Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina merci, e cam departe de mine ... Cred ca o sa incerc la Marriot ca e super aproape, doar ca ma enerveaza piscina care e tare micuta.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina pai si eu stiam la fel dar cum nu am experienta la tinut in frigidet am lasat 3 zile cum era de la tine.... sa modific in 24 ore?
Raluca aoleuu... e teroare cu dinozaurii crede-ma. totul trebuie sa fie cu dinozauri. de abia l-am convins ca clown-ul nu se poate imbraca in dinozaur. sa mai zic ca vroi sa se imbrace el cu costumul de dinozauri de la serbare de sfarsit de an? te doare capul....
si da, am facut la loc de joaca,... eu dupa prima sarbatorire la 1 an cand casa a fost luata pe sus de taifunul a 12 copchii am zis ca nu mai fac greseala asta.... no way! ce sa zic, la un mom dat desfacusera casuta aia tip cort si se duelau cu betele de sustinere.... sau ca vroiau vreo 4 fix in acelasi timp aceeasi jucarie???? nuuu... la locul de joaca e cel mai sfant, unde mai pui ca ai timp sa respiri si tu cu parintii la o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata mamici!!!
Bine v-am regasit! Trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare dor de voi! Sper ca toata lumea e bine si sanatoasa! Astept noutati in rezumat pt ca mi-e realmente imposibil sa citesc tot ce s-a scris!!!
Despre noi avem mai multe noutati:
- dupa un Dublu Test cu un rezultat infiorator de 1:64, am facut si triplu Test - rezultatul - risc de trisomia 21 de 1:716, ceea ce se situeaza in zona de RISC SCAZUT!!!! Deci, risc scazut pe toate planurile: trisomia 21, trisomia 18 si defect de tub neural!!!!!
Bucurie mare!!!! Eram la mare cand trebuia sa-mi iau rezultatul, am vb cu cei de la Synevo si mi le-au trimis pe fax la pensiunea la care am stat! Cand mi le-a dat d-ra respectiva eu eram cu finuta mea de mana care nu voia nici cum sa stea locului, pana cand a venit mama ei, adica 5 minute mi s-a parut ca au trecut 100 de ani!!! Cand am vazut rezultatul m-a pocnit un bocet de nu l-am putut stapani in nici un fel!!! Apoi, cand ne-am intors, adica acum vreo 2 zile am fost la doctorita cu rezultatul, ne-a mai facut o eco amanuntita. Mateiu meu e mai mare cu o saptamana si ceva fata de cat ar trebui sa fie (la 17 sapt si 5 zile el avea o medie de 19 cu 1....). Dna doctor a spus ca vom reveni la eco peste 2 saptamani pt ca nu are incidenta cardiaca (?????) buna si apoi vom lua decizia daca facem amnio sau nu! Cand am auzit de incidenta asta sa-mi stea "cordu" in loc si altceva nimic - asa ca am rugat-o pe doctorita sa-mi traduca si mie treaba cu incidenta!!!... Se uita femeia cu niste ochi mari la mine... in mod normal, probabil as fi inteles, dar sub stres cate gafe nu face omu??? Mi-a explicat: adica fecioru meu o trateaza cu fundu la propriu si nu poate sa-i asculte cum trebuie inimioara!! Na, ca mi-a facut-o baiatu' meu iarasi!!!
- nu exista nici un dubiu cum ca n-ar fi baiat, baiat a fost de la inceput si se mentine, mi se vorbeste de cucu lui de fiecare data!!!
- de miscat a miscat prima data la 16 saptamani fix! (el fiind mai marisor, cre ca de-aia l-am simtit mai devreme!). Si de atunci il tot simt, se trezeste tarziu ca tata lui, da e agitat ca masa!!! :)) In seara in care am venit de la mare avea o agitatie in el de l-a simtit si tata lui (care de altfel s-a speriat!!! :))) ). Parca nu-si gasea locul, se invartea dintr-o parte in alta cu totul - nu stiu daca ma exprim destul de coerent ca sa intelegeti! Oricum, l-am simtit si eu si tati, asta-i important!
- si cum se spune ca orice om la un eveniment important al vietii (casatorie, venirea unui copil) sufera de un sindrom ce se numeste in engleza nesting (cre' ca am scris bine... daca nu va rugam scuzati!!!)adica isi face cuib: noi ne renovam apartamentul, asa ca de azi voi dormi la socrii!!!!! Ce "bucurie"!!!! Vreau in casa mea!!!!
Nu in ultimul rand:"La multi ani!!!" miscaretului!
Va pupacesc pe toate in speranta ca nu v-am plictisit prea tare!!! :))
Astept rezumat!! :)))

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca, ce bine ca te-ai intors

noroc ca noi pana am renovat am avut garsoniera asta de 30 mp - cam cat o debara, dar eram singuri. daca stateam 2 luni jumate cu socri....

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

RalucaAlexa bine ai revenit
Incurajator pentru mine rezultatul tau deoarece si noi stam cu sufletul la gura pana la TT deoarece pliul nuchal a fost un pic cam marisor ( 2,5 mm)
Sa va ajute Dumnezeu sa primiti in continuare numai vesti bune, spor la renovat si crestere sanatoasa lui bb.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

raluca bine ai venit! Cum a fost la mare? Chiar ma intrebam ce mai faci. Bravo pentru rezultatul la TT!

roxana si eu la fel am patit cu petrecerile, la 1 an am facut acasa si am regretat, la 2 si 3 la locul de joaca unde a fost super bine, n-ai nici o grija, te prezinti cu copilu, il lasi la jaoca si la sfarsit iti iei cadourile si ai plecat. Anul asta tot acolo facem.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Multamim de primire!
Dalma - nu te ingrijora, stiu ca e usor de spus acum, pana am facut TT am avut un morcov mai mare ca mine! Ai incredere ca totul va fi bine! Cum altfel sa aflam ce-nseamna sa fi mamica daca nu prin griji???
La mare fuse ok, vacanta de babaci ce mai... nu tu soare (decat de la 8-11 si de la 16:30, 17 - 19), nu tu bere, nu tu chef si destrabalare!!! :))) M-am bagat un pic in apa, numa asa, sa nu zic ca n-am fost! In ultimele zile au fost niste valuri de toata frumusetea pe care alta data le-as fi atacat fara drept de apel, da na... cu Matei la purtator nu se poate! Ne-am dat cu creme si iar creme si iar creme! Am dormit in voie, la pranz, pur si simplu nu ma puteam abtine, imi luam somn instantaneu, cum ma asezam un pic in pat!!! In schimb n-am putut sa mananc mai nimic... Apropo, voi cum stati cu pofta de mancare? Eu una stau f f f prost, daca s-ar putea as manca numai dimineata si atat, cat despre carne, nici nu se pune problema... (si io-s anemica si ar cam trebui sa pap si carne...).

18+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, pentru TT este necesara doar prelevare de sange sau si echo?

Bee14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Salutare, salutare!

Raluca, bine ai revenit!
Bee, din cate am aflat si eu de la fete, sunt necesare ambele pt TT, atat ecografia cat si analiza de sange.

Cat despre fetele din schimbul 2, au fost foarte harnicute la scris, foarte comice si am vazut ca au de unde cumpara lucruri tare frumoase de bebelusi

Jasmi 12+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

pt TT iti trebuie si eco - ca sa aiba o varsta medie a sarcinii in functie de masuratori!!!

18+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput