Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchi123 spune:
Buna seara!
Vazut burtica de Cristi si este f. frumoasa
Mie mi-a facut dr.POP programare pt. eco. morfo.fetala la 23-24 sapt.
Fetelor eu sunt
azi am fix 17 sapt. si la mine desi bb. este mai mare cu cca o sapt.precum spune dr. ginecolog nu-l simt...sunt eu oare nesimtita sau bb. are ceva...
Doamne fereste
17
Doamne ajuta
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchi123 Buna seara! Vazut burtica de Cristi si este f. frumoasa ![]() Mie mi-a facut dr.POP programare pt. eco. morfo.fetala la 23-24 sapt. Fetelor eu sunt azi am fix 17 sapt. si la mine desi bb. este mai mare cu cca o sapt.precum spune dr. ginecolog nu-l simt...sunt eu oare nesimtita sau bb. are ceva... Doamne fereste 17![]() Doamne ajuta |
depinde foarte mult de multe! daca esti mai plinuta,slabuta,la prima sarcina sau nu, plus multe altele.
nu te stresa. sunt sigura ca totul e bine,dar nu stii tu ce sunt alea miscarii fetale, fiind noua in aceasta meserie(ca mine de altfel), pana si asa -zisele "gaze" pot fii fluturasii! plus, am citi ca se simt cu adevarat miscarile de la 18 saptamani.
nu prea putem sa nu ne stresam, dar ai sa vezi ca totul e bine.
eu de fiecare data cand merg la medic, merg cu o emotie, pana imi gaseste bataile inimii...fac toata pe mine,cand l;e-a gasit imi si apar lacrimii in ochi.
cum sa iti zic,mai ales acum cand toate simptomele de gravida mi-au cam disparut, in afara ca ma dor sanii si am ameteli si pofte usoare, dar nu greata sau altele...ma gandesc la tot felul de prostioare!
nbormal ca d-na doctor crede ca sunt cu capul...ca ma tot stresez.
pupici
15S+
Porumbita spune:
multumesc mult de cuvintele de incurajare... 
olynth am luat din ala pt copii mici, 2-6 ani;
cu eco morfofetala cred ca ma duc si la dr Pop la 20 de sapt si la 24 la medlife (acolo am la dr Pelinescu)
anca_ spune:
Multumesc de incurajari, cris mersi de link. Sper sa fie totul bine pana la urma si sa nu fie afectat bebele.
Ieri am fost la luat sange pt a vedea daca am imunitate sau nu, dureaza 3-4 zile pana am rezultatele, astea inseamna vineri sau luni. Eu nu mai am rabdare.
Daca nu am imunitate incepe partea nasoala, pt in cazul in care am luat virusul dureaza pana la 4 sapt pana apare la analize (simptome nu prea sunt la adulti) si va trebui sa tot repet analizele. In cazul inca m-am infectat e naspa pt bebele trebuie monitorizat regulat, cu tot felul de teste...nici nu vreau sa ma gandesc ce ar urma..
La Alex nu au fost cine stie ce simptome, a fost rosu la fata (ca si cum ar fi fost palmuit), dupa care la vreo zi-doua i-au aparut pete rosiatice pe maine si picioare..Nu se scarpina, nu are febra si nici un alt simptom. Nu ia tratament, boala trebuie sa treaca de la sine..in pus doctorii au spus ca nu exista vaccin si ca la adulti nu prea sunt simptome..e grav doar in cazul femeilor insarcinate pt poate afecta fatul, dar si aici riscurile sunt relativ mici..dar nu pot sa nu ma ingrijorez.
15+
tuchi123 spune:
Lisa...far far away
dar eu intru in 18 sapt. deja si uite na...da, m-amingrasat 5 Kg si m plecat cu multe in sarcina
la ora actuala am 70Kg...noroc ca nu sunt prea scunda am 1,70
Pup
17
Doamne ajuta
lisa79 spune:
| citat din mesajul lui anca_ Multumesc de incurajari, cris mersi de link. Sper sa fie totul bine pana la urma si sa nu fie afectat bebele. Ieri am fost la luat sange pt a vedea daca am imunitate sau nu, dureaza 3-4 zile pana am rezultatele, astea inseamna vineri sau luni. Eu nu mai am rabdare. Daca nu am imunitate incepe partea nasoala, pt in cazul in care am luat virusul dureaza pana la 4 sapt pana apare la analize (simptome nu prea sunt la adulti) si va trebui sa tot repet analizele. In cazul inca m-am infectat e naspa pt bebele trebuie monitorizat regulat, cu tot felul de teste...nici nu vreau sa ma gandesc ce ar urma.. La Alex nu au fost cine stie ce simptome, a fost rosu la fata (ca si cum ar fi fost palmuit), dupa care la vreo zi-doua i-au aparut pete rosiatice pe maine si picioare..Nu se scarpina, nu are febra si nici un alt simptom. Nu ia tratament, boala trebuie sa treaca de la sine..in pus doctorii au spus ca nu exista vaccin si ca la adulti nu prea sunt simptome..e grav doar in cazul femeilor insarcinate pt poate afecta fatul, dar si aici riscurile sunt relativ mici..dar nu pot sa nu ma ingrijorez. 15+ |
tin pumnii!!!
noi doua suntem aceaiasi eprioada...ce frumos!!! cumparam online impreuna!!!!
o sa fie bine , ai sa vezi!
15S+
lisa79 spune:
| citat din mesajul lui tuchi123 Lisa...far far away dar eu intru in 18 sapt. deja si uite na...da, m-amingrasat 5 Kg si m plecat cu multe in sarcina la ora actuala am 70Kg...noroc ca nu sunt prea scunda am 1,70Pup ![]() 17![]() Doamne ajuta |
hai sa te amuz un pic: duminica am mers la un picnic pe malul lacului. acolo mai era o graviduta, in 6 luni, ea romanaca , el din ungaria, dar a invatat romenste aici, in state.
asa, ne-au arata pozele de la eco,el vorbeste tare stalcit...comic foc..si a inceput sa zica: eu pus mana pe burta,asa de tare lovit...ne-am prapadit de ras.
de ce ti-amz is asta, sa te pregatesti, ca iti vad da una...eu zic a si din cauza ca esti mai plinuta nu ai simtit asa cum trebuie, si trebuie sa stii ca bb are loc o gramada, cu cat creste se miscoreaza locul pt el , decvi simtim mult mai bine.
stai linistita si ai sa vezi ca nici noaptea nu te va mai lasa sa dormide la atatea lovituri!
va pup!
15S+
cris30 spune:
Anca sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Eu mai acus am ajuns acasa si sunt obosita moarta de parca am tras la plug,afara este o caldura si o umezeala, m-am saturat abia astept sa vina toamna.
Voi maioneza din comert folositi, e safe in sarcina???Vreau sa fac salata boeuf si fara maio nu prea merge.
Ma duc sa pap ceva si sa stau intinsa, vorbim mai incolo.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+
Doamne ai grija de bebelina mea.
anca_ spune:
Cris30, eu folosesc maioneza din comert, din cate stiu eu e safe, asa am citit online
15+