Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
Naty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Marriot e super aproape? Mey, dar pe unde stai? Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 17+Delu Prichindelu' BB2 Tudor Vacanta 2008 |
Ai mei stau peste drum de Marriot si noi in timpul saptamanii stam acolo. Apartamentul nostru propriu-zis (cel pe care incercam sa il vindem) este la inceputul Drumului Taberei. Insa speram ca anul asta reusim sa ne mutam si noi pe 13 Septembrie. Stai prin zona?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
16+Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
RalucaAlexa spune:
Rox- am pricipit! Eu toate ecografiile de pana acum le-am facut la doctorita mea, cea care-mi urmareste sarcina! Nici nu m-a trimis in alta parte... Am mai fost prin saptaman 14 la un alt dr, dar si el cu aceeasi specializare. In saptamana 21-22 vreau sa ma duc la un 3D-4D sa-l vad mai bine pe moaca mica! La asta merg la o doctorita renumita in Iasi, da care mie una nu mi-e tare draga... Am ajuns la concluzia ca bebe al meu o sa fie cel mai pozat bebe din sud-estu Europei... Pana acu am facut vreo 9-10 eco daca imi aduc amintesc bine, in urmatoarele saptamani mai fac vreo 3...
18+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
roxanaz spune:
Flower, DT verifica statistic posibilitatea prezentei trisomiei 18 si 21 prin nivelul a doua substante din sangele matern, iar TT a trei. ambele verifica (statistic, prin aproximare si comparatie cu un standard) prezenta sau absenta maladiilor genetice de genul trisomiilor.
spina bifida se observa prin ecografie - se verifica inca de la prima ecografie in care coloana vertebrala este complet formata (probabil au auzit medicul spunand "coloana vertebrala (sau tub neural) complet format si inchis".
RalucaAlexa, ei bine acea "vedere mai bine la moaca mica" inseamna de fapt ecografia morfologica de trim II care se face 3D ( ma rog, un fel de a spune, ca masuratorile se fac numai in 2D)
flowerbee spune:
Roxana, tu esti medic? Ca tot timpul ne dai raspunsuri tare bune si la obiect
. Deci e ok daca nu fac TT, nu?
Bee
14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
veronica75 spune:
OOOOo in sf. am terminat de citit, moamaaaa da ce active sunteti, eu ieri nu am avut net si azi a trebuit sa recuperez
AAA Salut si pupici la toate fetele

Asa deci 

cred ca incep si eu
sa ma simt mai bine, ieri am vom. doar de trei ori, si alaataieri a fost cam la fel, dar pot si eu acum sa mananc cate ceva, sa ies un pic la limbare si azi dimineata cu sotu chiar am indraznit sa ne gandim totusi la o vacanta

.
ce bine ar fi
si ce mult imi doresc sa ies undeva in natura 
Cristi - ce burtik frumoasa, si apaaaa
adik luna de miere f. frumoase poze
Roxana - frumos baiat
si tortuuuuu
, iti vine sa crezi...incep sa am pofte..fff. frumos, sigur si gustos si deci asa...fetitele cu barbi si baietii cu dinozauri - aha :D
Anca - ma bucur ca pana la urma e bine totul
Eu am programare la dr. pe 15 aug. si atunci aflu si rez la tt. Abia astept sa mai vad bb-ul si sper sa aflu si eu ce e.
Asa la nume...inca se discuta..Alice- aproape sigur la fetita, ar mai fi Cezara, Maria, Lizuca si Isabela iar la baiat chiar nu stiu inca da mai cautam ...
Despre nastere...ce sa zic..am ales clinica Edit Cavel, ca auzisem numai lucruri bune, chiar daca e mai scumpa. Cand am fost la dr. l-am intrebat daca e de acord sa ma monitorizeze pana (si) la nastere si chiar a fost de acord. Sper sa fie totul bine.
Raluca - bine ai revenit, sa iti fie de bine concediu si tin pumnii sa fie totul bine cu bb-ul. Da ceva poze de la nasit?
Si daca tot sunt un pic mai bine si afara e racoare... ma gandesc sa ies un pic
O sa mai intru mai pe seara
O zi buna la toate fetele si aveti grija de voi si bb-i

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
flowerbee spune:
Veronica, incet incept se raresc si varsaturile. Astept momentul in care sa ne spui ca nu ai mai varsat deloc!!!!
Eu cred ca m-am laudat prea mult ca nu am mai varsat pentru ca acum mi-e o greata...si parca ma cheama WC cu voce soptita...
Bee
14+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
RalucaAlexa spune:
Bee - si ca adaugire la ce spunea rox - pe rezultatele mele de la DT apareau calculatiile pt trisomia 18 si 21, iar pe TT apare pe langa cele doua de mai sus si una pt spina bifida, dar cum spunea si rox mai sus asta se poate vedea si la eco (mie mi s-a comunicat exact cum a spus ea despre coloana lui bebe :)) ). Nu-ti face probleme ca nu ti l-a dat de facut, nici mie nu mi-l dadea daca era ok din prima DT, dar cum n-a fost...
Rox - io ma duc din proprie initiativa la tanti asta cu 3D. Chiar sunt curioasa sa-l vad pe bebe! Eco morfo pt perioada respectiva mi-o face si doctorita mea (e cu susta sa nu stie una de alta :)) )
Eu parca-s cu capu'... nu ma trage deloc inima sa-l iau si pe al meu barbat cu mine la eco... pana acum el nu l-a vazut pe bebe deloc! Sper sa-l iau cu mine macar la astea optionale la care ma duc c-asa vreau io... :))) Mi s-a parut destul de speriat de bebe cand cu miscarile si stiu ca sunt barbati carora nu li se pare deloc draguta partea asta cu sarcina (am un coleg de genu asta, slava cerului ca nu-l vad prea des...). In rest, sotul meu e un dulce cu mine, cu noi, are grija de noi, ne face toate mofturile, dar cred ca-i este cam greu sa realizeze ca bebe chiar e acolo si n-o sa-l aduca pur si simplu barza la termen :)))
18+ cu
Matei Teodor
RalucaAlexa spune:
Veronica - tocmai ce vroiam sa intreb de tine! Cand am plecat eu in concediu tu te simteai cam rau... E bine ca e mai bine! Din pacate eu n-am poze si nici nu pot vedea poze... ca doar intru numai de la servici (sssttt - nu spui la nimeni ;) ). Sper ca dupa ce terminam de daramat casa (cum s-a exprimat costructoru meu... :)) ), sa am si eu interneti acasa, dar mai dureaza...
18+ cu
Matei Teodor
veronica75 spune:
Bee, stai linistita, poate trece 
Voiam eu sa va intreb ceva:
Am auzit de un fel de suport de silicon care se aplica pe mamela ca sa nu te ranesti la alaptat.
stie cineva ceva? Eu una as cumpara asa ceva.
Si se mai discuta la un mom. dat de cola...e interzisa?
Sincer daca nu era cola si pepsi....eu nus ce faceam..in perioada "dificila"- adik cand vom. non-stop si noaptea eu am reusit sa nu ma deshidratez si sa imi mentin zahar in sange doar dat. coca-cola.Sincer doar asta statea si binenteles bauta in canditate putita si cat mai des. Abia acu am inceput sa beau apa.
Sper sa fie ok.
Vreau sa va spun ca inainte de sarcina nu suportam coca-cola....
http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">