Ingineri fosti, viitori...(23)
Raspunsuri - Pagina 17
Pisicuta spune:

MARC, puiut de CLAUDEL!

Multa sanatate, o viata linistita si plina de impliniri, cu satisfactii maxime si-n viata familiala si-n cea profesionala, alaturi de toti cei dragi, iti doresc! 

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Otiliav spune:
Marc, sa fii sanatos is cuminte!
Pisi,
bancul de ieri, l-am copiat si la mamici sa rada si ele.
Nico, bafta cu noua bona!
Cristina, multa putere cu mutatul. Si sper ca vei avea loc mai mult in sifonere
!
Care-i motivul mutarii?
Eu am primit o veste buna, de luni cei de la primarie vor aduce un carucior cu rotile pentru Ana si il voi putea lua si acasa. Eu nu cred ca as fi reusit daca educatoarea s-a agit vreo 2 zile cu telefoane.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
hcclara spune:
Salutare si multumim scumpelor de urari! si fiindca la o felie de tort nu va pot invita decat virtual, va dau cate un
!
Eu sunt intre cratite acum, vin socrii la masa, nu am prea mult timp, data viitoare cand intru va pun si niste pozici!
va üup pe toate si va multumesc mult! am baiat mare!
iepumic spune:

La multi Ani! Claudia, sa-ti traisca puiutul si mai ales sa fie sanatos!
Oti, uite un avantaj ca esti in Norvegia...crezi ca la o gradinita in Romania aducea primaria vreun carucior??? Poate te puneau sa-l cumperi din banii tai ca sa nu se chinuie educatoarele cu copilul.
Nico, ai scos-o la capat cu predarile? Nici eu nu am apucat sa ma uit pe planuri, maine ma duc la colega cu sanitarele sa ne uitam impreuna, asta intre coafor si pregatirile de nunta.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Buna fetelor!
la multi ani lui Marc - sa fie sanatos, sa-si bucure parintii si tot cea ce viseaza sa i se si implineasca si cum spun eu de fiecare data fara sacrificii majore.
Fetelor m-am mutat, am iibcaput cu chiu cu vai si in sifonier.
De mutat m-am mutat pentru ca aici este o politica in campus sa nu stai mai mult de un an universitar in aceiasi casa si apoi trebuie sa-mi iau si minislujba in primire care este in zona aceea de rezidenta.
M-a ajutat si un coleg de aici cu mutarea dar spatele meu etse rupt in doua, capul ma doare de nu mai pot ...
In fine acum pentru 10 luni macr o sa stau in acelasi loc.
Fetelor va doresc un weekend placut si va pupic!
nma spune:

Anca am reusit sa termin tot ce mi-am propus dar nu stiu ce o sa fac cu oboseala. Azi asi fi vrut sa dorm cu pustii dar pana la urma mi-am bagat nasul intr-un program pt devize. O sa trebuiasca sa fac si devize asa ca trebuie sa studiez
.
Distractie placuta la nunta!
Cristina un pupic sa treaca durerea de cap (daca nu a trecut intre timp). E enervant sa te tot muti.
Otilia ce bine ca ati primit scaunul. cum va descurcati cu baita?
Azi speram sa ma relaxez in piscina la Calimanesti sau sub un brad la Obarsie. Din pacate ploua asa ca stau iar la calculator. Macar am scapat de cumparaturi ca mi-am trimis sotul cu listuta.
Va pup!
Nico, mami de Andra si Alex
Otiliav spune:
Neata!
Noi se pare ca avem o zi frumoasa.
Poftiti la
sau laptic/ceai, ce vreti voi. Eu am nevoie de cafea ca am dormit tarziu, discoteca DC, deh
. Din fericire si Ana a dormit super bine dupa biserica si impartasit (a venit aici Episcopul pentru Europa de Nord si a tinut o slujba in romana la o capela ruseasca) si petrecere, a adormit la 7 seara si s-a trezit la 8 dimineata
. Si este a doua noapte cand doarme singura in patul ei. M-a strigat de dimineata "Mami poti sa vii la mine in pat, hai ca-ti dau si tie un balon, impartim baloanele", pai cum sa pot rezista la astfel de rugaminti.
Nico, noi avem o cabina de dus. I-am pus acolo un scaunel de gradina, este din plastic si il folosim la intrare sa stea ea pe el cand se descalta/incalta. Parul este usor sa i-l spal, sta pe scaunel, capul pe spate. Mai greu la fudulet ca trebuie sa stea ridicata de pe scaunel si cu piciorul sus sa nu se ude, dar ne-am descurcat pana acum. Si bineinteles piciorul gipsat in plastic, folie de plastic peste tot.
Nico,
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
hcclara spune:
Salutare fetele!
va multumim tuturor de urari, sunteti niste dragutze!
am pus cateva poze aici:http://good-times.webshots.com/photo/2398690010101370997MrhFqq
Ne-am petrecut ieri si cu copii 11 bucati si cu 15 parinti pana la urma, a fost bine, Marc fericit, cadouri multe si frumoase, toti copii multumiti!
Anca cum a fost la nunta?
Oti,cat trebuie sa stea Ana cu piciorusul?
Cristina bine ca ai treminat mutatul, te mai doare spatele?
Si la noi e tare frig, brrrr a venit toamna! ieri a plouat toata ziua!
na pupici la toate, ma duc sa pregatesc copii de culcare!
Otiliav spune:
Wow Claudia ce baiat
ai si ce familie frumoasa sunteti, nu va vazusem niciodata. Tu parca tinei regim, pai arati super bine, nu stiu unde te vezi cu kg in plus. Ce petrecere mare ati avut.
Ana va mai avea cam 4 saptamani gipsul, dar de maine vine carutul si ne va fi mai usor.
Cristina, mi se pare stupida politica din campus. Parca au avantaje de la firmele de mutat.
Anca, asa este primim un ajutor. Dar in Romania nu am auzit sa se intample asa ceva la gradinita pentru ca nu sunt lasati copii afara de capul lor, nu li se da voie sa mearga cu triciclete/trotinete pe pante, nu sunt incurajati sa urce in copaci si multe altele. Am zis ca-i bine sa fie deschisi aventurilor si sa aibe o copilarie frumoasa dar trebuiesc bine supravegheati. Nu cum s-a intamplat cu Ana, din 3 educatoare nu era nici una langa ei in acel moment.
Oricum fie ca vin in Romania fie ca nu as vrea sa nu o mai las dupa-amiaza la gradinita cat sunt eu in concediu de maternitate. Prefer sa imi fie mie greu dar sa vina acasa, sa manance la pranz mancare gatita nu sandwichuri si sa doarma. Sa vad daca mai reusesc sa-i schimb programul de gradinita acum.
28+
Pozele noastre
iepumic spune:
Buna dimineata dragi inginere! A venit toamna cu miros chiar de iarna!!! Eu sunt socata de schimbarea brusca...sambata la pranz eram in rochie cu bretele si sandalute si muream de cald....ca seara sa inghet deja de frig...iar ieri...am facut cuie la propriu.
Am fost la nunta pana la 5 dimineata, foarte fain dar obositor mai ales ca ieri dupa nunta am fost la o inmormantare....si nu prea m-am odihnit. Colac peste pupaza m-a prins un pic si raceala, sper sa nu isi intre cu totul in drepturi ca am prea multe de facut si nu imi permit sa fiu bolnava.
Nico, esti Wonder Woman sau ce??? Nu stiu zau cum reusesti tu sa le faci pe toate, mie mi se pare ca 24 h intr-o zi nu sunt deloc suficiente.
Cristina, of, ai grija mare cu spatele!!! Uite, ca mi-ai adus aminte, ar fi cazul sa imi reiau exercitiile...ca simt ca iar intepenesc.
Oti, nu ma asteptam sa fie atat de neglijenti in ceea ce priveste siguranta copiilor. E adevarat ca am observat ca vesticii si nordicii isi poarta de exemplu copiii destul de dezbracati la niste temperaturi la care noi i-am infofoli de numa'. Dar m-am gandit ca fac asta pt a-i cali. Insa un picior in ghips deja nu mai inseamna ca il calesti! Bine, eu am amintiri personale destul de urate de la gradinita...mergeam 1 saptamana da, 2 nu ca sa stateam acasa sa bolesc. Dar erau alte vremuri atunci.
Dragelor, va doresc o saptamana cat mai buna in ciuda vremii de afara!!!!!!!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.