Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna de dimineata din campul munciiiiiiiiii!.
La St trope fuse bine rau. Orasul e vechi, gen 2mai, vama veche....mult stuf...dar lux. Am mes cu elicopterul, cu iahtul...a fost de vis. M am prajit, am innotat cu rechinii....si am facut f putine poze. o sa pun cand ma mai linistesc.
Mi a priit f mult, am ptrecut cu sotu doar noi 2.....vacanta in toata regula. Toata ziua luam sampanie ...pe acolo se bea multa sapanie, am dormit muuuult si am shopinguit ceva ceva, incat in weekend merg la mall. Destul de scumpe lucrurile pe acolo.
Va pup!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am lipsit motivat
Copilul meu a facut gastro enterocolita acuta si suntem de ieri internati in spital.
Dar ne-am invoit si am plecat acasa, venim doar pentru analize pentru ca sunt groaznice conditiile din spital si ma tem sa nu imbolnaveasca mai tare. M-au traumatizat pe mine, daramite pe el.
Acasa e in mediul lui, se joaca, ii are pe cei dragi aproape, se vede deja o imbunatatire in tonusul lui.
Am recuperat datele de pe hardul de la serviciu. Imi dau chiar si computer nou cu ocazia asta, eram cam uzata moral din punctul asta de vedere si mergea greu computerul meu cu Autocad, Corel, Adobe, Grapher si alte softuri mai marunte.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Pisi, tot blonda sunt , dar nu mai e alb, acu sunt putin mai galbejita!
Cristina sa porti sanatoasa cumparaturile!
Ioana, bine ai revenit! deci v-a priit distractia in 2! ce fain de voi!sa va fie de bine!
xerxe, multa sanatate puiutzului bolnavior!

eu am facut mancarea, am bagat o tura la spalat si am parlit cu socrela aproape o ora! a, si am sortat jucariile lui Marc insa acum e Luca intre ele, deci mi-am pierdut timpul degeaba aranjandu-le!
we placut si spor sa aveti la shoppinguiala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
Pisi am admirat puiutii tai dragi. Tare frumusei ginerei mei.
Obserc ca aveti o adevarata colectie de masinute. Lui Alex ii place perdeaua voastra (cica a noastra e demodata ca doar e veche de 1 an).
Si acum am motiv de scandal ca noi avem macaraua mai mica iar a vostra e mai mare. Si nasii noistri au tot mare asa ca eu sunt o mamica rea .
masinile se ridica si la noi in oras. E nasol sa nu o mai gasesti in parcare.
Anca eu la banca tot diverse plati trec.
de petreceri eu sper sa scap. Sambata mai am botezul la nepotel, apoi saptamana viitoare o nunta si gata.
Claudia daca vrei sa nu arzi parul sa te faci cu un sampon. Eu folosesc casting de la loreal si sunt foarte multumita.
acum am vazut ca te-ai vopsit deja. Eu am noroc ca imi e prietena coafeza si ma face cum vreau. Daca ar fi dupa ea asi fi toate culorile in cap.
Oti imi pare rau pt ce a patit Ana, dar cum spunea Pisi si pt tine ca te chinui. Eu cat timp a avut Andra ghips la baite ii puneam pungi si elastic 9cum ti-a explicat pisi). Nu se uda si poti sa o speli bine.
Alex desi e baiat mare mai are momente cand se joaca si uita ca trebuie sa faca pisu. saptamana trecuta am avut surpriza sa il gasesc afara cu hainute care nu era ale lui. Nu a mai apucat sa mearga la baie ca era jocul prea interesant si bunica nu l-a auzit cand a spus c
a face asa ca a primit hainute de la verisoara lui.
Elena ai recuperat de pe hard datele?
Cristina iar ai racit? ia repede pastilute sa te faci bine.
5 perechi de blugi ai cumparat??? vreau si eu la cumparaturi dar la cate nunti am avut in ultima vreme ..... astept sa ne refacem bugetul.
Ioana acum tu esti de invidiat. E drept ca meriti asa o vacanta, dar vreau si eu. Poate la vara ne lasam si noi pustii la socrii macar o saptamana si plecam undeva doar noi. acum astept pozele.

Eu ieri am avut o zi tare nasoala. Eram la un pas de depresie. Bona nu a mai venit. La telefon (eu am sunat) mi-a spus ca deasupra mea locuieste fosta amanta a sotului si nu mai poate veni. Si chiar mi-a placut tipa. Acum am dat anunt la ziar si o iau de la capat.
Tot ieri Andra a cazut din pat si s-a ales cu ditamai cucuiul. A ramas cu Alex doar cateva secunde si poc. E tare greu sa mai fac ceva in casa caci Andra se catara peste tot. Nu o mai pot lasa singura nici un minut. dupa lovitura eram cu nervii prastie asa ca l-am acuzat pe Alex ca nu a avut grija de ea. Mi-a parut rau si mi-am cerut iertare mai tarziu.
Acum ca sa ma ierte l-am trimis la cinema cu o fata. E prima data cand merge la cinema si era foarte fericit.
azi am iar musafiri si trebuie sa gatesc. nu am chef de ninic. ma simt foarte obosita si am inceput sa iau vitamine.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu scriu un mesaj in cateva ore.
Elena multa sanatate lui Razvan. E bine ca v-au lasat acasa.
Ma bucur ca ai salvat datele.
Claudia eu am renuntat sa mai sortez jucariile de cand isi baga Andra manutele in ele.
A venit Alex de la film si e tare incantat.
Ma apuc sa gatesc ca sa pot sa-l ascult si pe el pana vine Andra (ea e cu mama afara).

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oti, iarta-ma, iarta-ma!!!! Abia acum am vazut ce ai scris! OFFFFFFFFFF. Saracuta de Ana si saracuta de mami a Anei!!! Prin ce treceti voi!! Imi pare tare rau si mai rau in pare ca tare as vrea sa fiu de ajutor si nu vad cum .Insanatosire grabnica Anei. Te rog mult ai grija cu ridicatul si cu eforturile...ce oameni sunt si pe acolo...ma asteptam la mai mult din partea lor.
Nico, te-am simtit eu la telefon putin agitata. E normal sa te mai lase nervii cand trebuie sa faci fata atator solicitari. Poate pana la urma ar fi mai bine sa mearga copiii la cresa + gradinita?? Nu stiu, zic si eu, nu sunt inca in pielea ta.
Ioana, erau rechini la Saint Tropez? WOw. Ma bucur ca a fost frumos si ca ti-a priit.
Elena, sanatate multa puiului! Gastro-enterocolitele astea sunt cam pacatoase....si eu aveam talent la d-astea. De fapt...sunt atat de talentata in domeniu incat mai fac si acum. Tine-l pe regim pana isi revine si cateva zile dupa...ca daca nu e tratata cum trebuie, gastro-enterocolita asta sensibilizeaza stomacul.
Cristina, inteleg ca nu esti numai un inginer prolific dar si o "shopinguitoare" prolifica. Mie mi s-a cam luat de cumparaturi pe motiv ca greu imi gasesc ceva sa corespunda celor 3 factori: sa-mi placa, sa-mi vina bine si sa coste cat consider eu ca merita produsul respectiv. Asa ca mereu ma aleg cu deceptii.....motiv pentru care am cam abandonat aceasta indeletnicire. Dar vine momentul cand va trebui sa-mi iau pantofi si cizme si tare urat imi e.
Eu am avut niste zile tare tare ciudate...pe care asociindu-le cu niste chestii din ultimele 2 saptamani parca as putea sa le pun pe seama a CEVA...nu zic CE ca e de rau augur......dar nu am nici un fel de dovezi deocamdata asa ca astept...clar e ca mor de sete si de somn si o mare lene cum pe mine rar ma apuca.
M-am intins ca fasia de asfalt de la testul cu bitumul din facultate asa ca va las si va doresc un weekend placut deoarece plecam la tara in seara asta.
Va pup!!!!!!!!! Sanatate tuturor, copii, mamici, tatici.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iepuras dragalas, de ce-ti ceri scuze. Nu le ai tu pe ale tale si nu esti tu destul de ocupata, de fapt uite asa ne dam seama ce chiauna de cap esti . Citeam ultimele pagini si realizam ca numai tu nu te plangi de copii, boli, profitati si mai copilariti si voi pana vine si la voi bb . A, si mai multe nopti fierbinti ca vad ca deja spui ca dragostea trece prin stomac.
Mai bine intra si spune cum a fost la cumparaturi ca sigur ai facut ceva shopping pentru aniversare/nunti.
Nico, mai ce te invidiez, masaj cu 20 RON, valeu, nici nu mai are sens sa compar cu preturile de aici (Cristina ma intelege).
Cristina, tot la shopping, mai aveti reduceri ? Adevarul este ca preturile mici te imbie bine de tot. Eu insa in ultima vreme ma gandesc de 3 ori inainte de a acumpara ceva si de obicei sfarsesc prin a lua ceva pentru fete ca ele vor creste si au nevoie mereu de haine. ACum ca gravida a trebuit sa iau toate hainutele la pret normal si se cunoaste diferenta, dar imi place sa-mi port burtica cat mai variat .

Sa va pun cateva poze cu Ana nazdravana, nu mai are dureri, se vede nu-i asa? Isi poate ridica piciorul, intoarce stanga/dreapta, se ridica in fundulet, ce sa mai sunt uimita de progresele pe care le-a facut de vineri incoace. Ieri cand i-am facut pozele o duceam la prietena ei si era tare fericita. Cat a stat ea la prietena, am facut cumparaturi si am dat si pe la servici, a facut colegul modificarile la raport in locul meu dar trebuia sa trec sa semnez, au venit si seful si colegul si cam gata, saptamana aceasta voi sta acasa cu ea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta!
Otilia ma inscriu si eu in clubul celor care cer iertare pentru ca nu au citit bine ce ai scris in mesajul anterior. Am avut o intrerupere cred ca in citire si n-am mai luat-o de unde am ramas ca mie imi ramasese ca decat a facut pisi pe ea si zic ei na ce mare grozavie...
Bieata papusica... Pupa mama! Mi-o imaginez pe Roxy cu ghips si nu-mi mai trebuie nimic ... Sa ma ierti ca nu am citit bine!
Era la gradi? Poiti sa-i dai in judecata ca asa si gatul putea sa si-l rupa si sa zica scuze. Ce doamne iarta-ma fac cu copiii aia acolo? Eu m=am suparata tare de tot pe eduactoare si i-am facut capul calendar ca a impins-o un copil pe Roxy la masa. Cred ca daca ear asa ... nu mai zic ce as fi facut cu ea.
In fine pupa pe Ana si tu curaj. Incearaca sa nu o cari prea mult in brate sa nu patesti ceva.
Cat despre shopping pentru gravide aici am vazut jeans de firma redusi la 7£ ca daca aici sunt gravide in prostie ele merita o atentie speciala.
Aici chiar este paradis pentru cumparaturi. Ieri mi-am luat doua hanorace groase de la Nike cu 16 si respectiv 20£ reduse 80% dar trebuie sa fi pe dimensiune si sa-ti si placa.
Anca pai sa sti ca shoppingul asat aeste un adevarat sport sa faci atatia km si sa nici nu sti cu ce te alegi.
Eu ieri am mers de la 11 pana la 5 dupa masa in continuu si nu m-am ales cu prea multe dar trebuie s atreci tot in revista.
Lasa ca o sa-ti gasesti incaltari frumoase. Eu de incaltat nu-mi iau de aici pentru ca nu ma potrivesc la gusturi. Lasa ca o sa fie bine! Curaj! Cat despre partea cealalta nu zic decat Doamne ajuta si nimic mai mult!
Nico sa sti ca asa cum am zis si Ancai nu e treaba usoara dar vad ca ma descurc de minune! O sa-mi trebuiasca un trailer sa ma mut in Romania din nou.
Claudia sarut mana de urare si voi s afiti sanatosi!
Va pup si o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina, da era la gradinita. Si ce sa zica ca le pare rau si ca vor trece inregistra accidentul pe siteul gradinitei, de parca ne incalzeste pe noi cu ceva ca le scad lor calificativele. Nici macar una din cele trei educatoare de la grupa ei de 15 copii nu erau langa ea, au vazut-o dupa ce a cazut si a inceput sa tipe. M-au sunat la servici sa-mi spuna ca a avut un accident, sa vin sa-mi iau copilul sa-l duc la camera de garda. Puteau ei sa sune sa cheme salvarea ca eu cred ca si-au dat seama ca este fractura. Si mai era si deschisa, poate la vreo curba, groapa, fisura s-a mai propagat putin, nu stiu, trebuia imobilizat piciorul de la gradinita.
Nu m-am interesat dar nu cred ca ii poti da in judecata, accidente se intampla mereu, bine ca nu este vreo clavicula sau mai grav sa trebuiasca operatie.

Si zici ca practici shoppingul ca un sport de performanta , bine asa, de fapt bine ca mai ai loc prin dulapuri ca eu nu prea si vine sotul, sa vedem cum o scoatem la capat cu el si cu bb mic.

Eu sunt curioasa ce presimte Anca cu acel CEVA. Poate ne lamureste in curand.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Eu intru rapid sa zic o zi buna ca azi iar sunt turmentata de cap si de atata treaba.
Sa sti ca poti sa-i dai in judecata ca doar nu duci la gradinita copilul si poate sa si moara acolo. Eu nu as avea mila mai ales de cum au reactionat in situatia creata tot de ei. Sa stea ca educatoarele noastre una la 35 copii si atunci sa vada ...
In fine ca imi creste tensiunea ...
Va pup si o zi minunata!

Mergi la inceput