Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

tocmai m-au sunat de la doctor! se pare ca au venit mai repede rezultatele!!

Am imunitate, desi n-am nici o idee cand am facut boala!!!! au zis ca nu am motive de ingrijorare, nu are cum sa se transmita la bebe!! nu mai pot de bucurie, mi s-a luat o piatra de pe inima!!

15+

Mergi la inceput

legat de maternitati, eu am de ales aici intre cateva spitale..dar am ales deja...e un spital super bun, aproape de noi (aproape=15km) cu reviews f bune, trebuie sa va zic sa la acelasi spital s-au nascut si copiii lui Bill Gates...desi cred ca au avut tratament preferential, avand in vedere cat a donat el spitalului...

Putin mai tarziu am sa fac si un tur al maternitatii, desi cam stiu cum e, ca am vizitat alte mamici...au inclusiv jacuzzi in camera..nu stiu pt cine o fi...pt gravidutele nu prea au voie la jacuzzi..partea proasta e ca aici te trimit f repede acasa - externare dupa o zi in caz de nastere normala, fara complicatii...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bravo Anca, bine ca ai scapat de grija!
Cris, maioneza din comert este safe, au am mancat fara grija.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca bine ca ai scapat cu chestia asta.
Eu inca nu am vizitat nimic pana acum, stiu doar ca voi naste la acelasi spital unde m-am dus si in seara cu scurgerile,tot acolo ma duc si fac si toate ecografiile pana cand o sa nasc.Mi-a zis doctorul ca o sa trebuiasca sa fac un tur dar sa il intreb intai cum se procedeaza.
Trebuie sa-mi vina si mie rezultatul la Quad test, la Cmv. La Cmv trebuia sa stiu de saptamana trecuta dar inca nu venise ca nu stiu ce cod aveau ei stricat la calculator.Maine sau poimaine am sa dau eu telefon si aflu, dar stiti cum e aici no news-good news.Daca era ceva nasol sigur ma suna doctorul, asa cum a facut si pana acum.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
16+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

BRAVO Anca! Imi pare asa de bine pt tine.
Am zis noi ca o sa fie bine:))
Si eu am mancat maioneza din comert. Si vroiam sa mai zic, ca am mancat mai din toate cele care sunt interzise, si m-am ingrasat doar:))
Miere, ma uitama cum pe site la noi si scaunul ala e pt 229. Si m-am luminat ca s-ar putea sa imi expire si ala. Of,of. Numai c aaia pe site nu livreaza in canada:(

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sorry Daiopri! Poate gasesti totusi un site care sa livreze. Chestia este ca pretul ala (90 de dolari) era redus, pretul normal era vreo 180. Oricum nu am platit taxe si transportul m-a costat numai cinci dolari!!!, iar la carut a fost gratis. Am vazut ca le-au expediat, deci ar trebui sa imi ajunga in 4-5 zile, o sa va spun dc sunt multumita sau nu.
Nu-mi explic deloc diferentele astea de pret intre Canada si US si mai ales intre US si Europa, nu sunt toate facute la chinezi???

Stai linistita ca si eu am mancat chestii interzise in sarcina, salamuri, icre, costite neprajita, oua crude (compozitie de prajituri, nu mi-am dat seama decat dupa ce linsesem castronul).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Am fost si eu in week-end prin magazine ca sa-mi calesc ochii.Am vazut la Tjmaxx o lenjerie de pat cu 6 piese la pret de 60$, mi-a placut modelul dar totusi mai astept poate gasesc si altele.Body-uri foarte dragute si de firma,4-5 bucati la 9$ si am vazut si pijamalute cu maneca si picioare.Ce n-am vazut inca si ne trebuie neaparat daca o sa fie iarna, sunt salopetele pentru scos bebele afara, nu stiu unde as putea gasi.

Mergi la inceput

Incep si eu ca Edinutza, chilotii de gravida sunt oribili, nu-mi plac deloc, mai ales aia care se muleaza pe burta, iar la spate iti acopera tot fundul de nu mai are nici o forma, nu pot purta asa ceva.
Uitandu-ma in dulapul cu chilotii am constatat ca nu prea am din bumbac, ca de am vrut sa fiu sexy si am numai cu danteluta si tot felul de gaurele prin ei ,asa ca am sa ma duc intr-o zi la magazinul meu preferat de lenjerie Victoria"s Secret sa-mi iau unii din bumbac, am vazut ca au 5 bucati la 25$ si am rezolvat problema.

Mergi la inceput

Daiopri, daca nu livreaza in Canada..poate ti-l pot eu trimite de aici..nu stiu cat o fi transportul pana in canada, dar n-ar trebui sa fie mult...il comanzi pe adresa mea si ti-l trimit eu prin posta..daca e mai ieftin in usa, s-ar putea sa iesi mai ieftin chiar cu tot cu transport seattle-canada.

15+

Mergi la inceput

cris30, sa ne spui cum sunt rezultatele cand le primesti..asa e, aici no news=good news...mie mi-a si zis asistenta ca nu o sa ma sune daca rezultatele sunt bune.

Voi cand aveti ecografia de trim2? Eu o am la 20 sapt fix, pe 5 sept si nu mai am rabdare..

15+

Mergi la inceput