Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fata cu K, adik Ktrinica...mie nu mi se intampla sa fiu asa "ignoranta". Stiu hainutele pe de rost, dar cu mine e o problema...stii vorba baby, vou've got an obsession...io's aia, asa ca ies din discutie.

Sarumana lui DD acum Garga e bine, mi-au tremurat toate cele vreo 2 saptamani, brrr groaznic...

Cautam gradi.La unele mi-era si greata sa intru. Am treaba serioasa. Mai rau e cu mine ca nu ma pot obisnui cu ideea, ca mi se pare mica...cum va manca, cum va dormi, se va acomoda. Adorm, ma trezesc si traiesc zilnic cu gandurile astea. Poate mai povestesti tu sau fetele in cunostinta de cauza....sa ma linistiti...sau imi dati una dupa ceafa??

Aka, la ce gradi merge?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Laura - numai fericire alaturi de Dani cel frumos si familia ta
Luca are insomnii, eu sint rupta si deprimata.. adoarme greu doar la mine in pat si la ora 4 se trezeste... refuza sa mai stea la el in pat, dar nici cu mine nu doarme.. ieri nu am ajuns la job de obosita ce sint..dar nu cred ca s-a prins careva ca nu am fost
Oare ce inseamna lipsa asta de somn? Daca s-ar trezi plangand as zice ca e un cosmar, dar se trezeste pur si simplu.... deja sint 4 nopti de cand face asa.. in rest e vesel, energic, doarme bine la pranz...
Eu sint tare deprimata si ma gandesc ca pur si simplu simte acest lucru... incep sa ma gandesc ca am nevoie de psiholog...
Va las pana nu va transmit starea mea... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Roxana, vai prin ce ati trecut si voi.. ma bucur ca bunicul cel minunat se simte mai bine
Monica, FELICITARI! Sa-ti traiasca Teodora....
Ma duc sa vizionez pozele Aelitei si cu cele cu Kaan si sa-mi revin la starea iniatiala de optimism

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata, fetele mele dragi!
Va multumesc pentru urarile de sanatate adresate bunicului meu Gata, azi il externeaza, dragul de el, si-a facut deja atatia prieteni pe-acolo...ca aproape-i pare rau..un sofer de autobuz, un fost colonel de armata, si atatea povesti...mai mult din alea de groaza, ca le tot spuneam sa inceteze: cum a venit salvarea dupa fiecare, cum se agita personalul medical, unul monta EKG-ul , altul ii dadea un pumn de pastile, altul ii punea o droaie de intrebari. Acum sa speram ca va fi bine totul, ca sarmanul mai are multe probleme de sanatate...Dar sa ne bucuram de prezent!
Am niste restante maaaaaaari:

La multi ani, Laura!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Bine ai venit pe lume, Teodora!!Felicitari, mami Monica!!

Asiza, bine ati revenit acasa, imi pare rau ca n-ati avut o experienta placuta la marea noastra draga, dar banuiesc ca te-au ingrozit conditiile , in rest n-ati avut probleme majore. Spor la cautat casuta!
Dianocica, vacanta placuta si voua! Si vezi, n-o suna pe Laura ca e la bulgari, asa am inteles io.
Dandusa, sa va fie bine la Constanta, sa ne auzim sanatosi! Imi pare tare rau de fete, Crinuta si Alexia, offfffff, dragele de ele...Chiar asa, Teutz, parca lipsea Crinuta de pe salteaua aia saritoare, nu?
Yagmur, multumim Tatal tau cum se mai simte??Of, esti tare obosita, io asa cred ca nu-i o chestie de psiholog, esti bolnava de oboseala...dar uite, imediat pleci in vacanta si-ti incarci bateriile. Si da, cred cu tot sufeltul ca Luchita simte starile astea ale tale si de aceea are noptile mai agitate.
Kikineata, imi pare tare, tare bine ca Garga s-a insanatosit, eram precisa, vorba marmotei. Dar inteleg perfect ce a fost in sufletul tau. despre gradinite ce sa zic, inteleg si asta, din pacate nu te pot incuraja ca si mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc...si n-am de gand sa-l dau mai repede de 3 ani. de cand era David micuuuuutz ma tot gandeam : "vaaai, o sa mearga puiul asta mic la gradinita si poate il va imbranci un alt copilas, si poate o sa fie tot murdarel si n-o sa-l curete nimeni, sau poate o sa vrea in brate si nimeni n-o sa-l mangaie...si alte si alte ganduri. da dupa mine nu te lua ca-s dusa...Vad multi copilasi care au evoluat uimitor de cand merg la gradi si le place tare, cand ajung dupa-masa parintii dupa ei, mai trebuie sa stea 10 minte sa-si incheie joaca.
da , azui, Kiki, parca ziceai ca si tu o vei da pe Garga mai incolo la gradi, ca asa ti-a recomandat si dr.Ati facut prevenarul??
Teutz, ai facut mamografia??Toate ok??
Adinazot, chiar asa, bine zic fetele, ne-ai rasfatat cu un mesaj "kilometric". La mai multe, iti urez!! Ma bucur sa aud numai lucruri bune despre Ale a ta!
Bambooooooooo, pe unde esti, fata frumoasaaa????Ce mai face Antonia??Cu ochelarii cum stati??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetelor!
LEYLA,frumoase pozele,Kaan e minunat,un scump!
AELITA,Doamne dar frumosi mai sunteti,mai!ai niste copii superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Yagmur, ia una bucata mare de cafea ca sa-ti revii nitel. Esti foarte obosita, o sa vezi ca dupa vacanta o sa te simti altfel.
Donia, ah cat mi-as fi dorit eu sa am ochi albastri....dar, sunt doar verzi! Spre mare satisfactie a sotului. Iar Kaan nu m-am mostenit pe mine, spre marea dezamagire, tot a sotului, care vroia foarte mult baiat sa semene cu mama, sa aiba ochi verzi si cand colo a iesit bucatica rupta din ta’su. Aoleo, da de ce pe mine ma intrebi, mirosi ceva de la distanta?
Dandusa, abia astept sa ne spui poveststi in patru din cuibusorul minunat. Acomodare cat mai usoara.
Adinazot, oh ce spaima pe voi!
Aka, sa aveti vreme buna si balaceala placuta!
Teutz pup, am admirat-o pe saltareata.
Asiza, imi pare tare rau ca nu ati avut parte de o vacanta ca lumea, eu n-am mai fost de vreo 3 ani pe litoralul nostru ca am prestat in mare parte in Turcia, credeam ca se mai imbunatatesc lucrurile... Succes la cautari, poate cu asta o sa mearga mai bine!
Aelita, doamne cat de frumosi sunt impreuna ingerasii!
Ktrinel, auzi la ea, despre noi nu mare lucru si apoi insirui acolo cum ca danseaza, canta, vorbeste, pai astea nu-s mare lucru? Si da, mi s-a intamplat si mie cu o multime de hainute pentru Kaan, noroc ca am avut din urma multi pitici la prieteni.
Roxanica, of, prin ce-a trecut bunicutul, bine ca e bine acuma. Sanatate multa.
Ruxandra, m-am prins, era vorba de pauza pentru olimpiada cumva?
Dianocica, ti-ai amintit ce vroiai sa spui? Deci, in curand te apuci si tu de bagaje...
Ma intorc la treburi. O zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, Adina
Da, da, am vazut si io pozele Aelitei, Doamne cat de frumosi puteti fi!!! Io m-am uitat la toate, iar si iar, Andres seamana perfect cu Sofia cand era micutza, numai ca el, fiind barbat, e mai voinicel. Sunt atat de frumosi impreuna si Sofia ce afectuoasa e!! Si uitasem ca tati e responsabil cu baita, tin minte ca ne puneai filmulete cum ii facea tati baie Sofiei. Of, si hainutele alea facute de tine, minunate...pelerina aia cu capsuni ma termina!!Iar tu esti de vis..mama, daca as fi barbat, as vrea o nevasta ca tine, cred ca nu strigi niciodata, nu te enervezi, nu reprosezi, nu comentezi, esti calda, buna, calma...of, cum poti, fato??
Leyla, v-am vazut si pe voi, relaxati, frumosi, eleganti, intr-o continua vacanta!Asta da viata! Kaan are asa o mutrita nazdravana, da' cred ca e un copilas tare cumintel, vad ca daca are masinutele lui si uneori suzi e foarteeeeeee multumit!
Ruxandraaaaaaaaaaa, te tzuc si io tare, tare!! Io nu zic, vestile aduse de tine sunt vitale: c-a nascut Monica, c-am luat aurul la judo, da' parca totusi as vrea mai multe. despre voi!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

K-trinel m-ai prins. de citit citesc dar mai rarut cu scrisul.

am un dor de adina... mare de tot.
a trebuit sa o duc la mama pt 2 saptamani ca e cresa inchisa si nu aveam cu cine sa o las. vineri ma duc dupa ea si de sapt viitoare va sta cu cumnatica mea.
adina e bine, vorbeste tot mai mult. de vreo luna si jumatate e la regim alimentar. multi imi spun ca sunt nebuna altii ma aproba...
adina acum 2 luni avea 14,500 kg. stiti ca ea a fost mai grasuta de la inceput. daca initial dr imi spuneau ca trebuie urmarita si daca dupa 3 ani tot e plinuta tr intervenit cu regim si gimnastica, dar probabil nu va fi cazul pt ca odata ce va merge va slabi...
si nu a fost asa ea tot lua mult in greutate - 1 kg in aproape 2 luni. cand au vazut asa au spus ca mai bine putina grija la mancare de pe acum. Adina nu a fost o mare mancacioasa niciodata, cu exceptia sanului pe care il adora. mananca ok de obicei uneori chiar cam putin insa are avantajul ca simileaza foarte bine. ni s-a spus ca are tractul digestiv f bine dezvoltat si ca functioneaza super.
in consecinta adina bea 2 biberoane cu lapte unul seara unul dimineata pe la 5-6, ciuguleste ceva dimineata - ca nu se poate numi mancat, la amiaza mananca bine si dupaamiaza primeste doar fructe multe, dupa preferintele ei, uneori si iaurt de bivolita cand are chef, sau un pahar cu lapte de capra.
fara biscuiti, grisine paine...
daca facem ceva chec sau placinta mai gusta si ea dar nu se omoara cu ele.
vad ca ii merge bine si parca nu a mai luat in greutate, o sa vedem cand o aduc acasa exact cum stam.

daca acum 2 sapt nu foloseam olita acum am scapat deja de pampers ziua. tot timpul doar la olita. cand doarme la amiaza se mai scapa pe ea dar nu-i bai.
am lasat-o in chilotei fara scutec. prima zi am schimbat 13 perechi chilotei si nu a vrut sa stea decat odata pe olita si atunci nu a facut nimic, a doua zi a acceptat sa stea pe olita cate putin si a si facut odata putin pipi, dupa ce facea pe ea se ducea la baie lua un prosop si mi-l aducea sa sterg pe jos unde facuse ea.
a treia zi s-a asezat singura de vreo 3 ori cand simtea ca vrea sa faca pipi sau caca. apoi eu am plecat si a ramas cu mama. de joia trecuta nu s-a mai scapat pe ea, tot timpul spune cand vrea sa faca si fuge dupa olita. nu imi vine sa cred ce repede a invatat. acum si afara cand este chiar daca are scutec pe ea imi spune mama ca se cere si in consecinta a renuntat sa ii mai puna scutec si afara, a ramas cu cel de noapte.

cam atat despre noi ca am scris ditamai cearsaful.

o zi frumoasa va doresc.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

si eu pe-aici.. va mai citesc, dar nu-mi mai vine. Ceva s-a schimbat.. da nu vreau sa discut despre asta.

Ma bucur pt progresele voastre.. Cristina de Aka, Oana si Garga care se pregatesc de gradinita, Adinuta care face deja la olita, aflu ca Ale i-a dat emotii lu mami si tati, ca Oana de Dianav a ramas netunsa si ca la Julia mami n-a fost pe faza si fuse gata-gata sa rateze hainutele, ca Dianarus fu bolnavioara .. ma desfat cu poze de Kaan (noua mea feblete, e clar preferatul meu), apoi Sofia & Andres (ce frumosi sunteti si ce eleganti fuserati la nunta), astept povestile "horror" ale Asizei, ma bucur ca bunic de Roxanica pleaca acasa din spital, si-i urez bun venit Mamaanei.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna ziua dragele mele,

Va multumesc mult pentru felicitari, multumesc Ruxandra pentru anunt.

Teodora s-a nascut joi la ora 12.05 si a avut 3100 g. S-a nascut rapid dar cu ceva emotii. Am programat totul, am vrut sa nasc fara panica, sa savurez momentul, sa fac peridurala, sa colectam celule stem. Cand colo, chiar mai aveam un pic si nasteam in masina.

Joi la ora opt de dimineata ma prezint la control, 38 de saptamani si trei zile, copilul pregatit pentru nastere, colul permeabil, doctorita de garda, gata, inducem travaliul. Mi s-a parut cam devreme, eu as mai fi stat o saptamana insa in noaptea respectiva parca incepusera ceva contractii, am banuit ca voi naste, la control nu am reusit sa spun nimic din ce simt, oricum urma sa ma internez la ora 12 cand isi incepea doctorita garda, mai vedem pana atunci.

Si sotul meu si doctorita au incercat sa ma convinga sa ma internez mai devreme, eu nuuuu, de ce sa stau degeaba la spital si sa ma plictisesc, de ce sa nu-l mai pup pe Dragos inca o data?

Ajungem acasa pe la 9, eu ma bag in pat, imediat incep contractii suportabil de dureroase, la inceput la un sfert de ora, apoi la 10 minute, 7 minute. Era ora 11. In jumatate de ora trebuia sa plec spre spital. Eu stiam ca trebuie sa plec spre spital cand contractiile sunt la 5 minute, eu aveam intalnire cu doctorita la 12, trebuia sa fiu parolista, nu voiam sa incurc pe nimeni. Ce mi-e 11, ce mi-e 12? La 11.15 au inceput contractiile la 2 minute, era groasa rau de tot, cea mai mare viteza catre spital, sotul panicat, zicea mereu ca imediat ajungem, eu tipam la el ca nu intelege ca ma doare tare, il intrebam cum o sa ma dau jos din masina si daca mai e geanta in portbagaj (o lasasem de dimineata). Avariile puse, mana sotului flutura pe geam, teama de accident. Nu puteam eu sa fiu cuminte si sa ma internez mai devreme? De fapt de dimineata am vrut initial sa merg direct la spital, sa nu mai merg la nici un control (la control am mers in alta parte), pana la urma am zis ca nu are rost sa schimbam planul. In sfarsit, voiam inca o experienta pozitiva cum a fost la Dragos, si nu panica si nebunia asta. E adevarat ca a fost totul rapid, dar nu ma pot bucura de asta. In sfarsit, suntem bine cu totii, sper sa uit ce a fost nasol si sa ma bucur cu totul.

Mai departe... Ajungem la camera de garda pe la 11.45, lume multa, deja ma asteptau, doctorita mea sunase ca ajung, fugea si ea inspre spital. Dilatatie aproape completa, ma muta in sala de nasteri, nici nu-mi mai schimba camasa, nici nu-mi iau buletinul. Acolo ma suie pe masa, eu m-am mai linistit ca totusi eram la spital, cica inca nu sunt dilatata complet, jos iar, de fapt ei voiau sa astepte doctorita mea care cica ajungea in zece minute, stabilesc ca nu mai asteapta. Sus iar, un pustiulica de medic rezident si o asistenta cu care l-am nascut si pe Dragos. M-a anuntat sa fiu draguta cu ei ca si ei sunt cu mine, nu-mi venea sa cred... Ar fi trebuit sa fie altfel? Vine copilasul, se uita asistenta, si se intreaba panicata ce-i asta, era orice altceva in afara de crestetul capului. La inceput zic ca-i fundul, dupa aia fata, iar fundul, pana la urma descopera nasucul, gurita. E chemat 'cine e cel mai mare aici' si 'cineva de la copii', nu apare nimeni, oricum nu a mai fost nevoie ca a aparut Teodora foarte bine si sanatoasa. Apoi a urmat cusutul, alta poveste dureroasa, rezidentului ii tremurau mainele de emotie, eu il vedeam cum se gandeste pe unde sa coasa. A venit si doctorita mea, a facut scoala cu el , el uitase sa-mi faca xilina, a durat nu stiu cat cusutul, si-au dat seama ulterior ca mai am resturi, au curatat apoi, a fost nasol, dar ce mai conteaza? Dupa cateva ore eram cu Teodora in brate, ea sugea de zor, o mancaciosa...Kitul pentru celule stem l-am uitat in masina...

E cuminte tare, tare, Dragos traieste o tragedie de amor, va povestesc ulterior, acum e la bunici, ma duc sa ma culc langa Teodora ca de trei nopti, de la 2.30 la 6.30 suntem cu totii treji. Dragos nu suporta sa ma vada ca alaptez, mi-a ridicat tricoul, a pus mainile pe sani si a zis 'meu, meu'. El e foarte suparat, incerc sa stau cat de mult cu el, dar trebuie totusi macar sa o alaptez pe fetita. Si ea e asa cuminte... Hai ca va mai povestesc si va pun si poze.

Va pup si sa stiti ca va citesc mereu.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput