ca nu vreau sa i fac fratiori si surioare inca ca ma mananca el de nervi. Promit ca va voi anunta cand sunt pregatita! Poze o sa va pun cand ne intoarcem.
Va pup!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/Roxy
Am intrat in fuga sa va pun cateva pozici si cu fetita mea. Sunt unele speciale!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc frumos pentru felicitari!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata, dragele mele!

Poftiti la , laptic, ceiut, capucino, suc si buna!

Azi am de gand sa fiu scurta si la subiect!

Asa ca ma voi limita doar la a o trage pe Cristinica de urechi, ca taaare m-a mai suparat: pai bine, mai, mami, sa ai tu acasa asa o comoara de fata, finuta, delicata, frumoasa din cale-afara si sa o ti ascunsa pana acuma??? Pai este frumos??? ... Acuma, serios vorbind, mi-au picat plombele cat este de frumoasa printesa ta si cu ce rochita minunata este imbracata !!! . Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si voi pe langa ea!

Daca mai prind un strop de vreme, o sa incerc sa mai postez un mesaj!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata tuturor.
Mai Cristina, dar ce personaj era Roxy??? Printesica? Super frumusica, sa-ti traiasca!
Oti, esti bine? Ne mai scrii si tu ceva?
Iar tb sa fug la munci. PUP

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Suntem bine dar asa cum ii sta frumos unui inginer sunt ocupata si stresata. Nu am mai venit la ore suplimentare de o saptamana si se simte rau de tot. Azi o sa ma intorc dupa-amiaza, am sa o duc pe Ana la o prietena. Anca ca te gandesti la noi.
Cristina, ti-am vazut printesa, vad ca ii place ipostaza.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Buan dimineta!
Scuza-ma Pisi ca nu am raportat ca am un frumos copil dar sa sti ca este si mai simpatica decat in pozele astea cand copilul cu pricina de atata asteptat la pozat si de atata valva ca i s-a implinit dorinta a devenit obosit. Daca o sa am timp am sa va postez si pozne cu ea asa cum e ea nu printesa de Albena!
Otilia acum cel mai important este sa te odihnesti. Lasa naibi daca se simte la buzunar acele ore suplimentare dar trebuie sa ai grija de tine si de bebita din burtica si de Ana mai ales ca esti singura pe acolo.
Eu ca si Anca trec la munci ca asa ne sta bine noua inginerelor.
Azi am si ziua de depilare brrrrrrrrr dar pentru frumusetea viitoare ... ce nu face omul ... chiar se si tortureaza!
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

De dimineata tot incerc sa postez si uite ca numai acum reusesc.
Pisi bag de seama ca nu prea iti place cum fac eu cafeaua .
Daca te intereseaza strumfita mea pt puiutii tai trebuie sa te intelegi cu Alex. El e hotarat sa se insoare cu Andra caci e convins ca nu poate sa iubeasca o alta fata mai mult .
Iar la asemanarea dintre mine si Andra ai cam dat cu batul in balta. Domnisoara e soacra mea in miniatura. Are cate ceva si de la mine trebuie sa recunosc.
Cristina e frumoasa foc printesa ta. te rog sa mai pui poze cu ea in album.
Oti incearca sa nu exagerezi cu munca. Cum se comporta Anca cu burtica? Eu ieri eram balonata tare si Alex a venit foarte fericit la mine si m-a luat in brate. Mi-a explicat ca e tare bucuros ca ii mai fac o surioara . Daca ar fi dupa el ar trebui sa am 5 copii. Oricum m-a lasat fara cuvinte fericirea din ochisorii lui.
Anca ai reusit sa ajungi la endocrinolog? Eu luni am programare sa vedem daca e buna schema de tratament pe care o urmez. Azi am fost la analize.
Ioana si Andra face scandal de cateva zile la culcare. Pana la urma o las sa planga pana adoarne. daca o tin in brate se agita si mai tare caci e obosita. Ea e putin racita si banuiesc ca asta e cauza. dr de familie spunea ca are si rosu in gat si trebuie antibiotic. Inca nu ii dau decat panadol caci nu face febra, doar ii curge nasul.

La mine azi a fost o zi plina de nervi.Am avut de achitat ceva facturi, o amenda (de la radar). Alex a scapat aparatul foto din mana si acum am aflat ca reparatia costa 350 lei + 500lei transportul. Am renuntat sa il mai repar dar imi pare rau ca il aveam numai din primavara si era bunicel.
Pe langa astea m-a mai enervat si un arhitect ca ma tot plimba cu planurile.
mai bine fug la lucru ca daca incep sa ma plang nu mai termin.
Va pup

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput