Ingineri fosti, viitori...(23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata, dragele mele!

Trebuie sa vin eu de la doctor ca sa va scot pe prima pagina???
No, fac onorul cu , laptic, ceiut, capucino, suculet si-o delicioasa , sa incepeti bine ziua si sa va vina cheful de povesti si de ... chefuit!

Le spun si eu LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi si le doresc multa sanatate, fericire si implinirea tuturoar dorintelor!

si ... revin cata mai tarziu, ca sa-mi pun la punct hartiile lasate de izbeliste de dimineata din cauza intarzierii mele!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ei, salutare si LA MULTI ANI!!!!! Tuturor cu numele Maria & derivatele.
Oti, la Ana-nazdravana ar trebui sa adaugi "care seamana cu mama". Nu numai fizic dar si ca fire: curajoasa si zambareata! Ce vesela e ea cu piciorul in ghips! O scumpa.
Cat despre presimtiri....mai bine le-as arunca pe toate la gunoi...aseara presimtirile mele s-au terminat cu o criza de nervi, un plans in hohote si o depresie + 1 pizza. Azi m-am cufundat in munca sa uit. Dupa 5 zile de intarziere CM m-am inecat ca tiganul la mal dar in cele crunte chinuri ca am crezut ca ma rup in doua si era sa ma duc la spital de durere. E fix a 3 a oara cand patesc asa pe anul asta si deja concluzia mea e clara desi, din pacate, nedemonstrabila cu dovezi credibile dar eu sunt convinsa ca e asa: cred ca am "ramas" de 3 ori anul asta dar nu s-a prins. Probabil chestia cu tiroida e una din cauze, or mai fi si altele. Dar scenariile au fost identice si anumite chestii de ieri m-au facut sa recapitulez si cele 2 episoade anterioare....si abia atunci am realizat ca numai asta poate fi....si cu proba calendarului in mana, care nu minte. Destul de greu de acceptat dar cred ca exista solutii asa ca trebuie sa ma apuc sa le caut si sa le pun in aplicare. Din pacate nu sunt sigura de toate cauzele, astept sa se intoarca nenea doctorul din concediu peste 3 saptamani. Dar o sa iti urmez sfatul si o sa pun jar in pat inainte de culcare , macar sa ne distram, ce "dreak" cum se zice la Bucuresti (asta era un citat, vi-l explicitez cu alta ocazie).
Maine noapte ar trebui sa lucrez pe teren...am un Disaster Test la un shopping mall....dar nu stiu daca o sa ma lase Iepumare sa ma duc. Nu-i place singurel acasa.
Va pup ca mi se evapora toata apa din oala pentru paste.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Of mai Anca ce te mai chinui si tu. Ca sa nu mai ai indoieli pe viitor te sfatuiesc sa faci un test de sange din prima zi de intarziere, vezi unde ti-e la indemana sa faci un bhcg ca sa nu mai stai cu stres ca este/nu este, ca nu este bine deloc.
Eu cred ca te doare mai rau si probabil pierzi mai mult sange pentru ca endometrul a avut timp sa se ingroase mai mult.
Nu stiu cum este cu tiroida dar pentru dureri menstruale trebuie sa faci ceva, niste naturiste daca s-ar putea si daca nu ar inrautati problema cu tiroida.
Si eu cand eram la mama acasa aveam dureri asa nasoale cum spui tu, stateam cu o pernuta electrica la spate, puneam o caramida incalzita pe burta, nu stiam ce sa mai fac. Din fericire situatia s-a imbunatatit in timp. La 20 de ani luam progesteron pentru niste chisturi la san, cred ca m-a ajutat. Iar dupa nasterea Anei a fost boierie, aproape nici nu mai simteam ca imi vine. A avut dreptate prima doctorita la care am mers la 19,5 ani ca dupa ce voi avea un copil-doi ma voi regla.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata, dragelor!

Ca de obicei, vin cu , laptic, ceiut, capucino, suculet si multa , sa ne dregem dupa cheful de ieri!

Dupa cum ati observat, nu am mai avut timp sa revin ieri cu un alt mesaj, dar imi iau revansa azi, si o sa-ncerc sa scriu mai mult.

Ancuta, imi pare rau ca si luna asta s-a lasat cu "rusul" la "cazarma", dar nu dispera, ca esti inca tanara si mai ai mult timp la dispozitie ca sa-ti implinesti visul! Va trebui, totusi, sa faci o serie de analize amanuntite, sa afli sursa exacta de franare si sa iei masuri pentru remedierea problemei. Intre noi fie vorba, ma tem ca nici stressul zilnic in care traiesti nu prea te ajuta sa progresezi ...
puiutul mic, sa-i treaca supararea!

Otilia, subscriu si eu la cele zise de Ancuta, ca mititica de Anisoara suporta extrem de bine situatia ei actuala. Nu-mi vine sa cred cat este de zambareata si de fericita, desi piciorusul este tot bandajat! Si, vorba Cristinei: ce Dumnezeu pazesc educatoarele alea la gradinita de-a fost posibila asa o accidentare grava, in conditiile in care sunt 3 adulti la 15 copii??? . Inadmisibil! Ca sa nu mai vorbesc de atitudinea avuta fata de tine, ceva de genul: ooops, ti-am "defectat" copilul, ia-l si descurca-te cu el!. Ar merita izbiti de toti peretii ... justitiei, pe cuvant!
Oricum, ma bucur ca, pana la urma, micuta suporta bine situatia actuala si ma rog pentru voi sa treceti rapid peste problema asta!

Elena, sper ca Razvanelu-mic este mai bine si ca a scapat de enterocolita aia pacatoasa! Tare greu ii este unei mame atunci cand puiutului ei nu-i este bine si stiu ce este in sufletelul tau! dulce si astept vesti bune de la voi! Cu casa cum mai stati???

Nico, zici ca-ti plac fishiorii mei??? Pai la asa bijuterie de fata ce ai tu, nu puteam veni chiar cu orice "oferta", nu??? Eu m-as fi abonat si la manuta Anitei Otiliei, dar ma tem ca este cam maricica pentru noi! Si nu te dispera, ca si perdeaua noastra-i "expirata" in conceptia lui Vladut, pentru ca are 1 an de zile, deja! Macaraua noi am comandat-o on-line de la Quelle pentru ca n-am vazut asa ceva in magazinele de jucarii de pe la noi, plus ca a fost si super-rentabila, fiind undeva pe la 80 lei grei. Problema este ca, in disperarea noastra de a le face surpriza la intoarcerea acasa de la bunici, am cam sarit calul cu cadourile si acuma nici nu mai stim ce-am putea sa le cumparam de ziua lor, care se apropie vertiginos! ... Cred ca voi apela din nou la oferta Quelle ... habar nu am.

Ioana, cam repede s-a sfarsit vacanta la St. Tropez, dar ma bucur ca a fost de vis si ca v-ati relaxat. Vladi cum s-a descurcat fara voi???

Katik, mai zi-ne si tu ceva, sa ne mai treaca de dor! Pliz!

Claudita, Cristinica

No, cam atata am avut de spus deocamdata, dar va astept si pe voi sa mai impartasiti cate o frantura din viata voastra!

inginerele!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Razvan e mai bine acum, dar i-au gasit lambria dupa analiza si acum trebuie sa facem tratament de deparazitare. Am incercat aseara sa ii dau prima doza de medicamente (vreo 5 la numar) si a vomat si ce mancase, nu numai medicamentele. Nu stiu cum o sa facem tratamentul in ritmul asta, ca am pastile pe care ar trebui sa i le dau si dimineta, si la pranz si seara. Mi-a prescris doctorul si un sedativ Vagostabyl, da rnu am curaj sa ii dau, pentru ca scrie pe prospect ca e recomandat pentru copii peste 6 ani. Oricat de obosita sunt (ca doarme mai rau ca oricand Razvan) nu am inca curaj sa trec la sedative. Sunta nauca de cap in permanenta si ma mai oftica si familia(SOTUL SI SOCRII), pentru ca nu am avut bafta de un sot foarte intelegator si iubitor, dar sper si eu la zile mai bune. Si incerc sa gasesc compensatii in mici bucurii ale vietii. De exemplu aduc de pe odc si de pe torrent tot felul de seriale si filme si seara, cand alaptez, ma mai delectez cu un film bun si recunosc, grasanca de mine, si cu ceva bun-dulce.
Mi-au adus unitate noua la birou cu Windows Vista care nu ma lasa sa instalez Autocad crackuit. Si cum nu sunt bani de autocad cu licenta, o sa lucrez pe calculatoarele colegilor cu XP si pe care am putut instala Autocad crackuit.
Cred ca saptamana viitoare termina meseriasii acoperisul, adica pun tabla, ca scheletul metalic e aproape gata, trebuie sa puna astereala zilele astea.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, hello.
Pup fetele si multumesc de incurajari.
Elena, tu esti de aceeasi parere cu rudele? Ca daca nu...ce conteaza parerea lor? Tu stai cu el in casa (iti spun in cunostinta de cauza ca si eu primesc "observatii" d-astea).
Duty calls, tb. sa trec inapoi la productie.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am editat ca sa explic.
Eu spun ca sotul nu e intelegator si iubitor.
Din pacate

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi va invitam la petrecere . Ieri am serbat Sf. Marie azi serbam Sf. Ana si de dansat putam doar virtual .

Pisicuta, pentru Vladut nu-i mare, numai ca trebuie putin temperata fata, nu stiu daca el a avut ne-a face cu fete asa mai ca Ana ...
Elena, bine ca ati descoperit cauza. Nu cumva pentru viermisori sunt bune semintele de dovleac, eu parca asa stiam. Recomanda-mi si mie niste filme mai vesele ca de cand stau acasa si eu as vedea ceva luat de pe ODC.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Eu sunt franta ...
Am vazut ca nici voi nu stati toate roz!
Anca imi pare rau ca nici de data asta nu a fost ce vrem noi! Chiar trebuie sa-ti faci un control amanuntit. sa sti ca eu un an si ceva m-am chinuit sa ramana gravida si pana nu am inlaturat factorul stres nu am ramas. Apoi problema ta cu tiroida este un factor important si deloc de neglijat in ecuatia sarcinii. pastilele te ajuta sa restabilesti echilibrul hormonal deci foarte foarte important ca sa ramai graviduta.
Elena ai grija de bebitul tau. Incearca sa pitesti medicamentele prin mancare ca sa nu-l dai mai tare peste cap. Cat despre sot n-am stiut ca ai probleme si imi pare tare rau sa aud ca nu este iubitor si intelegator. Dra daca nu are calitatile astea doua pe care le are de merita sa te chinui?
Otilia la multi ani Anei sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea, la fel de nazdravana ca si pana acum ca asa le sta bine copiilor frumosi si destepti.
Pisi tu ca mai mereu cu moralul sus, veselie si placere in randurile tale, ne 'maltratezi' cu bunatati si eu chiar ma bucur de ele ... O adevarata gazda a inginerelor parca mult prea ocupate, obosite, chinuite ... (cel putin asa ma vad eu azi!).
Maine am intalnire cu proful meu si mi se face pielea de gaina inca de pe acum...
Va pup fetelor si sa aveti o seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna seara!
Daca ma credeti am vazut pozele de la St Tropezdar nu le am in calculator. Vladi s a simtit bine cu bunica...a fost rasfatat. Nu ne a simtit asa rau lipsa.
SUnt asa de obosita. in weekend am tinut o intr o petrecere..si sapt viitoare plecam in Grecia. Ma omoara Cristi cu concediile. Cred ca voi fi concediata ca eu mai mult calatoresc decat muncesc. Dar asta este. O sa va spun reactia sefului. Oricum imi vine sa las serviciul ca nu ma mai descurc deloc. Alerg non stop. Asa as face si eu mai multe cat e vla la gradinita. De maine incerc sa l las pe Vla la full la gradinita. Imi e greu si cu mama ca nu mai are zile libere sa si ia. Si asa il duce de dimineata la gradinita si il ia seara. Deci poata sa mearga si la munca.
Kati????????????? Ce mai faceti?

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput