Ingineri fosti, viitori...(23)
Raspunsuri - Pagina 5
katik spune:
LA MULTI ANI!!!!!! si de la noi pt toti sarbatoritzii de astazi!!!!!
va pup,a zi sunt f "scurta", ne pregatim sa mergem la ai mei la praid, sa rodam masinutza! asa ca fac bagaje![]()
![]()
![]()
va pup, sa aveti un we placut!
xerxe2005 spune:
Buna dimineata!
Mmamicilor experimentate, va rog sfatuiti-ma si pe mine cum sa il ijntatrc pe Razvan. Care metoda e mai buna? Separarea mamei de copil cateva zile-o saptamana ? Sau sa ma ung cu diverse boia, albastru de metil, etc?
Ca vad ca nu am nici o sansa la intarcarea naturala. Am incercat ieri sa ii refuz sanul si a facut un scandal de a venit un vecin sa vada ce ii fac copilului de plange atata.
Grav e ca nu reusim de fel sa il adormim fara san.
Doar soacra reuseste cat sunt eu la serviciu sa il adoarma leganat pe picioare.

Razvan Gabriel
katik spune:
neatza!

xerxe, nu prea stiu ce sa-ti raspund. spun cum am facut eu, la noi a fost mai simplu cumva. i-am scos pe rind mesele de lapte si le-am inlocuit cu papitza solida, raminind doar mesele de dimineata si seara. apoi am trecut pe bibe cu milupa si cereale sau cereale cu linguritza(mai mult asta). nu a fost greu, nu a cautat in mod deosebit tzitzi. in schimb nu da drumul la suzeta, mai ales la culcare. nu stiu cum vom scapa de ea

. nici acum nu se impaca cu laptele, facem tot soiul de combinatii pt ca nu maninca deloc lapte.
multa bafta iti doresc in aceasta operatiune. poate stiu fetele sa te ajute mai mult!
nma spune:

Anca uite ca imi bai bag si eu putin nasucul pe aici. Trebuia sa ma intalnesc cu un beneficiar dar am avut o surpriza neplacuta la prima ora. Tipa care trebuia sa stea cu copiii a plecat cu mama ei la spital. Asa ca pana vine ea eu butonez pe aici.
In principiu maine ar trebui sa ajung si eu prin capitala sa ma intalnesc cu un arhitect, dar mai am cateva telefoane de dat. poate ne auzim la un tf sau pe mess.
Kati ma bucur mult ca aveti masinunta. stiu ca iti doreai sa ajungi la Praid. iti doresc sa aveti parte de multe plimbari placute.
Elena eu legat de alaptat eu am incercat sa le dau mai rar titi si am introdus si laptele formula. Si la mine au mai fost ceva urlete dar vecinii au fost draguti si au stat la ei acasa. asta la Alex caci cu Andra nu am mai avut lapate suficient si a renuntat ea singura. Ciudat e ca cedi nu mai papa titi de 3 luni si acum cand ii e foame imi baga mana in sutien
.
Asi mai scrie dar s-a trezit pustimea asa ca va pup dulce.
Am uitat sa va spun ca mor de ciuda ca la mine nu merge webshots si nu am vazut nici o poza
.
Nico, mami de Andra si Alex
iepumic spune:
Buna dimineata!!! 

asa, ca pentru luni dimineata.
Nico, vorbim, sigur.
Ati vazut ce a facut Sandra Izbasa la Olimpiada??? Ieri am luat o multime de medalii. Ma bucur foarte mult.
Acuma gata, tzop cu nasul in hartoage. Va pup!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
Ziua buna, dragele mele!
Azi dorm pe mine, asa ca va rog sa ma iertati ca v-am lasat fara nimica la micul dejun!
... Noroc cu Kati, ca ne-a servit o minunata cafeluta (pentru care-i multumesc din suflet
) caci altfel era vai si-amar de noi!
Xerxe, eu pe Vladi l-am intarcat la 1 an si 4 luni cu metoda izolarii. M-am dus 400 km pana-n Oltenia, la mama, pe o vifornita teribila, ca sa ma ajute. Au fost necesare doar 3 nopti in care sa nu dorm cu el si 3 zile in care sa nu-l adorm eu si s-a intarcat copilul, de zici ca numai cu biberonul se hranise de cand lumea, desi pana sa-l intzarc, nici apa n-a baut cu biberonul ce sa mai zic de lapte. ... Raducu, in schimb, s-a intarcat de la sine, caci nu-i prea mai ajungea din luna a 6-a tzitzilica si-am apelat la laptele praf pt suplimentare si cum era mai simplu de "procurat" laptele din bibi decat din tzitzi, a renuntat singurel la cea de-a doua cand avea vreo 10 luni.
Chestia aia cu pusul pe san a tot felul de glogozenii este praf in ochi, caci bebicii pot fi extrem de incapatanati si de tenaci in a-si atinge scopurile si-n a-si satisface micile sau marile placeri! Deci, succes! 
As mai scrie ceva, dar nu am inspiratia la mine, ca-mi doarme linistita acasa, dupa un we istovitor! ... De-as putea sa merg si eu dupa ea ...
Va las sa va delectati cu oaresce poze, pe care le gasiti AICI, in timp ce eu ma voi retrage cuminte, pe coltul meu de soba, sa mai torc un pic! 

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
hcclara spune:
Salutare!
Pisi, sa va fie de bine excursia, frumoase poze...si zi drept, ce ti-ai cumparat de pe acolo? ![]()
Kati, te-am vazut la volan, cum e? ai condus?
xerxe2005, succes la intarcat... eu cand mi-am propus sa nu le mai dau, nu le-am mai dat, si basta, n-au avut incotro! lui Marc i-am dat aproape 8 luni, iar pe Luca l-am intarcat la 5 luni jumate!
pupici la toate si o saptamana buna sa aveti!
xerxe2005 spune:
Buna dimineata!
Dorina, ai fost plecata doar cu sotul in excursie? Ce romantic!
Claudia, inteleg perfect cat de usor ai intarcat tu. Si eu am remarcat la al meu pui un prag psihologic pe la 9 luni, de cand a inceput sa inteleaga ce buna e tzatza si sa se ataseze puternic de ea. Atunci daca as fi intarcat, ar fi foat excelent, ca mancare solida servea foarte bine, la vremea aia, plus biberon cu lapte praf.
O sa il duc la mama, sper sa vrea sa ma ajute. Dar peste doua saptamani, dupa ce facem vaccinul.
Razvan Gabriel
Pisicuta spune:

LA MULTI ANI, ROBI-MIC DE KATIK!

Katik, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa va umple viata nimai cu bucurii!

Hai, sa curga 

, lapticul, ceiutul, capucino, suculetul si 

regulamentara!
Elena, da, am fost numai cu hazbandul din dotare la Viena
, caci piticii
Claudia, desi am fost intr-un maraton teribil, caci am plecat sambata dimineata (la ora 6) din Timisoara si ne-am intors duminica, pe la ora 22, am reusit sa-mi cumpar, pentru sufletelul meu, un parfum (Kenzo) si-un ceas "Pierre Cardin", in rest, suveniruri multe si la pitici ... fara-numar-fara-numar! ...Din pacate, al meu sot, pentru ca este extrem de ciufut la cumparaturi, n-a reusit sa se lipeasca de nimica si-a plecat cu "traista goala", dar cu satisfactia in suflet ca m-a facut pe mine fericita! ![]()
Ancuta, mai scoate si tu nasucul din hartzoage si zi-ne o vorbulita-doua, ca ni s-a facut dor de povestile tale! 
Nico, tu cum te mai descurci cu piticii, casa si proiectele??? Mai poti??? 
Hai, ca va mai las si pe voi sa ziceti cate ceva si ma-ntorc la apele mele!

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
Pisicuta spune:
P.S.
... iar mi-a jucat forumul feste si mi-a taiat, pe nesimtite, o parte din text ![]()
Deci, spuneam Elena, ca n-am fost cu piticii, caci ei sunt inca-n Oltenia, la ai mei, cu domiciliu' fortat! ... Vorba vine, ca asa de bine le merge acolo, ca pe Ducu il bate gandul sa ramana la mamaie si tataie, iar Vladi nu se prea mai inghesuie sa stea de vorba cu noi la telefon ... 

...Numai mama sa nu fi! 

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!