Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Si tot tie iti promisesem sa-ti spun de la ce firma e albumu lu bebe - m-am uitat atunci si pana acu am uitat... da cand dau peste el (probabil la despachetari) promit sa-ti spun!
De Selene mai stie cineva ceva???

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu pot sa dorm,aici este aproape cinci dimineata si eu bantui.

Veronica, prea mult cola sau exclusiv cola in sarcina nu e bine. Pe langa faptul ca are tot felul de substante artificiale,cofeina continuta nu este buna pt bebe. Un pahar la cateva zile e OK, dar in fiecare zi mi se pare cam mult. Eu am baut intr-o seara doua pahare, dupa mult timp in care nu mai bausem si efectiv am simtit cum bebe s-a foit o buna parte din noapte.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Michelle..imi pare tare rau ca ai inca greturi..dar spune-mi o chestie..mie cand mi-a fost rau din cauza unei indigestii si am vomat am zis ca se rupe totul in mine...am avut si dureri abdominale..la tine cum e? de atata vomitat nu te doare burtica? chiar ma gandeam cand eram in momentele alea "sublime" la voi, cele care ati avut greturi si ati vomitat atata timp! La mine durerile abdominale nu au trecut decat cu injectii nospa.
Va urez la toate in continuare o sarcina usoara. Eu ma bucur de prezenta bebelinei. Am inregistrat pe telefon bataile inimii fetitei noastre. E super sa ai un doppler acasa. Te linisteste. Stii ca bebe e acolo si e bine! Vorbesc cu ea si o intreb mereu ce face ea acolo, daca ii e cald ca lu' mami ii e cald de nu mai stie ce sa faca... Zilele trecute vizionam cumva momentul nasterii si va spun sincer ca m-au napadit emotiile si mi-au dat lacrimile. Sunt foarte nerabdatoare sa o vedem pe fetita. Si tati e! Sa dai nastere unui copil chiar e o minune! Ce bine ca traim noi aceste senzatii si nu barbatii (ei traiesc mult prin prisma a ceea ce povestim noi si pe ceea ce simt ei cand bebe da mai tare din picioare)

Justme 18+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

cami antonia felicitari ca l-ai vazut pe bebe! Si doctorul meu are exact aceeasi parere cu al tau despre DT si TT, dar eu am insistat de nebuna sa fac TT fiindca stiu o poveste urata care m-a marcat tare.

miere, edinutza merci de aprecieri.

edinutza eu stiam ca nu e bine sa porti tanga in timpul sarcinii pentru ca in perioada asta esti mai predispusa infectiilor vaginale si urinare iar tanga ajuta la raspandirea acestora. Chilotii speciali de gravida sunt intr-adevar groaznici. Eu una port acum chiloti normali dar cu talie joasa, ca sa se simta burtica comod. Cum nu mai pun pantaloni/fuste stramte ca sa fiu terorizata ca mi se vede dunga de la chiloti am renuntat la tanga pentru moment.

porumbita multi doctori zic ca nu e bine sa pui nimic absolut in nas. Mi se pare un pic cam exagerat, ce naiba doar nu pui tone de picaturi, cred ca una-doua nu au ce sa iti faca. Si eu mi-am pus Olynth de vreo 2 ori ca mi-era imposibil sa respir.
Incearca insa mai intai cu spray-uri cu apa de mare, alea chiar nu au ce rau sa faca. Problema e ca de obicei sunt cam "frectie la picior de lemn", la mine si la fie-mea nu au nici un efect de exemplu.

tuchi cred ca ti-am mai spus - nu te panica ca nu il simti pe bebe. Si eu sunt in sapt. 17 si nu il simt, iar pe Ioana am simtit-o fix la 20 de saptamani. Nu are nici o legatura cu el, bebe se misca intr-una dupa cum poti constata la ecograf. Felul in care simtim sau nu miscarile depinde numai de noi, mamicile, de cat de gros e peretele uterului si cat de sensibile suntem.

Ieri am fost si mi-am luat sange pentru TT si m-am intalnit cu doctorul meu in fata clinicii, i-am zis ca Ioana are giardia si mi-a zis sa fac si eu analiza fiindca daca ar trebui sa fac tratament, exista unul care nu e nociv si in sarcina nu trebuie lasata netratata nici o infectie si nici un parazit.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 16+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Miere ..numara oile..
Scuze ..si eu am nopti in care nu pot dormi...e nasol
Si revenind la cola...o fi semanand cu tat-su ca el bea numai cola , o sa am grija de acu incolo,merci
Somn usor, sper sa reusesti sa te odihnesti

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Flower eu nu sunt medic, doar fac "droguri" . dar stiu cam tot ce misca prin industria asta... ca e meseria mea. si-mi si place pe deasupra . dar nu o sa auzi de la mine vreodata ca "recomand" ceva... nu indraznesc. incerc sa dau sfaturi aratand argumente pro si contra. asa ca nu iti pot spune daca sa faci sau nu TT. avand in vedere varsta ta aui putea ff bine sa nu faci. dar dr tau a spus ca da... el stie mai bine.
Vero imi pare bine ca esti mai ok zilele astea. sper sa se opreasca de tot voma. ce spui tu sunt niste aparatoare de san. poti cumpara dar multi bebei le refuza sau nu se descurca sa traga prin ele. oricum nu strica sa le ai, just in case.
Selene e la bucuresti la morfo 3 zile parca. ma gandesc ca ar fi trebuit sa se intoarca...
RalucaAlexa, am inteles. ia-l pe sotul tau macar la morfologica cu tine... o sa fii impresionata de cum reactioneaza.
Miericico treci la culcare!!! ce-i cu tine treaza la ora asta, o sa fi zombilici maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

porumbita, si eu am fost racita in timpul sarcinii, si am folosit bixtonim dar imi curgea sange din nas de cate ori il foloseam. un medic mi-a recomandat PINOSOL, picaturi pe baza de plante exclusiv. are aroma puternica de brad si menta, dar desfunda nasul in cateva sec. eu il folosesc si acum, ca mi se infunda nasul destul de des, dar am citit aici pe site ca e normal in perioada sarcinii.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu poci bre sa dorm, noroc ca nu am nimic de facut maine (adica azi)!
Stau cu matzu in brate, asta sforaie de mama focului, pe forum nu am cu cine sa ma cert, pe mess nu am cu cine sa vorbesc....sunt suparata!

Mi-e ca fac naibii vreo prostie si ma apuc de cumparaturi online, sa-mi treaca plictiseala.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Michelle..imi pare tare rau ca ai inca greturi..dar spune-mi o chestie..mie cand mi-a fost rau din cauza unei indigestii si am vomat am zis ca se rupe totul in mine...am avut si dureri abdominale..la tine cum e? de atata vomitat nu te doare burtica? chiar ma gandeam cand eram in momentele alea "sublime" la voi, cele care ati avut greturi si ati vomitat atata timp! La mine durerile abdominale nu au trecut decat cu injectii nospa.
Va urez la toate in continuare o sarcina usoara. Eu ma bucur de prezenta bebelinei. Am inregistrat pe telefon bataile inimii fetitei noastre. E super sa ai un doppler acasa. Te linisteste. Stii ca bebe e acolo si e bine! Vorbesc cu ea si o intreb mereu ce face ea acolo, daca ii e cald ca lu' mami ii e cald de nu mai stie ce sa faca... Zilele trecute vizionam cumva momentul nasterii si va spun sincer ca m-au napadit emotiile si mi-au dat lacrimile. Sunt foarte nerabdatoare sa o vedem pe fetita. Si tati e! Sa dai nastere unui copil chiar e o minune! Ce bine ca traim noi aceste senzatii si nu barbatii (ei traiesc mult prin prisma a ceea ce povestim noi si pe ceea ce simt ei cand bebe da mai tare din picioare)

Justme 18+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

La mine cu greturile a fost tare nasol, pe langa greata ma dureau si muschii de nici in pat nu aveam stare, da nici in picioare nu puteam sta si binenteles te doare stomacul, si esofagul da slava Domnului cu burtica a fost cat de cat ok.
E oribil, oribil, eu una credeam ca gata mor, mor si gata...
Da uite minune ca mi-am revenit Slava Domnului si parca am inviat din morti am asa o pofta de viata.....
Mai cred ca e normal sa te doara burta ca esti in luna mai mare.
Raluca- eu astept cu albumul, ca am timp, merci oricum

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
In continuare ma trezesc la 4-5 dim pt a merge la toaleta dupa care ma foiesc vreo 2 ore sa adorm..uneori adorm,alteori nu..si peste zi sunt rupta de oboseala.Beau f multa apa..ieri am baut 4l de apa!
Cristi frumoasa burtik.
Legat de nastere si spitale,pt cine isi permite o nastere la un spital privat e super bine..pt cine nu,asta e.Insa din cate stiu cum spuneau si fetele in cele private inca nu au conditii pt o mamica cu probleme sau pt bebit cu probleme.In fine,sa speram ca n-o sa fie nevoie...

Flo,pt orice eventualitate,eu in locul tau as mai vbi cu un dr..asa sa fie de acoperire...si nu stiu,pt linistea mea.

Michelle ma bucur ca nu mai vomiti si esti mai bine.Da,la mine a tipat dna dr,ca ei au plafon si poate daca-mi da mie nu mai are ce da la toate babele care vin toata ziua pe acolo...si care mereu comenteaza daca cumva intra gravidele in fata sau mamicile cu bebei!(au prioritate teoretic,practic ..nu e mereu asa si zaci pe acolo cu orele)

Porumbita,Andreea imi pare rau ca voi inca vomitati.Inca putin si o sa treaca si per asta..

Edinutza ma bucur ca esti mai bine,ca esti optimista si ai o stare de bine.Asa si trebuie!

Carmen,daca esti nelinistita cu rezultatele de la hematologie prea mari sau prea mici mergi la un hematolog..daca e ceva o sa te ajute.

Cami felicitari pt bb jucaus.

Tuchi s-ar putea sa-l simti pe bb,dar sa nu-ti dai seama ca e el..oricum la varsta asta sunt miscari asa usoare,ca niste batai de aripi de fluture..inca nu e mare sa-ti dea un sut zdravan in ficat sa-l simti.Si oricum nu e o regula..in teorie,adik prin carti scrie ca bb se face simtit prin sapt 18 sau 20.Si daca nu il simti in sapt 18 sa nu te ingrijorezi ca multe femei abia in sapt 20 il simt.

anca,ma bucur ca ai imunitate si esti ok.
Nu mai stiu daca voiam sa mai zic cuiva ceva,dar mai revin pana plec la job
Ah,da..ma termina caldura asta...nu mai vreau canicula..
Si inca ceva,ieri am vazut o scoica/scaun de masina pt bb..4,2mil lei vechi..moaaa am ramas masca.Asa ca eu propun ca atunci cand mai cumparati ceva pt bb sau vedeti oferte(ma refer la fetele din tara)dati si voi de stire..

POZE
Minunica mea
17+

Mergi la inceput