Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burtici,

Roxana sa-ti traiasac baiatul.. Ce frumos eeeeeeeee...
Ledi nu mi se pare normal cum s-a copmportat dr. de familie... pai pana nasti tu dai muuuuuulti bani pe analize in felul asta... cel mai bine ar fi daca ai putea sa-l schimbi..
Arya tinem pumnii, astept sa ne spui cde ai facut, si mai ales daca dr.Iosup ti-a spus ce e??

Edinutza, Selene, restul fetelor unde sunteti?

Azi merg sa iau rezultatul de la analizele uzuale... va spun dupa pranz cum au iesit...

Poze ..

11+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Roxana, nu am nimic impotriva sa scoatem marcile din listuta...probabil e bine ca sa nu se considere reclama. Eu facusem lista asta completa pentru o prietena care nascuse de curand si cu care mi-am permis sa-i dau sfaturi si de marci. Apoi nu am mai stat sa modific listuta...deci daca e, scoate-le tu daca ai timp daca nu o fac eu mai tarziu ca acum tre sa fug la serviciu.
Legat de sterilizator eu nu am pus marca ci doar ca recomand sa nu fie pt cuptorul cu microunde pt ca nu e bine!! Nu ai auzit ce scandaluri au fost de curand legate de cuptorul cu microunde si plasticul incalzit la el? Se pare ca este daunator pt ca acel plastic prin incalzire puternica la microunde elimina o substanta nociva rau de tot pt organism, in special pt bebe.

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Buna fetelor,
Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? De 2 zile am o migrena urata , am luat deja 2 Tylenol 3,prescrise de medic, dar nu m-au ajutat aproape deloc.Altceva mi-e frica sa iau sa nu dauneze bebelasului.(deja avem 14 sapt.)Stie cineva vreun tratament naturist?
Multam fain.

Incerca sa bei o limonada cat mai concentrata. Sucul de lamaie face bine contra migrenelor.

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Ledi....ce sa zic...deosebitul sistem sanitar din Romania!! Si mie imi vine cateodata sa-i impusc pe toti, dar din pacate nu avem ce sa facem. Poate ar trebui sa incerci si alt medic?! Nu sunt chiar toti asa...anyway, tu sa fi sanatoasa si nu te mai enerva pt toate toantele si nesimtitele, OK?

Billy, KIDEX-ul este o super expozitie unde vin toate firmele din Ro si nu numai care vand articole pt copii, TOT ce vrei si nu vrei!! este super cool!! Si organizeaza de 2 ori pe an la ROMEXPO (primavara si iarna). Si mai este o expozitie, BABY EXPO, care mie personal nu imi place asa de mult pt ca este fff inghesuita si aglomerata si departe de mine (la Palatul Copiilor). Si acolo vine toti cu de toate. E mult mai usor sa faci asa o selectie ca le vezi pe toate intr-un singur loc. Iti recomand din suflet sa mergi la KIDEX, daca vrei mergem amandoua :-)
Da-i pe google KIDEX sa vezi si site-ul lor.

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ledi noooo nu fac eu torturi ptr 30 de oameni in starea in care eram. am ajutoare de nadejde . si DA, e o tampenie s afaci doar 2 seturi de analize. 3 e normal
Carmen, multumesc
Alina, e vb de bishpenol ce spui tu acolo. dar in general biberoanele si lucrurile ptr copii nu se fac cu aceasta componenta nociva. plus ca bisphenol-ul se elibereaza in contact cu alimentele.

Mergi la inceput

Ro, cum crezi...eu una am vrut sa fiu mai catolica decat PAPA cand vine vorba de bebe...si daca tot s-au inventat si sterilizatoare care nu sunt pt cuptorul cu microunde de ce sa nu luam din alea...e mai safe.

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu nu stiu pentru ce sunt alea...care imi zice si mie

15S+

Mergi la inceput

asa hai sa va zic ce modificari am facut:
- am pus mai multe solutii contra colicilor - sa le aveti sub ochi
- am adaugat tampoanele ptr mami.... ca is taare importante si lipseau
- am inlocuit "spirt" si am pus "alcool alb" ptr ca este denumirea corecta - NU se pune spirt la buricel.
- am adaugat pastrarea la congelator ptr lapte - ptr ca daca aveti stocuri nu il puneti la frigider, ci la congelator.
si cam asta.... oricum o sa se modifice/adauge de multe ori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

eu nu stiu pentru ce sunt alea...care imi zice si mie

15S+

care adica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vaiiii...sper sa primeasca mama viza

15S+