Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sarbatoritelor pe care le-am ratat zilele astea! scuze!

am bolit, si fetelor ce am mai bolit!!! o amarata de viroza dar m-a dat gata... si printre gemete si icnete si accese de tuse am copt si-un sac de vinete, ca altfel le aruncam. noroc cu soacra-mea, m-a ajutat cu ele...

n-am apucat sa citesc nimic din urma. doar ultimele 2-3 postari. asa am aflat de teodora! bine ai venit pe lume draga teodora! felicitari monica! cum a reactionat dragos?

ma duc sa citesc in urma sa vad ce-ati mai facut de joi incoace :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
imi pare tare rau ca nu am reusit sa intru ieri. dar azi de baut....e drept din ce a mai ramas. multumesc tare tare mult pentru urari, sa vi se intoarca de zeci de ori.
noi suntem la oneti, la noapte plecam la mare, am niste emotii....imense. de drum, de cum va fi, de cum va reactiona....de ce am uitat....de toate.

va pup dulce, sa ne auzim cu bine, sapt urmatoare

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LAURA, LA MULTI ANI! CONCEDIU PLACUT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetele

hai hopa sus pe pagina ca nu ne sta bine pe pagina 2.

Monica felicitari pentru micuta Teodora. sa fiti sanatoase amandoua si sa iti revii repede.
pupici si fratiorului Dragos.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata buna fetelor!
Poftiti la cafea!!!
Noi suntem bine,Ale e pe zi ce trece mai scumpa si desteapta,vorbeste tot mai mult,si mai bine.A inceput asa pe nesimtite sa pape singurica,nu mai vrea de la mine.Ciorba o papa toata singura ,nu mai pun ca mai da si pe ea cate putin,mor de drag cand o vad.Pana acum un timp nu i placea sa se acopere noaptea cu nimic,acum isi trage singura plapumioara ei peste ea,si numai nasul ii ramane afara,exact ca mine!Nu mai plange,urla asa tare cum obisnuia sa o faca,e mai intelegatoare,si jucausa si plina de viata!
Cand am fost la Vaslui,s-a inchis cu cheia in camera unde a dormit ea,ca nu m-a dus capul sa o scot afara,nici nu m-am gandit,si a trebuit sa spargem usa,ca nu a fost chip sa o mai deschida la loc!De atunci in fiecare zi spune:spat nenea usa,Aia iasa afaa(a spart nenea usa ,alessia sa iasa afara),la toata lumea spune asta!nu uita prea curand!
S-a trezit,ma duc sa o iubaresc,si apoi,la trebuiri,am o zi super plina!
va doresc la toate o saptamana cat mai buna!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Hopa sus pe pagina din nou!
Ne-am intors si noi din vacanta, a fost tare bine si frumos. Si, de bine ce am venit miercuri seara si am despachetat joi, ieri am si zbughit-o din nou la Brasov sa vedem niste prieteni dragi, asa un tur de forta dus-intors...vai, si ce-am mai alergat copilu prin Piata Sfatului dupa porumbei.....
Monica, sa va traiasca micuta Teodora, sa creasca mare si sanatoasa!
Laura, la multi ani si o vacanta minunata!
Ruxandra, doar atat?
Si aici Poze cu noi din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna.

diana -sanatate multa,sper ca esti mai bine.copii sper ca sunt bine sanatosi .
laura-concediu placut
leyla-se pare ca va priit vacanta ,sa va fie de bine.(abia astept sa plecam si noi)
adina -mama ce spaima cred ca ai tras,pitica a speriat?
ieri am fost in herastrau la insula copiilor,o nebunie,asa de mult i-a placut lui antonio si asa frumos sa jucat acolo si a sarit in toate chestiile alea gonflabile ,a fost delir.din pacate andrei nu a vreut sa vina cu noi si asa de rau mi-a parut,dar ne gindim serios sa ii petrecem ziua de nastere acolo,cred ca o sa fie foarte frumos.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetele, ocupate cu Olimpiada? Adevarul e ca m-am ocuapt si eu putin cu natatia ieri... asa ca va inteleg, la cum arata inotatorii aia

Laura, desi cu intarziere, o mie de pupici si multe urari de fericire, sa gasesti bucurie in tot ce te inconjoara si sa ai parte de dragostea celor din jurul tau!

Bun venit pe lume Teodora! Felicitari Monica, sper ca deja esti bine, te asteptam cu poze si povesti cand ai vreme!

leyla, minunate pozele! Acum vad ca ai ochi albastri, nu? Si ca nu te-a mostenit Kaan... nici pe mine Cristi...
Cand ma uitam la poze, imi tot venea in minte o intrebare: pe cand urmatorul?

dianarus, ai reusit si cu vinetele in conditii de boala... Apai sa vezi cu ce satisfactie o sa le mancati la iarna!

adinazot, n-am mai citit asa de mult despre voi de cand era Ale bebe mic... Of, ce emotii cu usile astea... da' cu ocazia asta aflu si eu ce vorbareata e Ale...

Noi printre ploi si furtuni am reusit sa ne si distram in week-end-ul asta. Dar e atat de frig... ieri dupa amiaza erau vreo 16 grade... acum am trecut la pantaloni lungi in casa. Ei... bucurosi le-om duce toate.

asiza, tot la mare?
a_deju, tot nu aveti liber la internet? ce mai zice doamna regina?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

fetelor dragelor,scumpelor,frumoaselor,ma pregatesc sa impachetez calculatorul...,asa ca va pup cu mare drag pe toate si abia astept sa ne auzim cu bine de la mare
aveti grija de voi si de copii

Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ioi dandusa ce m-ai speriat... da' mi-am amintit unde pleci, ce si cum...
De abia astept sa despachetezi calculatorul si sa ne scrii din frumosul cuibusor... dar parca vad ca o sa stai pe plaja de dimineata pana seara si pe aici nu mai vii

roxanica, toate bune cu voi, cu bunicul?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput