Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Oti, multumesc frumos, pai, nu mai sunt grasa, am slabit 8 kg de atunci, sper sa raman asa si in viitor...iar sotiorul a slabit si el 22 de kg!

gatesc acum, revin mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

"A venit, a venit toamna"... sau iarna????

Deci, au inceput piticii mei gradinita, drept urmare, cu un ochi rad si cu altul plang, caci pe Vladut l-am lasat in extaz maxim ca se reintalneste cu colegii, gradinita, doamnele educatoare, iar pe Ducu cu disperarea adanc intiparita in priviri, cu barbica tremurandu-i a plans si cu deznadejdea-n suflet ca-l las acolo, singurel si neconsolat! Sa nu ma puneti sa va povestesc ce texte mi-a fost dat sa aud de la el, ac nu sunt in stare sa le dau "pe post", dar cred ca va imaginati si singure! Sunt intr-o stare extrem de confuza, si vremea de afara nu ma ajuta catusi de putin sa-mi gasesc linistea si echilibrul de care, de obicei, nu duc lipsa ...

*
* *
Claudia, parca esti mai frumoasa decat imi aduceam eu aminte (esti in maxima crestere), iar familia ta este bestiala! ... Sa zic ca Marc seamana cu tine ... dar nu sunt foarte sigura. Cert este (si-asta pot sa o spun cu mana pe inima) amandoi copii sunt frumosi foc si cred ca va pregatiti de pe acuma pustile, caci nu va mai trece mult si va veti trezi cu hoardele de curtezane ca va bat la porti!

Anca, la noi s-a stricat vremea de sambata dimineata (cam de pe la 3 dimineata) asa ca tu ai fost tare norocoasa ca nunta ai sarbatorit-o pe caldura. ... Ai grija cu raceala, sa n-o lasi sa-si faca de cap, ca are destul anotimp rece la dispozitie sa-si arate muschii! ... Eu la piticii si sotzul din dotare, incepand cu luna septembrie, le-am demarat tratamentul cu oscillococcinum de ridicare a imunitatii, tratament pe care li-l voi aplica pana la sfarsitul lunii aprilie... Poate-l incerci si tu ...

Nico, Cristina, va dau la fiecare cate un sa va revigoreze si sa va incarce bateriile, dar nu va bazati pe asta, si mai bine mai furati si voi cate un pui de somnic, daca vreti sa va mai intremati putin.

Oti, ai dreptate, asa aiurea-n-tramvai cum este invatamantul la noi, totusi mai rar auzi de asa intamplari (la gradinita copiilor se tem educatoarele sa-i lase si pe tobogan sa se dea micutii, daca nu poate fi un adult prin preajma, sa-i supravegheze), plus ca la masa de pranz le dau ciorbica si felul 2, nu sandwich-uri, insa bine ca macar Primaria are bunul simt sa-ti sara cumva in ajutor, ca sa-ti mai usureze munca. Ma bucur ca ati inceput sa va descurcati in situatia data si sper ca dupa venirea caruciorului sa va fie si mai usor!
V-am pupat si multa sanatate va doresc tuturor!

Kati, Ioana, voi ce mai faceti???

As mai scrie, dar n-am nici un chef. Vremea asta ma dispera, pe cuvant!

V-am dulce pe toate!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Eu inca supravietuies dupa un weekend in care am facut o gramada de chestii: am fost on duty ieri de la noul minisrvici si o multime de studenti au venit si o multime de intrebari si raspunsuri ...
Cu o zi inainte am fost un pic la treaba apoi la Tesco la cumparaturi si am venit acasa sa gatesc ce credeti voi? Varza a la Cluj! A iesit minunat!
Ieri am facut cartofi la cuptor cu branza si snitele ... deci am avut un weekend de gatit. Asear au trecut si niste prieteni de-ai mei (o familie) pe la mine si am stat de vorba o gramada.
Aici este o vreme ca in Bacovia ... Ploua neincetat ...
Am ajuns azi la servici fleasca cu toate ca am mers cu cizmele de cauciuc.
Vad ca voi v-ati distrat nevoie mare care pe la nunti, care prin alte parti, altii plang ca a inceput gradinita fiica-mea plange ca nu mai incepe odata ... Vezi viata nu e dreapata - de cele mai multe ori ...
Va pup fetelor si sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am venit super obosita dupa servici, de fapt am mers la un curs de la 8.30, m-am chinuit sa ma trezesc sa livrez copilul devreme. A sosit si scaunelul cu rotile, imi intra in portbagaj, sper sa ma ajute sa nu nasc prea repede . Ca ma simt din ce in ce mai obosita, kilogramele se pun si atarna greu.
Iar teoria nu se mai lipeste deloc de mine, dupa prima ora de curs deja ma chinuiam sa nu atipesc.

Si va rog sa nu va plangeti de vreme, incercati un exercitiu de imaginatie. La mine si la Cristina este vremea cam asa in proportie de 98%. Cand spun ca este frumoas inseamna ca nu ploua, iar daca iese soarele, scot si copilul fac poze ca nu se mai stie cand vom mai vedea soarele . Si aici este frig si innorat, m-am trezit infrigurata.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Otilia ai dreptate cu vremea dar e grea trecerea asta brusca de la 30 de grade la 15. In Vl nici nu mai stiu de cand nu a mai plouat, iar acum nu se mai opreste. Mie imi place ploaia daca nu e cu tunete si fulgere dar uite ca e si tare frig si ne-a prins rapid raceala pe toti.
Si la noi mai sunt camine unde copiii nu sunt supravegheati. Alex a fost la un camin unde educatoarea ii lasa inchisi in sala si ea mergea la o cafea. Copilul nasilor a venit acasa cu toata fata vanata dupa un astfel de eveniment iar educatoarea s-a scuzat ca doar o secunda nu a fost atenta si uite ce s-a intamplat.
Claudia sunteti o familie foarte frumoasa. Si pozele sunt asa de clare. Ce aparat folositi? Mi-a placut in mod deosebit poza cu cei doi muschetari.
Anca la fel ca tine asi spune si eu:Colac peste pupaza m-a prins un pic si raceala, sper sa nu isi intre cu totul in drepturi ca am prea multe de facut si nu imi permit sa fiu bolnava. Din pacate nu ne intreaba nimeni daca ne permitem sau nu. Noi am trecut pe paracetamol si vit C. Oscillo nu am gasit la farmacie. Mi-au promis ca azi primesc. De obicei luam si eu preventiv.
Cristina vreau si eu reteta pt varza. Imi place varza foarte mult asa ca azi vom avea im meniu varza.
Fug ca s-a trezit Andrusca.
va pup

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata dragelor! In ciuda vremii si oboselii sunt destul de bine dispusa, o sa va spun indata de ce.
Oti, Cristina, stiu eu cum e vremea pe la voi, nu degeaba stau englezii mei pe la Bucuresti si nu mai vor sa se intoarca acasa. Dar la noi acum a fost socul foarte mare fiindca am trecut in 2 ore de la 30 de grade la 10 si in plus, de unde nu a plouat vreo 2 luni cel putin, acuma toarna cu galeata de 3 zile si bate vantul ca pe malul oceanului (ceea ce eu nu suport: vant si umezeala). De-aia ne-a lovit asa, organismul e neadaptat. Nu mai spun ca aseara, singura fiind acasa si cu multe pe cap....am pierdut notiunea timpului...si la un moment dat ridic eu capul din hartzoage si vad ca e bezna afara...si zic :"domne, ce tarziu s-a facut!"...cand colo era abia 7 jumate!! Am avut un soc, l-am sunat pe tata sa-l intreb daca s-a schimbat ora si nu stiu eu!
Claudia, cum ati facut de ati slabit atata??? Sotul meu e disperat ca nu mai mananca si in loc sa slabeasca se ingrasa! LOL. (bine, daca inlocuieste mancarea cu bere....se explica ).
Pisicuta, pis,pis, pis eu cred ca o sa intru pe Imunostim, bine ca mi-ai dat ideea, ca uitasem!
Si acum sa va spun de ce sunt vesela: ieri primesc un telefon pe mobilul de servici (nu stiu numarul decat persoane care au legatura cu serviciul, sotul si parintii mei) de la o doamna de la o firma de resurse umane ca sa ma duc la interviu pentru un post de Project Manager. Eu nu imi caut de lucru ca abia am schimbat serviciul dar ocaziile nu se pierd si un interviu nu te obliga la nimic. Asa ca am acceptat dar curiozitatea feminina nu m-a lasat sa intreb de unde are tipa numarul meu, ca sigur nu de pe Best Jobs. Si imi spune ca ei lucreaza numai pe baza de recomandari si nu fac recrutare asa, pe internet, si ca am fost recomandata calduros de o persoana dar nu pot dezvalui identitatea acelei persoane deoarece a cerut in mod expres sa ramana in anonimat. Si ca toate referintele pe care le au despre mine sunt extraordinare. Va dati seama ca m-am bucurat dar ma roade curiozitatea de o sa am fac svaiter...In fine, sa vedem ce o iesi.
va pup, am mult de lucru ....mult, mult, mult! Si intre 2 calcule bag ceaiuri si paracetamol.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata si de la mine,

plus , ceiut, laptic, capucino si .

Eu ... "nu am cheeef aaazi, nu aaam cheeef aaaazi, de NIMIC!"

V-am si-o zi minunata va doresc, ca sufletelele voastre!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Iepumic, tare frumoasa mi s-a parut faza cu recomandarea cuiva care te apreciaza si vrea sa raman anonim. Te cred ca ai inflorit de mandrie. Sa mai ai parte de asa ceva!

Puiul meu se plictiseste ingrozitor, mai ales acum, pe vremea asta ploioasa si rece cat nu il pot scoate afara. E un scump mai nou, ca incepe sa foloseasca si limbuta pentru a scoate diverse sunete, ca si cum ar vrea sa ne spuna ceva si ies bla-blu-bli cu limbuta.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Top si eu chiar daca ieri am plecat la 8.30 de la servici si azi la noua eram inapoi ...
In fine la noi este ca si la voi , cunosc ce inseamna sa faci o scadere nu cu 20 de grade ci cu 30 si raceala ce urmeaza dupa divertismentul asta ... Nici acum nu mi-am revenit bine!
Otilia chiar ca la noi este eveniment cand da soarele.sambata a fost un pic si eram toti precum soparlele la soare!
Pisi, Ancuta puneti hainutele groase la bataie ca nu mai tine ...
Ma bucur pentru tine Anca ca inca mai ai prin preajma ta persoane care te recomanda fara sa ceara nimic in schimb.
Ieri Roxy mi-a zisi ceva mami la mine e vremea ca in tara la tine. Am ras cu sotul meu ...
Nico varza a la Cluj este simplu de facut (cel putin cum o fac eu):
- fierbi varza pe jumate cu sare;
- o scurgi de zeama si o amesteci cu pasta de tomate sau rosii despielitate si taiate cubulete;
- pregatesti carnea ca pentru sarmale: carne, orez, ceapa, o lingura pasta de tomate si condimente;
- intr-un vas termorezistent cu ulei la fund (daca este carnea de vita)si asezi un rand de varza, unul de carne si unul de varza deasupra. Pui si niste marar;
Faci o combinatie din lichidul de la varza amestecat cu pasta de tomate si bors (sau zeama de lamaie) dupa gustul tau de acrisor si pui in vasul termorezistent;
dai la cuptor si incerci sa vezi cand este fiert orezul (poti sa fierbi un pic orezul in prealabil daca vrei sa fi mai rapida);
- cand este aproape gata pui un strat de rosii feli deasupra si mai dai la cuptor descoperit vasul de data asta sa se rumeneasca un pic;
- servesti cu smantana si
- POFTA BUNA!
Iuf gata!
Va pup si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

MARC
claudia, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare si sanatos!!!!superbe poze, am aruncat si eu un ochi pe ele!!!!
imi cer scuze pt intirziere, din pacate nu mai am vreme de nimik
in mare suntem bine, doar mici raceli deocamdata, toata ziua avem program, stiti voi.
pup toate inginerele, o sa incerc deseara sa citesc in urma, inca nu am reusit

Mergi la inceput