Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
lisa79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
care adica? |
sterilizatoarele
15S+
Naty spune:
Neata!
Irinuka sa sti ca si eu am folosit la Ioana direct scaun de masina, din acela care se lasa mult pe spate si se pune atat cu fata la bancheta cat si normal. Am avut unul execelent chiar si acum mai sta in el (e bun pana la 4 ani sau 15 kg, cand il schimb cu unul de copii mari).
Fetele care aveti deja copilasi voi veti cumpara din nou toate accesoriile - carut, scaun de masina, etc? Eu nu, desi carutul Ioanei ultimul racnet la vremea aia e acum, desigur, demodat. Dar noi l-am folosit numai pana pe la 7 luni si nici nu-mi trece prin cap sa dau din nou o gramada de bani pe un carut pentru cateva luni.
Ma gandesc sa imi iau doar patru obiecte, pe care nu le-am avut la Ioana - monitor, sterilizator de biberoane (am mers pe metoda clasica cu fiertul), ham si, mai tarziu, scaun de masa (pe al Ioanei l-am facut cadou).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lisa79 spune:
acum am intels...pentru sterilizat biberoanele...vai de capul meu, halal mama o sa fiu!!!
15S+
Naty spune:
Anca imi pare rau pentru virusul ala, sa speram ca nu l-ai contactat.
Alina la ce piscina zici ca mergi? Vreau si eu sa merg si s-o duc si pe Ioana.
Eu vroiam sa merg la gimnastica de gravi de saptamana asta dar clubul la care vroiam sa ma duc si care era la 2 pasi de biroul meu tocmai s-a inchis
acum trebuie sa gasesc altul. Pana una alta vreau sa ma apuc sa fac acasa ca mi-a luat mama o carte tare misto de "Pilates pentru gravide".
16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Apar si eu dupa o noapte nedormita din cauza cainelui care nu e obisnuit sa doarma singur in camera si toata noaptea ne-a zgariat la usa pana l-am lasat in dormitor unde s-a foit si a lapait/tusit/scarpinat toata noaptea.
Ieri a fost a doua zi consecutiva cand nu am varsat! Mi-e rau, greata etc, insa nu varsatura!!!!
Cred ca se apropie inceputul celui de al doilea trimestru.
Stelluta, poti gasi loc liber la dl dr Herghelegiu, insa trebuie sa vorbesti cu asistenta dansului. Eu nu il stiam decat din auzite si nici nu m-a recomandat nimeni si acum sunt pacienta dansului. E adevarat ca am asteptar cam 1,5 luni pana la prima programare, insa apoi a mers usor.
Mai fetelor, mi-ati facut o pofta de shopping...abia astept weekendul. Poate ca o s ama simt mai bine si o iau pe mama prin magazine, ca sotul nu prea are chef de asa ceva.
Cristi, cum merg pregatirile pentru mutare? Noi tot spalam rufe si le calcam de zor, ca sa fie totul pregatit. In weekend fac curatenie la acte si alte hartii si le pun in cutii. E greu sa iei lucrurile din 2 camere si sa pleci.
Va pup pe toate.
Bee
14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
roxanaz spune:
lisa nu te stresa, niciuna dintre noi nu ne-am nascut invatate. dar mai avem experienta unuia. tinem pumnii sa ia mama ta viza!
Raluca eu iau asa:
- patut pentru ca cel al lui Patrick de la el a mai trecut pe la 3 copilasi si chiar vreau unul nou, plus ca preturile au scazut de acum 4 ani.
- carucior sport ca landou si scaun de masin cred ca e ok - in cel mai rau caz iau si scaun ptr 0+
- sterilizator nou, oricare model o fi
- biberoane, normal - consumabile
restul cam am.... sau mai iau pe parcurs.
edit: Flower bravo ca nu ai mai vomitat, hai ca poate iti revii si tu!! (se vede dupa pofta de shopping as indrazni sa zic
)
cristi_2003 spune:
mai e mult pana in decembrie sa intru si eu in concediu? am ajuns acuma la sibiu si mor de somn
si as vrea acasa
eu nu pregatesc in mod special mutarea - mare parte din lucrurile mele sunt la adresa noua in garaj ca aici unde stam nu era loc de ele
restul le trantesc in saci (le-am spalat) si le calc dincolo si le aranjez acolo
am zis cu iubi ca mai luam o masa de calcat sa stam amandoi intr-o seara sa calcam
17+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Naty spune:
andreea imi pare rau ca vomiti. Si eu mai am greturi, chiar ieri m-a apucat o greata la Cora de credeam ca vomit printre rafturi.
ledi bravo pentru bebe miscaret.
roxana desigur si consumabile, biberoane, suzete, etc.
16+
Ioana la 3 ani
Alina1976 spune:
Roxana, foarte bine ca ai adus imbunatatiri la listuta. Legat de stocul de lapte sa stii ca acesta POATE fi pastrat si la frigider pentru o perioada scurta (24 ore). Am citit asta in mai multe carti..
Naty, eu merg la "LA CLUB", este un club cu piscina in zona Herastrau (cartier francez).
Nici eu nu mai cumpar de toate pentru BB 2, evident..
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Naty spune:
roxana acum am vazut si pozele. Super scump Patrcik al tau, are niste ochisori, o sa rupa inimile fetelor! Banuiesc ca ati fost la un loc de joaca, nu? Cred ca voi sunteti cu dinozaurii cum suntem noi cu papusile Barbie intruchipand printese din filme ![]()
16+
Ioana la 3 ani