Ingineri fosti, viitori...(23)
Raspunsuri - Pagina 12
iepumic spune:
Claudia, multumim! Ne pui si noua o poza cu noua ta freza??? Nu cred ca e asa rau pe cat zici. Si eu am facut-o aseara si culmea si pe fuga. Eu m-am cam ofticat ca la coafor stau cu orele si mereu ajung sa ma contrazic cu coafeza pe culoarea cu care sa ma vopsesc si pana la urma tot cum vrea ea ma face si plec de acolo nu prea incantata. Asa ca m-am hotarat sa ma fac singura si mi-am luat 2 vopsele, le-am combinat intr-un fel numai de mine stiut si pana la urma a iesit o culoare foarte interesanta: un blond inchis cu reflexe puternice de gri-argintiu si cu ceva suvite blond roscat prin el. Mai ramane sa imi tund varfurile si sunt frumusica
.Saptamana viitoare incep nuntile si tb sa fiu cat mai prezentabila.
Va pup si va doresc o zi buna!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
'Neata, iubitelor!
Repede, 

, ceai, laptic, suculet si 

iaaaami si imi vars si eu amarul, c-am mushcat-o urat aseara: mi-am parcat masina intr-un loc nepermis (desi nici acuma nu am idee unde scrie asta, ca n-am vazut nici un semn regulamentar prin zona) si, in cele doua ore cat am stat cu Vladi la FasTraKids, cei de la politia comunitara, in marea lor marinimie, mi-au confiscat masina. Sa nu va spun ce soc am avut cand, in timp ce mergeam cu amandoi piticii de manata, ma apropiam de locul unde stiam c-am parcat masina si masina ... nu mai aparea in zare. Fiindca, normal, domniile lor nu au catadicsit sa-mi lase si mie un mesaj, un ceva, sa stiu ca-i masina confiscata si nu furata. Copii se uitau nedumeriti la mine ca unde-i Bombonica, eu ma uitam prostita la locul gol si nu reuseam sa compilez nicicum informatia, iar in tot acest timp ma apucase un tremurici si-mi luase inima la un galop, mama-mama! ... In orica caz, toata distractia ma costa peste 800 lei noi, din care 553 lei taxa de ridicare si peste 250 lei amenda. Asa ca, mare grija unde si cum va lasati masinile parcate!
Poate mai revin cu un mesaj, caci acuma trebuie sa merg la o licitatie, apoi sa-mi recuperez masina. Deci, cu alte cuvinte, ma retrag in coltul meu de soba, sa-mi ling ranile
si va las sa savurati micul dejun!
iubitele!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Otiliav spune:
Pisoias, nu fii trist, se rezolva, cu bani dar se rezolva.
Sa va zic ce-am patit eu. Am lucrat duminica ziua si noaptea, iar marti seara am mers la magazin cu Ana si mi-a facut pipi pe ea cand incercam sa probez niste panataloni de gravida. In final am luat unii pe care i-am testat miercuri dimineata si esec total, nu se pot ajusta la lungime cum credeam eu, se fac trei sferturi, deci nu ce vroiam. Asa ca am inceput ziua de miercuri tare ofticata cu pantalonii si ca nu am timp de nimic. Iar aseara cand trageam eu cu drag si spor la servici ca ma chinuiam sa ajung la final primesc telefon de la gradinita ca Ana a avut un accident.
Dupa umblat de la o camera de garda la alta, am ajuns in final la radiografie cu ea si are tibia rupta, acum are tot piciorul in ghips, ma chinui cu ea in brate la toaleta, pana la masina, baie nu stiu cum ii voi face ca nu avem voie sa udam ghipsul. LA cumparaturi nu vad cum pot merge cu ea. La servici a ramas proiectul in pom. Nasol de tot 

Ancut, ce-as vrea si eu acum sa ma vait ca trebuie sa merg la petreceri si la munca, sanatate sa fie ca le-om duce toate. Cat despre nesimtire si bete in roate crede-ma ca ieri imi venea sa plang. Pe aici nu se ofera nimeni sa te ajute si uite-asa cu ea in brate m-am trambalat de la masina la cele 3 camere de garda si inapoi, si mai si ploua.
Claudia, esti norvegianca acum
, bafta cu schimbatul culorii. Ma bucur ca ati scapat de stresul cu piciorul.
Pisi, am vazut poze cu verisori multi, ce fain sa fie familia mare si unde mai pui ca toti sunt baieti. Mi-a placut si poza cu fetitele
.
Xerxe, bafta cu hardul si intarcatul, stiu ca se poate recupera de pe hard numai sa gasesti o firma care face asa ceva.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
26+
Pozele noastre
Pisicuta spune:

Oti, credeam ca numai eu ma chinui cu pishaciosul de Ducu, caci, de cand l-am adus de la mama, o seara-mi uda patul, alta nu! 
Norocul meu este ca nu-i place sa doarma cu capsorul pe pernita ci cu funduletul, asa ca, in loc sa-mi "boteze" patul, imi imbiba pernuta, pe care mi-e usor s-o spal. Dar ma gandesc temeinic sa-mi refac stocul de burdufuri, plus ca am comandat de la Quelle un cearceaf cu o fata impermeabila pentru canapea, ca poate ma paraseste norocul si se da jos de pe pernuta cand ii vine pipileala!

Imi pare tare rau pentru ce-a patit Anisoara ta, si ma rog la Dumnezeu sa se vindece cat mai repede si mai lesnea, atat pentru ea, cat si pentru tine. Pentru baita, te sfatuiesc sa-i tragi o punguta peste gips si s-o legi cu un elastic deasupra lui, ca sa nu intre apa. Ma gandesc ca-ti este extrem de greu s-o cari tot in brate, dat fiind faptul ca ai si "marsupiul" ocupat si nici ea nu mai este chiar usurica. Eu am patit-o cu Vladi, cand l-am operat de fimoza, ca tot in brate ar fi stat si eu eram deja in luna a 6-a cu Raducu si abia mai razbeam, desi Vladut al meu a avut intotdeauna o constitutie foarte fragila si delicata si nu cantarea, pe atunci, mai mult de 10 kg, desi avea 1 an si 9 luni. Deci, iti tin pumnii stransi sa treci cu bine si peste hopul asta! 
...
Da, ai mei parinti au 5 nepoti de la 3 fete
: eu si sora mai mare avem cate 2(cei mai mici si cei mai mari din poze), iar sora mijlocie (care apare si ea, intr-o poza) are un baiat. In tinerete, se pare, tata s-a rugat prea cu foc sa aibe baieti si-acuma a primit la nepoti, sa-i ajunga! ![]()

si multa, multa sanatate si putere va doresc! 

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
tuinea spune:
Buna fetelor!
am reaparut si eu in peisaj: inginer racit, ragusit, vai mama lui ...
Am fost de duminica dupa amiaza plecata la Derry in nord pentru niste cursuri de care parca v-am mai povestit. Am avut team building luni si am ajuns la hotel uzi pana la piele si cu cat am stat vreo 3 sferturi de ora in autobuz a fost suficient sa ne gripam toti.
In fine ... a fost frumos de azi alta distractie ca imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ... Am avut o intalnire cu unul la o firmna de dimineata si asa de tare s-a deranjat ca nici ci nu a venit ci a trimis un agarici din asta mic ... Am niste draci pe astia de aici ...
Am o problema si cu astia de aici de la banca ca mi-au luat din cont de doua ori overdraftul si daca nu-mi vine a ma urca pe pereti ...
In fine ... respira ... va fi totul ok...
Pisdi imi pare rau ca ai avut probleme cu parcajul ...
Anca la multi ani sa fiti sanatosi si mereu sa va fie numai bine in mariaj! Du-te la masaj si eu as vrea dar aici cel mai ieftin este 17£ pe sfertul de ora si parac mi se pare cam usturat.
Nu mai stiu cine a zis ca am mai slabit: poate, nu m-am mai cantarit din iulie dar incap in haine, imi cumpar aceiasi dimensiune ... Am inceput sa nu ma mai stresez ca daca ma stresez ma ingras mai rau.
Otilia take it easy! Le rezolvi tu pe toate. Tu sa fi sanatoasa ca de restul ne descurcam.
Cam astea sunt noutatile.
Va pup si sa aveti o zi minunata!
Pisicuta spune:
'Neata, iubitelor!
Haideti, lasati tandaleala, poftiti la 

, ceiut, laptic, capucino, suculet, nelipsita 

proaspata si delicioasa si haideti la povesti ingineresti, ca-i o zi minunata afara si nu trebuie s-o ratati, desi, se pare, belele se tin scai de capul nostru!

Cristinica, imi pare rau ca te-ai racit atat de tare, dar la ce clima este pe acolo, nici nu este de mirare! Iarta-ma ca ma "bucur" de necazul tau, dar crede-ma ca a crescut inima in mine cand am citit ca si pe acolo, pe la tine, sunt idioti, ceea ce inseamna ca nu s-au mutat chiar toti in Romanica sa ne faca noua zilele amare!
Te
dulce ca sa treaca raceala mai repede!
Ancuta, tu tot mega-stresata esti??? Nu te mai necaji atata, iubita, ca face rau la ten si la hertz! 
Nu ne-ai mai zis nimica de nasii tai: ce-au mai rezolvat in problema adoptiei???
Nico, ai gasit, mama, bona??? Cum te mai descurci???
Iar trebuie sa merg la licitatie!
Sper sa mai revin cu un mesaj, daca nu, de pe acuma va spun WE placut, plin de arminie si dragoste!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
hcclara spune:
Salutare!
Pisi, imi pare rau ca ai avut probleme cu masina! ai recuperat-o?
distractie placuta la botez! ti-ai gasit papuci pana la urma? ai facut bine ca ti-ai luat cerasaf absorbant, asa nu ajunge pisi la saltea!
Anca, mi-am schimbat culoarea, mi-am luat sampon nuantator si aseara m-am facut ca nu ma mai puteam vedea asa blond-alb cum eram! acum sunt ok! poze va pun dupa ziua lui Marc! si nu ma mai fac nici eu la coafor, ca de cate ori m-am facut la d-na, am fost nemultumita si am lasat o gramada de bani!
Oti, multa sanatate bubulinei! of, saracutza de ea, fa asa cum a zis Pisi, dus si inveleste-i piciorul in punga sa nu se ude ghipsul!
Cristina, multa sanatate si tie!
ma duc sa-l trimit pe Marc la gradi cu vecina, si apoi calc si fac mancare!
pupici si un we placut sa aveti!
Pisicuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hcclara Salutare! Pisi, imi pare rau ca ai avut probleme cu masina! ai recuperat-o? distractie placuta la botez! ti-ai gasit papuci pana la urma? ai facut bine ca ti-ai luat cerasaf absorbant, asa nu ajunge pisi la saltea! |
Claudia, da, mi-am recuperat ieri Bombonela, adica al meu sot a trimis "uslasii" s-o recupereze, ca sa fiu mai exacta. Eu n-am facut decat sa stau la birou si sa o astept. Acuma, daca stai sa te gandesti bine, doar nu vroiai sa merg tot eu sa o recuperez, cand m-am "straduit" atata sa o instrainez! Nu pot sa le fac numai eu pe toate!
Nu, inca nu mi-am luat pantofi si ma tem ca voi merge la botez in papucii de casa, sau, eventual, desculta, la ce oferte sunt pe rafturile magazinelor si ce vrabiute imi zburda mie prin "mansarda"!

Si, pana la urma, ce culoare ai la par???...Ca nu ne-ai zis

si-am fugit ca ma cheama patria!P.S. Elena, Katik, Ioana, Gbutucica, mai ziceti si voi ceva, ca s-au strans cam multe nemotivate la voi, in condicuta!
si-un WE fain sa aveti!Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
iepumic spune:
Salutare fetelor!
Pe la mine pe aici e liniste si transfiguratie azi, majoritatea colegilor sunt plecati la un campionat de fotbal in UK intre echipe din cadrul grupului si am ramas 4 fete cucuiete la birou si inca un baiat harnic la o sedinta. Nu ca n-am avea de lucru dar in conditiile astea....va dati seama ce chef avem cand altii-s la distractie.
Cu problema adoptiei inca nu s-a rezolvat nimic, pe 24 septembrie urmeaza sa mai fie o etapa din proces.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Tot mucioasa sunt asa pe romaneste dar imi e mai bine decat ieri. Am si dormit mai bine deci moralul sus!
Pisi vad ca tu esti mereu tot intr-o stare de bine, as vrea sa fiu si eu ca tine sa vad mereu numai partea buna a lucrurilor. Te putem angaja ca bun motivetor si ridicator de moral pe aici!![]()
Bine ca ai recuperat masinuta!
Claudia sie u pana mi-am gasit pe cineva care sa ma faca la par cum vreau eu au trecut vreo 5 ani. De vreo alti 6 ma fac doar la aceasta doamna de care sunt foarte multumita dar acum nu am mai avut timp sa trec pe la ea din martie asa ca nu e vina ei ca in pozele expuse parul este asa cum este.![]()
Sper sa ajung acum in octombrie cand ma duc acasa.
Anca nu stiu de ce dar am un sentiment de bine vis-a-vis de nasii tai. Nu au cum sa nu le dea copilul spre adoptie - ar fi inuman!
In fine, si eu ma pregatesc de weekend - SHOPPINGGGGGGGGGGGGGG!!!!
Am inebunit - va spun eu!
Saptamana trecuta nu am cumparat decat 5 perechi de jeans, vreo 10 bluzite si alt, alte nebunii!
Va las acum ca si pe mine ma chiama datoria!
Va pup si sa aveti o zi minunata si un WE la fel!