Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmen_Marieta spune:
Edinutza parerea mea...daca te simti bine in tanga de ce sa renunti?? mai ales acum vara??
Poze ..
11+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Alina1976 spune:
Am ajuns acasa de la servici si am citat cele 3 pagini pe care nu le stiam sa vad ce ati mai scris....ma pregateam sa raspund dar mai intai Edinutezi....ca m-a distrat asa tare intrebarea ei...si vreau sa-i raspund.
Edinuta, raspunsul este NUUUUU
. De ce sa renunti la tanga mama draga?? Eu am purtat pana am nascut. DUPA ce nasti o perioada cat sangerezi esti nevoita sa renunti pt ca iti trebuie din aia sanatosi si tampoane super mari...o sa vezi de ce...se elimina lohiile.
In concluzie, FII SEXY, SIMTE-TE SEXY...nu esti bolnava, esti gravida! ![]()
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 In concluzie, FII SEXY, SIMTE-TE SEXY...nu esti bolnava, esti gravida! |
f tare concluzia asta
eu dupa ce ca ma simt ca naiba de zile intregi azi am constatat ca ma paste si o raceala (curge, nasu, ba e infundat, ma ustura in gat);
am sunat doctora si mi-a zis sa iau max 3 paracetamoale pe zi, cate un osciloccocciulium la 6 ore si olynth pt copii; si lichide, limonada, supe, ceaiuri etc...
insa pe net vad ca olynthul asta nu e prea agreat (insa cand sunt cu nasu infundat tendiinta e sa fac febra)
voi ce stiti de olynth?
in rest ma scuzati ca nu raspund punctual desi citesc, da cum ziceam nu ma simt prea grozav...
edinutza spune:
Carmen_ioi ce bine ca ai ajuns!!na lasa ca nu e nimica grav stai linistita!!!acum daca poti odihenstete si stai cu picioarele pe sus!!!si eu mananc la nuci si acuma dupa ce iti scriu ma duc sa imi descfac un pachet nou pe care Radu lea observat care este un mix ce contine nuci,alune,migdale si inca unu dar nu stiu cum se numesc in ro sunt mai curbate ca o fasole, sunt f sanatoase fructele uscate daca poti baga cat poti de spanac si restul sa numai zic!!!abia astept acuma sa vina data de 15 pt tine!!!sa stii ca nu am sa renunt la tanga!!!!![]()

Alina_merci de raspuns a fost un rasp hotarat!!!da ma simt super sexy,cum sa nu cu un nr mai mare la sutien cu o burtica motivata ma simt extraordinar si tocmai de aceea nu vreau sa renunt la tanga+ ca cu ei sunt obisnuita!ma gandesc cu chin la perioada la care o sa trebuiasca sa port de aia si mai ales fara o.b
!!bravo ca ai rezolvat-o cu medicul!!
edi
Alina1976 spune:
Asa, deci...
Naty, te inteleg cu DR. Si eu as pleca dupa Dr. mea oriunde pt ca am nascut o data cu ea si asta inseamna mult pt mine. Simt ca o cunosc de 100 ani...momentul nasterii este ceva intim, care te leaga de cineva, de DR. respectiv (daca evident a fost asa cum trebuie). Eu asa simt si de aia zic ca te inteleg si ai perfecta dreptate.
Cristi, SUPER burtika!!! Sa-ti traiasca si....la mai mareee :-)
Roxana 
Bee, nu poti sa stii niciodata. Se poate intampla ca eu sa nasc dupa termen si tu un pic mai devreme (ceea ce nu inseamna prematur). Tu daca nasti in luna ianuarie, oricand, nu se considera prematur. So, SEE you in EUROCLINIC :-). Si daca vi la control, si eu sunt acolo, sa ma vizitezi neaparat...
Cami, felcitari pt bebele jucaus! Ma bucur ca era bine. Si chiar nu vrei sa-ti pun carucior roz? Are you sure??!!![]()
Cris, merci de intrebare. Da, se inteleg bine si se pare ca s-a acomodat. Deja mi-am reinceput serviciul si vad ca e totul OK, se joaca, papa cu ea...am scapat de un mare stres.
Porumbito, am auzit de Dr.Enache...de fapt o si cunosc. Pare OK...dar mai multe nu pot sa-ti zic...FOARTE bine ca te-ai programat de capul tau la Dr. POP la 20 sapt.!!! Sa te si duci! ca cica atunci e cel mai bine sa faci morfo...azi am aflat si eu..Iar Dr.POP este o somitate in domeniul eco morfofetala.
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Porumbito, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara. De Olynth nu stiu daca e OK sau nu, insa pot sa-ti spun o regula. Tot ce se poate da la bebelusi pot lua si femeile insarcinate fara probleme.
Eu la ANA cand avea nasul infundat incercam mai intai cu din astea pe baza de apa de mare (se gasesc la farmacii..Nasomer e unul din ele....dar sunt multe). Sau ii mai dadeam VIBROCIL.
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
edinutza spune:
Porumbita_imi pare rau, darguta de tine ca te simti asa rau!!sincer nu ma pricep la medicamente ce e bun si ce e rau!!oricum baga vitamina C cat poti!!iti doresc multa multa sanatate!
12+
edi
lisa79 spune:
cristi, ai o burtica frumoasa foc...ptiu,ptiu pe ea sa nu fie cu deochi!
eee...cum sa am somn, noi lucram noaptea si la cat e de cald in Chicago, mai bine gatesc noaptea si sincer mi se si facuse o pofta nebuna de supa, dar supriza pe cand a fost gata...nu mi-a mai trebuit
! multumesc pt sustinerea mamei mele ptr viza, va anunt cand va fii programata, cu cat mai multe ganduri cu pozitive cu atat sansele cresc!
in legatura cu spitalele de aici, eu una nu am vizitat maternitatea, dar anul trecut am fost la o prietena de a mea care a nascut(14 februarie) la spital, ma minunam, adevarul ca totul e foarte perfomant, si credeti-ma ca stiu cum sunt spitalele si clinici in tara , mama mea fiind cadru medical.
schimbul 1, o seara buna sa aveti si pupici pe burtici...eu revin la schimbul 2 mai incolo...merg la gatit de peste...e dezlegare.
aaaa, sa nu uit, voi tineti post...sau noi(gravidtule) nu trebuie....multumesc!!!
15S+
Alina1976 spune:
Lisa, ai un gand pozitiv si din partea mea pt viza mamei tale!
Spor la gatit peste...Yam-Yam 
Am intrebat eu un preot si mi-a zis ca gravidele nu sunt obligate sa tina post...numai daca simt ele ca pot si vor cu tot dinadinsul.
Eu inca nu parasesc schimbul 1...intru mai incolo si mai vorbim.
Alina
18+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lisa79 spune:
porumbita...offf...bat-o vina pe raceala asta!!! ceaiuri cu miere si lamaie cat de mult...atentie ce fel de ceaiuri. si in pat la somnic sa te refaci.
15S+