Ingineri fosti, viitori...(23)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana81 spune:
Ce matinala fuse Pisi!!!
AM intrat sa ii urez lui Robi "LA MULTI ANI" sa fie sanatos si sa le aduca parintilor numai bucurii. Parca ieri ma mesagea iepumic sa imi zica ca ai nascut!
Eu mi s cu nasu in planuri...multe rau. Nu ajung astea 4 ore de munca, mai imi iau si acasa. De aceea nu am mai trecut pe aici.
Am pus si eu poze de la mare si de la ziua lui Vla!
Va pup!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
katik spune:
neatza!
sar'na de urari!!!! si voua, la toata lumea la fel va dorim!!!!
acum serviti ceva bun, macar asa, virtual:

si multa multa 

hcclara spune:
'Neata! si io tot de aia intrai, sa-i urez lui Robilicu la multi ani, sa creasca mare, sa fie un baietel cuminte si sa-i bucure pe parintii lui in fiecare clipa! petrecere frumoasa!
Kati, si de maine intri in paine? da copii au inceput gradi?
la noi a inceput gradi de ieri, Marc e fericit ca merge iar, insa majoritatea prietenilor lui sunt la scoala de anul acesta, nu-mi vine sa cred ca anul viitor avem si noi copii de scoala! mai, ce repede trece timpul asta!
ma pun sa strangui pe aici si apoi fac ceva de papica si afara!
Pisi, sa stapanesti sanatoasa cumparaturile!
pupici
iepumic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROBI SA TRAIASCA, ROBI SA TRAIASCA!
Katik, sa-ti fie sanatos puiutul si sa iti aduca numai bucurii.
Ioana, parca ieri era...si trecura 2 ani!
Pisi, ti-am muscat singura limbuta??? Nu mai zici nik pe mess.
Eu sunt cam agitata, ca am multe lucruri de rezolvat si nu stiu ce sa fac mai intai...drept urmare prima tendinta e sa nu fac nimic! LOL!
Va pup!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
xerxe2005 spune:
Ioana, si noi avem olita din asta http://s223.photobucket.com/albums/dd149/ioanapaicu/Vladimir-pana%20la%201an/?action=view¤t=b353.jpg
dar Razvan face un scandal pe ea, de zici ca il arde la fundulet.
Razvan Gabriel
Otiliav spune:
Robi, sa fii sanatos, cuminte si norocos!
Kati, sa-ti fie usoara intoarcerea la munca!
Pisic, am zis ca ma uit in fuga la poze dar pana la urma le-am vazut pe toate mai ales ca te-ai obosit sa pui si descrieri. Mi-a ramas gandul la vitrina cu haine
, exact ce-mi place mie nu degeaba era ceva scris in vitrina Capricorn
. Pana la urma s-a lipit vreun cristal de tine?
Hai ca pana la urma m-am intins si la alte albume. Unde este strandul Gyula?
Sa stii ca arati de nota 10+, sa-mi dai si mie reteta.
Eu ca un inginer adevarat de abia mai respir, am lucrat si noaptea de 2 ori si in we cate putin, si pe seara m-am mai intors cu Ana dupa mine la servici si inca nu am terminat toata treaba.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre
nma spune:
Un pupic dulce si de la mine pt un puiut dulce foc. La multi ani draga Robert! Kati acum ai baiat mare!
Imi pare rau ca nu am apucat sa intru ieri dar am fost plecata din oras.
Sincer nu stiu cum mai rezist. Sunt deja foarte obosita si nu stiu cand o sa mai am timp de mine. Sambata a fost nunta sorei mele si tot taraboiul a fost la mine si sambata si duminica. Azi la pranz o sa am vreo 10 rude. Duminica avem nunta in Craiova. Sa mai spun ca am semnat pt un proiect care trebuie facut in 2 luni desi e munca pt 3-4? plus ca mai am ceva dosare de finalizat.
Am noroc ca acum ma ajuta prima bona a lui Alex. sper ca saptamana viitoare sa gasesc o doamna care sa ramana la noi cativa ani.
la mine in continuare nu merge webshots. Nici nu am timp sa vad ce are. deci pisi nu am putut sa admir locurile pe unde te-a dus sotiorul din dotare.
Claudia la noi gradinita cred ca incepoe in 15 septembrie. Trebuie a o sun pe educatoare sa vad. Si Alex vrea sa inceapa ca ii e dor de colegi.
Elena am incercat si eu olita dar Andra face un scandal monstru. Sincer ma asteptam sa vrea sa o foloseasca. Am o prietena care are o fetita de 10 luni si domnisoara face la olita. iti dai seama ca sotul tot comenteaza. eu nu ma prea streses ca si Alex a inceptut sa o foloseasca la 1 an si 8 luni.
Oti ii place Anei la birou? Alex isi baga nasucul peste tot. Prefer sa ilk las cu cineva caci altfel numai munca nu fac eu acolo.
Ioana vad ca lucrezi nu gluma. Parca tu aveai de gand sa mai stai acasa pt un bb.
Ai un puiut dulce foc. Am vazut ca si el a vrut sa stinga lumanarile de pe tort cu degetelul.
Imi pare rau ca nu am apucat sa facem schimb de telefoane si sa ne intalnim la mare.
acum imi bag repede nasul in planuri caci peste 2 ore ma mut la bucatarie.
va pup
Nico, mami de Andra si Alex
Ioana81 spune:
Xerxe, Vla a stat de la 5 luni la un an si 2 luni pe oala zilnic...si chiar facea. La un an si 2 luni am uitat o zi sa l pun...si de atunci pa.
Nico mai astept nitel cu bebe ca s stricata rau. Trebuie sa ma fac bine si dupa o luam de la capat. Acasa innebuneam...acum imi este bine. Mai pun neuronu in miscare!
Acum am de lucru
.
Va pup!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
iepumic spune:
Buna dimineata.
Ieri nu am mai avut timp si dispozitie sa scriu...am fost bulversata si m-am ingropat in treburi casnice pana mi-am consumat toata energia si am adormit pe canapea. Nasii mei au avut a doua infatisare la tribunal cu procesul de adoptie (de fapt asta e primul proces, cel in care copilul este declarat adoptabil) si au dat peste o judecatoare tare ciudata care i-a facut varza: i-a acuzat ca au dat mita ca sa ia copilul (total neadevarat fiindca ei au toate actele in regula plus ca nu poti sa faci astfel de afirmatii si sa dai sentinte de genul asta fara dovezi!!!!!!!!), a dat dispozitie sa se reia ancheta politieneasca ca i s-a parut ei ca politia nu a cautat bine....si i-a amenintat ca copilul nu va fi al lor!!! Au venit acasa socati!!!!! In conditiile in care asta era procesul copilului si, desi ei au fost citati, in mod normal nu ar fi trebuit nici macar sa fie acolo. Acum ne straduim toti sa vedem ce e de facut si cum trebuie procedat la urmatoarele infatisari....nici nu vreau sa ma gandesc ca exista posibilitatea ca Sabina sa nu ramana la ei!
Va pup, am destul de multa treaba, nici nu stiu ce sa fac mai intai.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
“Nu am cheeef aaazi, nu am cheeef aaazi, nu am cheeeef aaazi de NIMIC!”
No, da’ o cisterna de 

, lapte, capucino, suculet si-o 

tot dau!
Dragele mele drage, eu s-ar putea ca de maine sa incep we-ul, caci simt in vena cum imi vine o enterocolita acuta si trebe musai sa-mi iau un medical. Nu va speriati, ca n-am nimica, numai ca sotul din dotare tocmai a terminat de amenajat apartamentul de la Arad al socroseniei iar eu trebuie sa ma prezant la apel sa prestez curatenia de dupa omor.
Da’ nu ma duc acolo cu mana goala si-o iau si pe boni dupa mine, ca sa nu sufar singura si sa mai am o victima garantata
… Sunt reao, nu??? ![]()
Deci, Otilia, iti multumesc din suflet pentru minunatele complimente, pe care le-am citit la prima ora si mi-au umplut sufletelul de mandrie si de buna dispozitie (vaaai, ce vanitoasa suuuunt
!). Deci, Gyula este o localitate din Ungaria cam la 10 km de granita cu Romania pe ruta Arad - Chisineu Cris (jud. Arad). Strandul este chiar in oras si se intinde pe o suprafata foarte mare, avand o multime de bazine, inclusiv unul olimpic.
Fetelor, eu zic sa nu fortati copii cu olitele, ca mai tare ii inhibati. Stiu ca taticii tot timpul au ceva de carait cu ochii peste gardul vecinilor, ca copchilu’ alora face si-al lor ba, dar nu-i bine sa stresezi pruncul numai ca unu s-a starnit la olita mai devreme decat el...
Cand va fi pregatit, se va cere. Bady al meu a inceput sa faca la olita pe la 2 ani si 8-9 luni, iar Ducu de la 1 an si 8 luni s-a cerut pe timpul zilei, insa noaptea tot ii puneam scutecel, si-abia acuma, de prin iunie, am renuntat si la pempicul de noapte.
No, m-au prins astia la colt si m-au astupat cu hartii. Trec si io la treaba, desi, cum spuneam: “nu am cheeef aaazi, nu am cheeeef aaazi, nu am cheeeef aaazi, de nimic!”
V-am
si-un WE de vis va doresc!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71