Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

oti, multa sanatate anei tale, iar tie, multa putere sa treceti impreuna peste beleaua asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Dau eu cafeluta, ceaiul si toate celelalte in dimineata asta!
Eu sunt dupa o noapte in care am avut grija de o alarma de foc (am fost on duty pentru residential support!) si una din aia urata ca nu puteam sa o opresc deoarece un mandru in viszita la o mandra a spart firepointul si m-am trezit si cu brigada de pompieri...
In fine sunt precum masina teleghidata ...
Azi am si musafiri: colegul care m-a ajutat cu mutarea cu sotia si aseara am facut si o crema de zahar ars, am pus si internetul in functiune ca a venit cutia intr-un final ...
O gramada de nebunii.
Ce bine ca ai mai trecut pe la noui Katic! Chiar ne intrebam pe aici ce-i cu tine.
Va pup fetelor si sa avti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare!
cristina multumesc de reteta. Din pacate nu am mai avut timp sa o incerc. poate zilele viitoare.
Kati
Anca chiar sunt curioasa ce e cu postul asta. Sa ne anunti cum afli ceva.
A trecut si pe la mine sefu si am avut nesimtirea sa ii spun ca ma intorc la birou daca imi mareste salariul si imi micsoreaza programul . A spus ca incearca. Intre timp am mai prins ceva proiecte asa ca trag tare.
Elenasunt asa simpatici copiii cand incearca sa vorbeasca. Andra cel mai tare ma distreaza cand incearca sa spuna cucurigu. Scoate niste sunete pe care eu nu pot sa le reproduc.
Eu o scot si pe vremea asta afara ca nu ma inteleg cu ea. la ora 8 dimineata se plimba dupa mine (sau bona) cu pantofiorii in mana.
Maine sa imi tineti pumnii ca negociez o lucrare. Acum imi bag iar nasul in planse. Va pup!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata! Eu sunt cu ochii in mana, pic de somn. Ieri, plecata de la 8 fara ceva de acasa, am mai ajuns abia la 1 noaptea.
Azi ma duc la interviu, sa vedem ce vor oamenii aia de la mine.
nico, pai tu iei si iei lucrari dar cum te descurci sa le si faci??? O sa te ingropi in ele. Eu deja imi caut ajutoare ca am un program atat de incarcat incat nu cred ca voi putea sa ma descurc altfel.
Va doresc o zi buna, ma duc sa fac o cafea....fac mai multa, sa aveti si voi!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Mi se pare extraordinar, cum spuneti voi ca aveti lucrari si deci de munca si deci bani.
Eu tare mi-as dori sa mai gasesc ceva de lucru in plus.
Spor la treburi!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pup si eu inginerele dragi! mai multe deseara, ca acu am pus mina pe netul de prin "vecini"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca eu am apelat deja la ajutoare. Problema e ca pierd mult timp pe drumuri. De hotel inca nu m-am apucat.
Elena o sa vezi ca in timp o sa vina si lucrarile. Noi dupa 6 ani am riscat si ne-am facut firma. La inceput am avut doar o lucrare marisoara (un bloc) si sotul cu asociatul faceau toata treaba. Incet au venit si alte lucrari (noroc ca nu ne-a intrebat nimeni de experienta). Acum avem cativa angajati si cateva contracte bunicele. Totusi inca nu am renuntat la locurile de munca vechi. Pt sot e mai greu ca vine acasa la ora 16, sta 30 de min, apoi pleaca sa vada ce au facut oamenii. Eu inca sunt in concediu.
Azi m-am gandit la tine cand am fost sa negociez un proiect. Mi s-a solicitat atestat pt diriginte de santier si normal ca nu am asa ceva. Daca locuiai mai aproape apelam la tine.
Kati sa intelegem ca azi esti mai libera?
Eu iar o sa am o zi foarte incarcata. Pana la ora 13 lucrez, apoi pleca bona si ma ocup de pustine. Cand ei dorm eu gatesc + proiecte. De la ora 18 are Alex tenis, deci iesim, iar dupa ora 20 am musafiri. Sa mai pun la socoteala ca aseara m-am culcat la ora 24 si m-am trezit la 6?
Uite ca iar m-am intins!
Va pup

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu ca si Anca sunt cu ochii in mana sau cu scobitori la pleoape ...
Aseara am avut cina cu colegiul si sotia lui si a maiv venit si o alta colega, plus fetele din casa am fost 7 la masa. am facut chiftelute cu ghiveci, niste aperitive rapide si crema de zahar ars (de o seara inainte produsa ca sa nu ziceti ca sunt superman!).
A iesit foarte bine numai ca mandra cu care gatesc in fiecare noapte m-a lasat singura cu toate vasele si a plecat sa vb cu prietenul ...
Mi-am facut niste draci ...
In fine azi trebuie sa termin intr-un fel sau altul raportul pentru UE si am trimis si prezentarea pentru conferinta sa o vada mandrul meu prof ...
Nico trebuie sa o iei mai usor si tu ca te ingropi definitiv in proiecte si apoi daca nu le faci in timp ....
Katic asteptam noutatile!
Xerxe - poate pui si tu de vreo asociere cu una din fetele de pe forum. da-te si tu cu binisorul pe langa ele (gluma!!!!).
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nico, da' tu unde locuiesti?
Candva, cand ai timp, povesteste-mi si mie, te rog, ce acte, ce avize si ce aprobari ti-au trebuit sa iti faci firma de proiectare.
Auzisem de la cineva ca esti obligat sa cumperi macar o licenta de autocad, sa ai recomandari si ca in general e complicat.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna seara!
multumim de aprecieri, sunteti niste dragutze!
Kati, ma bucur ca ai mai dat pe la noi, am crezut ca ne-ai uitat de tot! multumim de urari! si asteptam sa ne povestesti toate noutatile!
Pisi , pai noua ni se pare ca cel mic seamana cu mine! si eu am inceput sa-i dau lui Marc propolis, si sanostol, dar asta ii dau ca nu mananca fructe si legume si sa-l vitaminizez cumva!
in momentul de fata sunt amandoi cu muci!
Nico,nu stiu ce aparat are socrelu, el ne face poze, alfa sony...habar n-am cum ii zice! se inteleg copii cu bona?

azi n-am dat drumul deloc la comp, tot timpul am avut ceva de facut...cu Marc ba du-l la engleza, ba la fotbal, ba innot,da acolo il trimit cu tata-su... ce bine ca vine weekendul! vremea e nasoala, e frig, nici nu stiu cum sa mai imbrac copii!
va pup pe toate si va doresc un we placut!

Mergi la inceput