Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna!
reusesc si eu in sfarsit sa intru pe net, ca de azi am inceput curatenia generala. a venit mama sa ma ajute, ca nu reuseam cati suntem in casa asta:)
mare lucru n-am facut, doar am dat indicatii, dar am stat in do9rmitor in caldura si iar am avut o tensiune astronomica...cea mai mare de pana acum si uite ca in loc sa stau in pat, vreau sa vad ce ati mai facut. aici oricum este racoare

bitza, scuza-ma!! ma bucur ca nu te-ai suparat si ca ai insistat. sa stii ca nu uitasem, dar nu stiu um am omis...
deci, cardiologul nu mi-a recomandat in mod expres cezariana insa s-a exprimat asha: la ansterea naturala se poate instala eclampsia si ar fi mai bine cezariana. la fel mi-a zis si gineco, ca din cauza efortului, poate creste tensiunea in timpul nasterii si nu e bine. de obicei, gineco chiar nu vrea sa ma sperie, e f optimista si incearca sa nu-mi zica tot. dar te pui cu mine?? bineintels ca citesc si rascitesc tot ce scrie despre situatia in care ma aflu...
acuma, pe 12 august ma duc la ctrl, in aceeasi zi la 2 dr si vreau sa vad ce parere are fiecare.
dar tensiunea mea tot creste si sunt din ce in ce mai speriata. asta in conditiile in care nu mananc sarat delok! beau lichide multe, printre care si ceai diuretic...cred totusi ca si caldura are un aoprt considerabil si cred ca si cel mai mic efort...ca nu fac mare lucru...adica are cine sa-mi calce, sa-mi faca de mancare...eu dor bag la spalat si mai merg la piata, dar cu masina...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!Mi-am luat si eu niste tongs...am luat mai mult de nevoie, sa am ce purta ca ce mi-a placut nu intrau in picioarele mele umflate mar 40-41...dupa ce nasc banuiesc ca-mi vor fi prea mari!
Eu am "profitat" de prioritatea mea de gravida cand ma sufocam de caldura si ma tampea mirosul de transpiratie din sala de asteptare la dr de familie si vroiam doar sa intreb dak ceaiul ce-l luasem era bun in sarcina..ca in rest mi-e rusine sa ma bag prima....dar cand mi se face loc ma simt taare magulita!
In Olanda eram tratata la fel ca si inainte de sarcina...exact cum zice Miruna...nothing special ca eram eu gravida,

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Acum am citit si eu de MommyMagda...sa dea Dumnezeu sa fie bine!!Of, spitalele astea...dar inainte de 36 sapt unde te primeste??MA rog sa se termine cu bine!Multi
Claudinna, eu pt mine ma gandesc asa...pornim pe nastere naturala si dak sare tensiunea-n tavan...intru la cezariana.Oare se poate asa sau trebuie bine stabilit dinainte?

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

clau_geo, mortala rochia, ff eleganta! imi place mult, chiar daca tu zici ca n-a iesit cum ai fi vrut! si culoarea...verdele e culoarea mea preferata si nuanta aia...super, ce sa mai!

dya, ce copilash mare ai!! fruntea sus si bucura-te de miscarile lui, de clipele pe care le mai ai de petrecut cu el in burtica!!


fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Miruna, mie mi-a placut de la inceput cum gandesti, nu cred ca ai dat vreun sfat care nu mi-a placut sau nu a rezonat cu ce gandesc eu! Am bagat mereu la bibilica cam tot ce ai zis tu si mi-a prins tare bine! Tu stii asta ca mereu ti-am zis iar eu una nu prea arunc cu vorbe mari in stanga si in dreapta!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 46 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!



“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

partea a doua, sistem sanitar privat, experienta proprie, tot astazi
Medicul meu recomanda analiza pentru streptococ B la Medicover, partener analize de laborator este Synevo. Ce ma gandesc eu: fac toate analizele cerute in acelasi timp, la Synevo. Zis si facut. Merg la Synevo in Unirii, imi este foarte aproape de birou, dupa ce mi se intocmeste foaia si bonul de plata, purced la analize. Aflu ca au fost trecute pe foaia si bonul fiscal respectiv doar cele de sange si urina, recoltarea de secretie ptr Streptococ B nu se face decat in Dr.Grozovici, acelasi laborator, alta adresa. Injur in gand si protestez elegant in Unirii, asta este, mai fac un drum. La iesire din laborator din Unirii, culeg de pe masuta un pliant cu lista de preturi, analiza care mai trebuia facuta costa 39 lei. Ok.
Dimineata, fug pana in stefan cel mare, gasesc cabinetul cu pricina, la parter mi se intocmeste fisa/ foia/bonul cu antetul Synevo, cost anliza 39 lei asa cum citisem si pe pliant si sunt indrumata la etajul 1 pentru recoltare. Ma infiintez la receptie, predau foile si sunt anuntata cu zambet frumos ca mai trebuie sa platesc 25 lei RECOLTAREA. Ma umfla rasul, intreb daca este o gluma, mi se spune ca nu, ca ei sunt medicover si presteaza servicii pentru Synevo. Inca amuzata intreb daca nu cumva puteam sa-l pun pe sot sa-mi recolteze el din col sau din vena si scuteam niste bani, nu?
Ideaa este ca daca mi se spunea din sytart va costa 64 lei, no problem, am platit muuuuuuuuult pana acum ca sa ma sperie 64lei, dar chiar sa stai cu mana intinsa? urrraaaaaaaaaat

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, zau ca nu stiu!! oricum, o sa dicut problema cu dr!

banu, faza care ti s-a intamplat tie la cardiologie mi s-a intamplat si mie...adica...dr era de garda...asistenta mi-a facut EKG...mi-a zis apoi sa astept dr afara....dar eu nu m-am mai intors, m-am dus direct la particular si am avut surpriza sa nu-mi ia bani pt ca aveam trimitere de la gineco si eram gravi...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am citit si eu acum de MommyMagda. Imi pare rau ca are probleme.... Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa mai stea bb in burtica....

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Claudinna, chiar sunt curioasa ce-ti zice...ca si tie ti-a devansat DPN-ul.Daca programeaza cezariana, dr iti calculeaza ca esti in 38s sau 36s?Offf..vad si eu ce-mi zice dr vineri...ca m-a chemat in maternitate sa-mi faca eco desi are si la cab ei particular.


35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicic eu am platit la Euroclinic 67 RON pt examen bacteriologic secretie col! Si i-au luat dintr-un foc, tie ti-au luat in transe psihologice , + (bashca) consultatia la medic pt recoltare 80 ron, dupa ce am tastat PIN-ul m-am simtit ff usoara! Asa ca ne luam de manutza!
Intr-adevar, magari Synevo! Urat cuvant dar exprima esentialul!

Edit: Ma alatur si eu cu incurajari pentru MommyMagda, sper sa depaseasca cu bine momentele acestea mai grele!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 46 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!



“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput