Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna diminetata!
Pisi ne lipseste cafeaua facuta de tine. Azi dau eu, dar de luni te rog sa nu ne mai neglijezi.
Deci multa si sa putem sa terminam saptamana cu bine.
Elena eu stau in Rm. Valcea. O sa iti trimit un pm.
Cristina sunt uneori e greu sa refuzi un proiect. Cel pt care l-am negociat ieri e usor iar si sunt ceva banuti. Oricum cand nu fac fata apelez la ajutoare.
Xerxe - poate pui si tu de vreo asociere cu una din fetele de pe forum. da-te si tu cu binisorul pe langa ele (gluma!!!!). Nu se stie nicodata. Eu cu Anca ne-am cunoscut aici si acum o sa lucrem impreuna la un proiect.
Claudia e ok cu bona doar ca tipa e in preaviz. Saptamana viitoare mai trebuie sa mearga la vechiul job si pt mine e nasol ca e schimbul 1 si nu mai poate sa vina la mine. de luna viitoare cred ca nu o sa mai fie probleme. Tipa a stat si cu Alex cand era el mic si am fost multumiti.
Cum se descurca Marc cu programul. Nu e prea incarcat? Se pare ca se va construi si la noi o sala pt inot si ma bate gandul sa il duc pe Alex dar nu stiu cum o sa reziste. Acum face si tenis de 3 ori/saptamana.
Eu inca nu m-am obisnuit cu frigul. Aseara la tenis nu am rezistat decat 1 ora, apoi am luat copiii si am plecat acasa.
Musafirii ne-au surprins cu multe cadouri aduse din Tunisia.
Va pup!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele!
io tare as vrea sa scriu tot, mult, toate amanuntele dar nu mai am vreme de nik!!!!
ieri cind am scris am fost la o firma care avea net, si pina ei au pus stampile pe documente, io am controlat ce net bun au
si la noi amindoi cu muci, am furat-o si eu de la o colega, acu sunt cobza, sper sa nu facem schimb de virusi in we asta
ieri a fost ziua d-lui sotz, aseara am stat un pik cu familionul la o vorba, un peste si un tort(cu bauturile aferente, vin alb si bere, dupa preferintze).
azi trebe sa merg la prinz dupa copii ca se face ceva conferintza la gradi, cu vreo 150 de persoane si ne-au rugat fetele sa nu-i lasam sa doarma acolo ca au de pregatit salile pt we, asa ca pe la 12 fug dupa ei si incepe balul acasa
si la noi e f urit, f rece, nu mai stiu unde sa ii duc sa isi mai consume din energie. tati are un curs in we asta, asa ca voi fi singura de serviciu
va pup pe toate, nua m timp sa va iau pe rind! multa sanatate la bolnaviori, spor la treaba la inginerele colaboratoare(ce ma bucur!!!!!) si sper sa apuc sa mai intru mai des|(eu la job nu am net de nici un fel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
chiar asa, Pisi unde esti?
Kati la multi ani sotului tau si voua multa sanatate sa scapati de raceli cu bine!
Nico, nu se plange ca e obosit, engleza e odata in saptamana, fotbal vinerea, iar inot curs sambata si duminica! ce fain ca e Alex la tenis, ii place? si noi inca avem fotbal afara dar mai vreo 2 saptamani si apoi va fi in sala!

pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am schimbat capitolul. Va astept cu multe povesti aici.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput