Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

sara buna.
am fost cateva zile la munte, a fost super, racoare, aer curat. miercuri dimineata plecam spre 2 mai ca sa facem o baie si in mare ca cea in lacul ursu i-a placut tare mult. la inceput a fost mai greu pana s-a lamurit ea ca nu se intampla nimic rau ca dupa nu mai puteam sa o scoatem.

bine ai venit Teodora. felicitari Monica, sa va traiasca minunea.

sarbatoritelor pe care le-am ratat, sa fiti fericite si sa va bucurati de copilasii vostri.

azi i-am facut prevenarul, n-a avut nici o reactie la el. maine mergem sa-i fac exudatul faringian si nazal, si un coproparazitologic pe care ni le cer la gradinita. iar de lunea viitoare ne prezentam la gradi. nu pot sa va spun ce e in sufletul meu, doare rau. as vrea sa mai stau cu ea, dar nu se mai poate. of
va pup pe toate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusule, o sa ne lipsiti tare, tare mult!!!!
Leyla, foarte frumoase pozele, Kaan e adorabil!
Adina, ce vorbareata e Ale, iubita de ea!
Aka, vacanta placuta la mare si sa va intoarceti sanatosi! Succes la gradinita, sa se integreze repede Cris, iar tu sa te obisnuiesti repejor cu ideea.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Va pupicesc pe fiecare in parte si va urez noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, dragelor, bine v-am regasit...tare dor mi-a fost de voi...am venit de la mare inca de vineri seara si va citesc, dar am nevoie de timp sa-mi revin din soc...cum care soc???...cica se numeste TURISM la Marea Neagra ....groaaazniiic...revin eu cu mai multe detalii si poze intr-una din zilele urmatoare...si ne-am apucat sa umblam si dupa apartament, asa c-oi da mai rarut p-acilea...dar promit sa revin repede...va pup pe toate...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

in lipsa de povesti ,va mai pun www.flickr.com/photos/sofia020107/" target="_blank">poze ,ca aveti activitate restransa pe aici...Sa va dau de lucru
glumesc, am pus doar vreo 10 poze..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

teodora bine ai venit! felicitari monica!

laura la multi multi ani, promit ca sun

asiza astept impresiile, sapt viit plecam si noi, spune tot.

am uitat tot ce voiam sa zic .

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bey aelito, ce frumosi iti sunt, sa nu-i deochi, imi dau lacrimile! Cum il spala Sofia pe Andres...

asiza, neaparat faci o lucrare si o publici aici la noi, "Turismul la Marea Neagra" si o continui cu "Ghid de cumparare a unui apartament" ... dar ca sa-ti fie mai usor, mai bine scrie tu cate un capitol la 2-3 zile, macar. Hai si cu poze, ca voi tot frumosi sunteti, cat o fi marea de neagra...

aka, sper sa va mearga bine la gradinita! Si concediu placut, sa va priiasca!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

acum m-am trezit si eu cine e Monica si ce e cu Teodora sa imi fie rusine!

Teodora, bine ai venit pe lume! sa fii sanatoasa si norocoasa! Felicitari Monica!

aelita am ramas muta la pozele voastre...nici nu stiu la cine sa ma uit mai intai..Dar cum poti tu avea fata aia angelica, asa ..zici ca se opreste timpul in loc cand ma uit la tine!

asiza, imi pare rau ca sunteti dezamagiti. poate ne povestesti . bafta la apartament !

adinazot, dar chiar ca ne-ai rasfatzat cu povesti . Pupam tare pe Ale si pe mamica ei

aka hai curaj, o sa fie bine la gradi, ai sa vezi!

asaaaa...[omuletz care isi sterge sudoarea ]...uf, hai ca am terminat cu fetele cu A.....mai tineti minte ?

apropo, Kiki, ce mai face Garga ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

a_deju, ..na ca nu mai stiu dikn ce grupa faceai parte, a sau d ? ...dar la cat de rar ne mai scrii te trec la coada alfabetului..oppss...stai asa ca la viteza pe care ati luat-o te-oi fi si angajat ...sau inca potrivesti apa la chiuveta ? ..hai mai , ca ne tzii pe uscat...vorba vine, ca la noi plooooo...zii ca ploo si la inglitera...un pic, a little bit..

dandusa, o schimbare fericita iti doresc! sa nu ne uiti!

raluca_ u, mersi ca ne mai dai un boost...pe prima pagina, dar atat ?

dianarus, muschetarii sunt in plina forta?

despre noi, nu mare lucru..vorbim , cantam, dansam, si iar vorbim..Doamne , ce limba o vorbi pana la uram...ca ce e la gura ei..numai ea stie...si atatea vrea sa imi explice...

ca o toanta si o ignoranta ce sunt...constat ca am tot pus de-o parte haine..."pt cand o mai creste" ...ca ii erau mari chipurile...si acum constat ca abia ii mai vin..cum pot aprecia asa de gresit..ma uitam la haine si imi ziceam ...sunt mari, mai incolo...sanchi, ii sunt fixe...si le pun odata si gata...ce-oi fi asteptat ? voua vi s-a intamplat ? as de ciuda imi era , ca avea niste rochite frumoasee..

danita, te-ai intalnit cu Pisi ?

mamaana, asteptam povesti si impresii ! gata despachetatul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna fetelor!

Aelita ai doi copii minunati!!!! Cred ca ai un sentiment complet de implinire cand ii privesti.

Ieri am incercat sa o tund pe Oana. Adica bunica-sa. A plans pana aproape sa lesine, deja nu mai avea lacrimi. Incepusem cu masina, super silentioasa si evident nu doare. Am incheiat cu foarfeca,vorba vine, ca vazand-o ca plange a retusat bunica cat a putut si ea. Nu va imaginati cum arata acum. In fata nu are par, de la masina, si in spate are. Ce sa ii fac. Statea la mine in brate, i-am aratat ca ma tund si eu, nu doare.....urla si urla.
Altminteri e ffff jucausa. E cea mai nazdravana fetita din cartier, toata lumea o cunoaste. Se cocoata peste tot si fuge si vorbeste pe limba ei, ca nimeni nu intelege ce zice. Si a inceput sa colaboreze si ea la discutii. O intreb daca vrea piersica si daca zice nu e nu daca zice da, o curat si tai bucati si chiar o mananca, adica da-ul a fost da. Si aseara asa scumpa a fost, nu a vrut sa adoarma in patut, eu aveam vopsea in cap de o ora deja si i-am explicat ca trebuie sa merg sa ma spal. Ea de obicei vine dupa mine la dus sau pleaca pe balcon. Aseara insa am lasat-o pe patul meu si zic : am incredere in tine ca esti cuminte 10 minute cat ma spal eu?" Si ea a dat din cap ca da. Si chiar a fost cuminte, cand am iesit ea deja dormea.Adica, de acum, chiar trebuie sa am incredere in cuvantul ei dulce de copil mic. Are un glas asa cristalin, ma topesc cand striga mama, desi, culmea niciodata nu ma striga ca are nevoie de mine, ci am aobservat ca ii place asa, sa se auda strigand.

Mergi la inceput