Ingineri fosti, viitori...(23)
Raspunsuri - Pagina 8
katik spune:
hop si io rapid!
multumesc mult pt urari la tot poporul!
nico!!!!! superb arati mami!!!!!si io vreau acea reteta magica!!!!!superbe poze!!!!!!iar puiutzii,ce sa mai zic, nu am cuvinte!!!!ce frumos dorm ei unul linga altul!!!
io m-am intors "cu drag" la lucru, cu copiii am "baletat" intre toti prietenii dispusi sa stea cu ei
. gradi si cresa noastra incepe doar la 1 sept, am reusit intr-un final sa-i bag la o cresa linga noi, pe amindoi, timp de o saptamina, pina se deschide si cresa noastra.
eu saptamina viitoare trebe sa dau un ex scurt, ca n-am uitat meseria in doi ani
, si tot asa, fugim toata ziulica, cit e ea de lunga.
tocmai am terminat cu krisztina programul de vara cu dinozaurii la fastrackids, a fost f fain, i-a placut la nebunie. in rest, asteptam cu nerabdare sa inceapa gradi![]()
nu mai stiu cine ce a scris, dar va pup pe toate, we placut va doresc, voi reveni intr-o seara, cind oi putea(la job n-am net).
hcclara spune:
Salutare!
Kati, am uitat ca ai inceput lucrul si de asta cam absentezi! bafta le examenul scurt de saptamana viitoare si te asteptam cand ai timp la povesti!
Nico, ce faini sunteti si ce bronzati! m-am minunat de d-soara ce mare a crescut, si ce dragutzica e (asta am stiut)! si Alex e tare frumusel! distractie placuta la nunta!
Cristina, shopinguiala placuta maine!
Anca, sunt frumoase hainutzele ce ti le-ai comandat?
Pisi, in ce colt de lume sunteti weekendul asta?
La noi e frigulet, cam 22 grade ziua, mai si ploua din cand in cand, s-a dus vara deja! daca stau sa ma gandesc bine prea cald n-a fost nici anul asta.
mi-am luat calcator nou saptamana asta, asa ca stiti cu ce ma delectez atunci cand am chef, ca n-am tot timpul!
xerxe, cum merge intarcatul?
na va tzucalesc si va doresc un we placut!
xerxe2005 spune:
Razvan face prastie din tzatzele mele, trage din ele de zic uneori ca parca ar vrea sa suga si ultimul spropisor. Ma dor sfarcuile mai rau ca in primele zile ale lui, cand abia se invatau sanii mei cu suptul.
Cred ca o sa optez pentru metoda izolariiFacem vaccinul de un an luni o sa studiem reactiile adverse si daca totul merge bine, poate peste vreo doua saptasmani rezolv si cu intarcatul. Stiti ce am observat? Cu bona sau la bunica, la etaj, doarme la pranz cam 1 ora jumatate legata, pe cand cu mine, se trezeste dupa 40 minute ziua si daca ii dau san rapid, mai doarme vreo 30-40 minute. Parca ar vrea sa imi faca in ciuda.
Nu am avut timp sau chef de prea mult invatat, m-am ocupat de curatenie de papa bun, am facut si o prajitura, orice numai sa nu invat. Asa faceam in sesiune imi gaseam orice de treaba numai sa nu invat.
Nico, sunteti o familie tare frumoasa!
Razvan Gabriel
tuinea spune:
Buan dimineta fetelor!
Ati fost active nu jucarie! Vad ca toata lumea a facut o gramada de activitati, de treburi ...
Eu am stat toata sambata aproape acasa pentru ca am avut niste batai urate de tot. Duminica dupa amiaza am mers la shopping si a fost foarte bine. Mi-am luat o rochie dragutica de la H&M si ca deobicei partea la care sunt obsedata: underware!
A fost o sesiune buna deci nu pot sa ma plang din punctul asta de vedere.
Azi din nou la treaba si nu am chef de nimic.
Kati bafta la examen - sunt sigura ca o sa fie perfect!
Anca nu-ti face probleme o sa arati la fel de bine ca si pana acum si dupa bebe!
Nico promit ca ma uit si eu la pozicile voastre deci nu comentez ca nu am vazut inca.
Va pup fetelor si o zi minunata!
iepumic spune:
Neata, neata. Vai ce somn imi e! 

pt toata lumea.
cristina, si mie imi place H&M, mereu imi gasesc lucruri dragute, de calitate si accesibile acolo!!! Pacat ca nu e inca si in RO. Cat despre underwear.....nu-mi spune mie de obsesii!!!!![]()
Eu am o problema in dimineata asta....pe langa oboseala...sunt scarbita de prostie si nesimtire!!!!!!!!!!! Hai sa zicem ca prostia o mai treci cu vederea pentru ca nu alegi sa fii prost...dar nesimtirea e alta mancare de peste.....si e peste tot in cantitati industriale, in special in Bucuresti unde parca s-au adunat cele mai "cele" specimene umane!!!!!! Grrrr.....m-am enervat rau in dimineata asta. Noroc ca am primit aprecieri pozitive de la un coleg si mi-a mai crescut moralul.
Va pup si va doresc o zi excelenta!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Ioana81 spune:
Buna dimineata de campul muncii
!
Nico f frumoase pozele...mami model!!!! Cred ca ai inteles gresit...eu merg la munca 4ore apoi imi iau copilu acasa.
Vla e in elementul lui la gradi. ananca orice si cam non stop. Cere papa incontinuu.
Anca cine te a suparat asa de tare?
Vieri plec la Saint Tropez....un concediu in 2!!!!!!!!!!
Azi am spus si eu pe aici ca lipsesc o saptamana si sefu ma lasa.ocazie unica!
Ma intorc la munci!
Pupici!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
xerxe2005 spune:
Papa bun la toata lumea!

Am luat examenul de ieri si deci sunt si diriginte de santier - constructii civile categoria C.
Poate nu adun autorizatiile astea degeaba, sper sa reusesc sa prind vreo lucrare, candva.
Dati-mi voie sa fiu euforica azi.![]()
Razvan Gabriel
iepumic spune:
Neata fetelor! Ce nervi aveam ieri.....da' ce nervi am azi!!! plus un pui de depresie care ieri era nou -nascut dar azi e aproape adolescent.
Elena, felicitari!!!!!!!!!!!!! Si la mai mare.
Ioana, Saint-Tropez, ha??? Super tare. Distractie placuta!!!!! Noi facem demersuri sa plecam vineri la mare in Bulgaria....doar weekendul. Mai greu cu cazarea dar se pare ca o rezolvam si pe asta.
Va pup si ma intorc la treaba ca am foarte mult de lucru si daca mai vreau sa si plec...trebuie sa las totul in ordine!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
xerxe2005 spune:
Cum sa ai depresie, Iepumic?
Esti tanara, desteapta, frumoasa, cu un sot care te iubeste.
Si in plus, iti sta asa bine cand zambesti.
Cheer up!
Razvan Gabriel
nma spune:
Buna dimineata!
Am pus repede de o
, e gata si ceiutul si putina
sa ne incepem ziua bine.
Multumesc frumos pt cuvintele frumoase. M-ati facut sa rosesc. 
Elena felicitari pt examen. O sa vina si lucrarile.
Vorbind de comportamentul puiutilor Andra e cel mai cuminte copilas cand avem musafiri. De ex de cateva nopti plange noaptea si eu sunt zombi. Aseara au ajuns socrii la mine si minune: a dormit domnisoara mea toata noaptea. Scuze pt trezirile repetate are caci i-a iesit un coltisor de maseluta, plus nasucul infundat.
Tu ii faci vaccinul tot? Eu inca nu m-am hotarat. ieri m-a sunat dr noastra si m-a invitat la cabinet sa discutam (n-am mai trecut pe la ea de cateva luni si ne-a dat disparuti).
Ioana vacanta placuta! e bine ca Vald mananca. Andra traieste doar cu fructe si lactate. Din mancare doar gusta.
Nu stiam ca Vlad e la gradinita. Banuiesc ca e una privata ca restul sunt in vacanta.
Cristina o poza ceva cu rochita nu ne pui? Tare asi mai da si eu o raita prin magazine, mai ales ca e perioada reducerilor. Eu doar pentru pustime am mai reusit sa cumpar cate ceva.
kati nu cred ca vrei reteta mea de slabit. E bazata pe mult stres si pe si mai multa oboseala. Mananc cand imi amintesc sau cand simt ca imi e rau, dar incerc sa mananc sanatos. De celulita am scapat cu masaj si multa miscare.
Bafta multa la examen! deci nu ai uitat meseria nu? Eu la putina vreme dupa ce m-am intors la birou, dupa ce am stat cu Alex 2 ani acasa, am avut surpriza ca un coleg sa faca mare taraboi ca am salariu cat el desi eu nu am aceeasi vechime, plus ca sigur am uitat meseria cat am stat acasa. Ieri m-am intalnit cu respectivul coleg si isi facea griji ca nu ma intorc in campul muncii si stau acasa sa pierd vremea.
Si lui Alex ii plac mult dinozaurii. Cumparam de cate ori gasim un exemplar pe care nu il avem.
Claudia si la noi s-a mai racit. Noaptea e chiar rece. E prea mare diferenta de temperaturi. La nunta de ex a trebuit sa stau cu sacoul sotului pe mine pana m-am obisnuit cu temperatura. Afara erau 19 grade si eu eram obisnuita cu cele 37 de la mine din casa.
Desi m-a disperat caldura parca imi pare rau ca a trecut vara.
Anca nu ne mai spui nimic de hainutele comandate? Sunt asa cum te asteptai? Eu nu pot sa imi iau nimic pana nu incerc.
Am reusit sa vad si eu pozele voatre. pai tu vorbesti? Tanara, frumoasa, cu un corp perfect? se vede ca a fost perfect in vacanta. De asa ce va asi avea si eu nevoi dar fara copii ne e foarte greu sa plecam. poate anul viitor ii ducem la socrii si dam si noi o fuga undeva.
Eu tot cu nasul in harti. de oboseala nu mai vorbesc. Copiii i-am pasat de la unul la altul ca sa pot lucra. De luni am o bona noua cu care sper sa ma inteleg si sa scap de problema asta. deja ma bate gandul sa imi inchiriez un birou in oras ca parca nu am nici un spor lucrand acasa.
gata ca m-am lungit destul.
O zi frumoasa tuturor!
Nico, mami de Andra si Alex