Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare dragelor, ce faceti?
xerxe2005, felicitari pt examen!
Cristina, ce scumpete de fetita aveti! sa va traiasca!
Pisi, pai ar cam fi cazul si la voi sa inceapa distractia, ca prea v-ati rasfatat atatea saptamani! ai facut rost de inimioara? eu arbitrez intre copii
Maine dimineata mi-am facut programare cu Luca la dr, ca de cateva zile observ ca isi cam trage piciorul stang, paseste ca si cum l-ar durea si nu stiu de ce, i-am tot schimbat papucii si degeaba, si cand e descult nu-mi prea place cum merge. asa ca ma duc cu el la dr sa vedem ce are, il tot intreb daca il doare, dar zice ca nu.
Kati, nu mai zici nimica? cum e la lucru? copii sunt bine?
Ioana, concediu placut!

Am ramas impresionata de ai mei socrii...au venit aseara si mi-au zis ca maine sa ii trimit pe amandoi copii la ei...si atunci eu le-am zis ca as vrea daca e sa mergem acum in toamna la Düsseldorf la cumnatul meu, sa mergem toti ca sa se ocupe ei de copii si sa pot iesi si eu cu Christian undeva...si ne-au zis atuncisa mergem singuri 2 zile ca ei raman acasa cu copii!!! na ce bine, atunci pot in sfarsit sa mai plec si eu undeva nu intotdeauna cu copii dupa noi! da Doamne sa-i tina tot asa!

pupici la toate fetele, ma pun sa mai strang la jucarii si mi-am luat ciuperci azi asa ca ma pun sa fac o tocanitza pt desera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

http://picasaweb.google.co.uk/tuineacristina/Roxy
Rapid pentru ca s-au cerut inca vreo cateva pozici dulcici!

Pupici fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata, iubitelor!

Repede-repede, haideti la , laptic, ceiut, capucino, fresh si-o iaaaami, iaaaami si sa-nceapa povestile sa curga!

Nico, sufletel, cum de ai ajuns la concluzia ca nu-mi place cafeluta ta??? Eu ador orice cafea servita aici, cu suflet, de fiecare dintre voi! Deeeci, nu-ti fa griji, caci eu sunt o pisicuta "de gasca", nicidecum una sclifosita. ... Cat despre partea cu manuta strumfitei tale dulci, sa sti ca nu joci fair-play, caci noi nu prea suntem diplomati in dialogul cu alti baietei si intotdeauna sfarsim cu o incaierare ... Grea misiune ne-ai dat, pe cuvant, dar pentru inimioara unei delicate ca Andra ta, iaca ne-om imprietenii si cu Alex.

Ioana, spor la bagajuiala si-un concediu de vis va doresc!

Oti, ma alatur si eu corului si-ti spun sa ai mare grija cu stresul, mai ales in perioada aceasta, sa nu aiba de suferit nimeni: nici tu, nici Anitza, nici bebica din burtica. Sa nu te trezesti ca-i imprimi stresul si la bebe si-o sa ai apoi un bebe agitat, de-o sa va innebuneasca. si las-o mai lesnea.

Claudita, draga mea, poi ce mama denaturata crezi ca sunteu, sa nu-mi pese de dorintele copiilor mei! Normal ca i-am facut inimioara lui Vladi, plus una si lui Ducu, ca poate s-o cuminti si el cand o vedea ca se impart inimioare ca premiu, numai ca nu m-am pus sa cos, din motive de lene teribila si-am facut o chestie mult mai ingenioasa: am editat pt fiecare cate o poza, pe care am incadrat-o intr-o inimioara si langa care am scris mesajul cerut, in speta "Vladut (Raducu) cel cuminte". Ei, si cu pozele respective-n batz m-am prezentat la o xerografie unde mi le-a imprimat pe cate o pernuta in forma de inimioara. Daca n-ai inteles nik, pentru exemplificare, iata AICI ce-a iesit. Cu ocazia asta poti sa-ti download-ezi si poza noastra de la mall, ca sa o pot sterge din album, apoi...Prietenii stiu de ce .
Sunt curioasa ce-i cu piciorusul lui Luca, fiindca suna destul de ciudat ce-ai zis tu. Nu cumva a calcat pe vreun spin sau ciob si-acuma-l deranjeaza??? Tin pumnii stransi sa nu fie nimica grav si astept sa ne dai si noua vesti despre ce-a zis doctorul.

Cristina, raman la concluzia ca, ori in costumatie de printesa, ori in "civil" tot o zana ramane minunea ta de fetita! Si nici cu tine nu imi este rusine!

V-am si sper sa mai revin cu o postare, caci acuma va las sa va savurati micul dejun!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata, dragelor. Eu ma pregatesc de plecare la mare in Bulgaria weekendul asta. . "Pentru ca merit".
Oti, of...noi inginerele...constiincioase pana in varful firului de par....ia' mai ia si tu o doza de nepasare, cred ca bebe are nevoie de ea!
Nico, pai...am fost la endocrinolog acum o luna. am primit tratament dar nu l-am inceput. Am zis ca intai vreau sa imi refac analizele sa ma conving ca nu a fost vreo greseala si apoi o sa incep tratamentul. Dupa ce il fac o luna, ma duc la control sa vada doamna doctor cum imi merge si daca e nevoie de schimbat cate ceva pe ici pe colo. Mi-e frica de nu mai pot de tratamentul cu Euthyrox si per total mi-e frica ca o sa il fac de rusine pe Moby Dick in scurt timp, luandu-i locul. Sper sa fie doar imaginatia mea bolnava...
Ca ziceai de epilat Cristina. Am fost si eu aseara si m-am dezblanit din cap pana in picioare...iar dimineata cand ma uit.....am niste iritatii groaznice pe picioare si pe maini!!! N-am avut niciodata asa ceva si nu pot sa imi explic de la ce sunt. Ori au schimbat ceara si asta de acum are vreun ingredient la care sunt alergica....ori uleiul cu care ma da dupa are vreun ingredient alergenic....ori m-a ars dar daca era asa simteam, ce Doamne iarta-ma! Chiar nu stiu ce e. Vi s-a intamplat asa ceva?
Foarte draguta e Roxy asa naturala......mi se pare mai frumoasa!!!!!!Decat data cu ruj...am eu o chestie cu copiii machiati... ei sunt frumosi asa cum sunt!
Iaca v-am pus niste pozici din campul muncii: AICI
Va pupez!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata, buna dimineata!
Pisi multumim frumos de tratatie - dar ce tratatie serioasa!
Eu sunt cu raceala in nas si nu stiu de unde am luat-o ca n-am facut nimic special.
Pisi am sa intru sa vad si eu pernuta cu pricina ca poate ii fac si eu Roxanei una.
Claudia dar chiar ca ai socrii de treaba - nu ca ai mei nu ar fi. Deci bafta la distractie!
Anca sa sti ca nici mie nu-mi plac copii cu machiaj dar daca asa este politica firmei care facea pozele cu pricina am acceptat iar maimutica mea este moarta dupa tot ce inseama machiaj numai ca ii mai tai eu din elan. Cred ca asa am fost toate!
Cat despre epilat eu am avut o astfel de problema de la ceara si apoi nu am mai putut sa mai pun ceara ca am ramas alergica. La mine erau in locul unde a fost firul de par ca o basicuta rosie cu ceva lichid. Apoi dupa asta foloseam depilatorul si acum imi fac tratamentul asat cu laser. Ieri am avut a treia sedinta si pot sa zic ca sunt multumita ca dupa numai doua sedinte 30% era deja disparut.
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, concediu placut la mare! Nu inteleg de ce stresezi copilul sa doarma la pranz, lasa-l in pace si va adormi seara mai devreme. Cred ca ti-am mai zis ca pe Ana nu o lasa la gradinita si de multe ori cum o pun in scaunul de masina cum adoarme si da-i si chinuie-te cu ea. Acum la fel a cazut rupta si aveam planuri sa mergem la cumparaturi, sa vad cum o trezesc ca ora 5 e chiar nepotrivita pentru nani.
Cristina asa mai merge, ai pus si poze cu tine. Nici mie nu imi plac copii rujati, cu unghiile date cu oja, ca sa nu mai zic de farduri. Sper sa o tin mult si bine departe pe Ana de astfel de tentatii. Mi se pare ca ai mai slabit, nici nu ma mir la cat te agiti.
Cat despre ore suplimentare nu le fac deloc pentru bani ci pentru ca trebuie, e urgent, urgent. O sa imi iau zile libere din orele lucrate in plus, deci la buzunar nici o diferenta.
Nico, ce dragut Alex, isi face asa usor sperante. Adevarul e ca si eu am sperat mult si bine la o sora si ma bucur ca fata mea va avea ce-si doreste, adica o surioara.
Claudia, sa-ti traiasca socrii, merita si ei o sticla de vin .
Kati, asa nasol este la servici?
Pisi, nu te-ai prins ca eu vreau sa iasa fata direct inginera ! Buna treaba cu inimioarele, fur si eu ideea pentru un cadou pe viitor, numai sa fie fetele cuminti .
Anca, te invidiez, iar la mare . Si la tine-i stresul mare ca e biroul plin ochi . Oricum, ai o mutrisoara asa copilaroasa ca zici ca ai venit la mama la birou in vizita .

Si sa ma descarc si eu putin. Lucrez acum la o conducta care are 130 km si trece peste vreo 4 tipuri de pamant. Si nu stiu cum naiba dar am gresit stratificatia, de fapt am gresit grosimea primul strat de argila la tipul 1, este identica cu grosimea primului strat de la tipul 2. Si uite asa imi vine sa ma ca trebuie sa refac toate rularile din ultima saptamana pe zona aceea ba chiar mai mult, vor trebui sa refaca si desenatorii niste planse. Si asta cat mai repede ca piatra se pune saptamana aceasta. Vai de fundul meu in we, maine ma prezint sa-mi remediez greseala si colegul care m-a verificat vine si el duminica sa o scoatem cumva la capat. Stiu ca numai cine nu munceste nu greseste dar cam mult platesc o neatentie dintr-o formula in Excel .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata inginere, ce faceti, dormiti?
hai trezirea si la cafea cat e calda!
Pisi, ce faine sunt inimioarele pt baietii cuminti! nu stiu cum sa-mi trag poza jos, trimite-mi-o te rog odata pe mess!revedere placuta cu cipandeii!
Oti, ai remediat greseala? of,se mai intampla, pacat ca a trebuit sa iti petreci we lucrand. cat despre socrii, asa e, merita un vin , insa dupa!!!
Cu Luca am fost la dr, Luca nu a cooperat deloc, numai a tipat, platfuß insa nu are, iar cand am vrut sa plecam a sesizat dr ca umbla oarecum greoi cu dreptul, a zis sa-l urmaresc mai cateva zile ca poate s-a lovit si daca nu e bine, sa merg din nou!
Azi e ultima zi cu soare si temp peate 30 grade, asa ca plecam la strand!
na pupici fetele, si o duminica frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Acum sunt la munca. Si evident nu am nici un chef dar neatentia se plateste .
Claudia, ce cald este si la voi. Tu la strand, Anca la mare, bravo fetelor!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare! Buna dimineata si sa aveti o saptamana buna.
In primul rand fac cinste: . Asta pt. ca acum 3 ani in ziua de 1 septembrie ziceam "DA" la primarie (si pe 4 eram la biserica). Asadar sa curga sampania!!!
Oti, te inteleg perfect....macar tu nu poti da vina decat pe o neatentie si pe tine! Eu am refacut uneori proiectele de la zero din cauza unor beneficiari care se suceau cu 180 de grade si cand eram si eu cu proiectul gata, HOP! se trezeau ca vor cu totul altceva. Sa-ti dai palme si alta nu. Iar pe "aceia', imi venea sa ii ..... Ahh...pai si ce?? chiar eram in vizita la servici [:P]
Va pup ca am de lucru si is si cu fundul in sus, ca sunt tare obosita....ne-am culcat numai la 5 dimineata vineri si sambata iar azi noapte nu am prea dormit si mi-a fost si rau de la stomac. Plus am o mare depresie pe motiv de haine care nu ma mai incap.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca "LA MULTI ANI FERICITI!" Ce planuri ai pt azi? lasa depresia ca nu ai timp de ea si mergi cu sotul la o .
Oti sper ca ai reusit sa termini la timp. Si eu mai gresesc uneori.
Cristina frumoasa tare printesa ta. Daca mai ai poze te rog sa mai pui mai multe in album. Mie imi plac mult pozele.
am vrut sa apelez si eu la solutia cu laser pt epilat dar am asteptat sa vina bb2. acum nu mai pot ca doamna respectiva avea prea putini clienti si a inchis salonul.
Pisi cred ca puiutii nostri ar face mai bine sa se lupte. Alex abia asteapta sa se intalneasca cu baieti de varsta lui. La inceput nu intelegeam de ce se joaca asa, dar se pare ca asa sunt baietii.
Cafeluta am dat intr-o zi si tu nu ai remarcat, dar nu e nicio o problema. Nu m-am suparat.
Si mie mi-a placut idea cu inimioarele.

Sunt obosita tare si nervoasa ca nu pot sa lucrez. Nu stiu de ce nu mai scap de oboseala. Ieri am urcat putin pe Cozia si a fost ok dar azi trebuie sa imi injectez cafea in vene.
Cu bona iar am avut ghinion. Dupa ce doamna m-a rugat sa o astept ceva vreme s-a hotarat sa plece in Italia . Pana la urma femeile au dreptate ca peste hotare castiga mult mai bine.

tuturor

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput