Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanica2006 spune:
Acs, Asiza, ce vacante frumoase ati avut!! Superbe pozele!!
Asiza, pozele nu tradeaza deloc experienta neplacuta cu litoralul nostru mizerabil, copiii s-au distrat atat de bine, atat de fericiti sunt, apa, nisip, soare...Nu-i asa ca bucuria lor te face sa adori locatia, chiar daca personal nu esti multumita?? Iar tu arati f.f.f.f bine, slabaaaaaaaaaa si "rea", chiar bine zice Ktrinel, nu gasesc alt cuvant mai potrivit, mai ales acolo cu unghiile rosii catarata pe Cristi gata , gata sa-l devorezi da' ce-ai facut de ai slabit atat de mult???Si tu diete din astea sadice cu apa si aer??
Offff, cand va vad asa slabe, ma inverzesc de invidie, stii tu, ma bucur pt. tine dar mi se rupe inima pt. mini....Eu n-am ambitie deloc, si acum ma mir cat de bine puteti arata, tu si sora ta, proaspata mamica, si tot bag paine prajita cu unt si miere. Rusineeee!
Lacramioara, bine ati revenit! Ma bucur ca Stefy s-a simtit bine si e sanatoasa!
flore, imi era tare dor de voi Alessuca nazdravana creste si se face tot mai frumoasa. Ce tare e galetutza aia si mopul in miniatura, david al meu ar fi tare incantat de asa ceva!Despre recoltarea celulelor, pot sa-ti spun ca la al doilea copil sunt hotarata sa cer recoltarea si-mi pare tare rau ca la David n-am fost suficient de informata.
Yagmur, bine ca era numai sindromul pre-menstrual!! Ma bucur ca esti mai bine!
Leyla, aiurea experienta din parc! Fenomenal cat de inversunati pot fi copilasii astia chiar si la 3 ani, atat de micuti. Mi s-a intamplat si mie o faza tare urata, tot cu un copilas asa mititel. treceam pe strada si el avea un pistol in mana, si-l ochea cu atata sete pe David, isi fixa tinta, si apoi mima ca trage, da' cu atata ura si cu toate sunetele ce acompaniaza manevra asta, si iar si iar, ca deja ma ingrozea, David nu intelegea ce joc mai e si asta, el neavand printre jucarii pistoale si alte porcarii. Mai, da' chiar m-a socat baietelul asta, imi venea sa ma tavalesc in santz,sa ma ascund de inamic, sa strig aia cu "Nu trage dom’ Semaca, sunt eu, Lascarica!", brrrrrrrrr, urat!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
daphna spune:
Gand la gand cu bucurie....Ktrinel.
sunt pe aici desigur,insa cu un chef......o pb de sanatate in cond in care eu ma simt perfect,nimik care sa arate ccontrarul.dar asta e viata...luptam si speram sa iesim invingatori.
ElisA e bine,e intr-o perioada in care imi cara cate o papusa dupa ea in permanenta,le iubeste,le pupa,hraneste etc.
PS jale mare dupa ADEJU,nu va mai zic k elisa de cate ori vorbesc la telefon ma intreaba:deea,deea???echi?(asa ii spune ea lui Eric)....
Va pup pe toate .
roxanica2006 spune:
hai sa va mai povestesc cate ceva despre micutul meu E atat de afectuos, e tare finutz, sensibil, chiar uneori mi-ar placea sa fie mai...masculin, fetitza lu' mama! Si e lingusitoooor, incepuse sa ne strige mami si tati, asa frumos, apoi daca vede ca nu ajung de indata ce striga mami, incepe : "mami, mamitzi, mamica, mica mea!" si tot asa, tot mai mieros, si-si pune barbia-n piept si se alinta La fel si cu tati: "tati, tatiiiiiiii, tatitzi!" Iar lui isi spune "Dadi", dar mai des "Daditzi" Nu stiu de unde atata pisiceala, dar e adorabil!
Noi nu avem probleme pana-n prezent cu lovitul, dar probabil va urma si la noi perioada asta. dimpotriva, David e speriat de gestul asta...In parc s-au mai apropiat de el copilasi care au inceput sa-l imbranceasca pt. a-i lua stiu io ce jucarie si de atunci, de cate ori ii vede incepe sa planga si daca ii vede de la distantza fuge disperat spre mine "mamaaaaaaaaa!" aproape plangand si se trage singur de bluzita, de piept, aratandu-mi ca asa ii fac copiii. nici asa nu-i bine! Dar inca-i micutz puiul meu, va fi el si luptator, da' mai incolo! Acum se incolaceste pe langa piciorul meu si sta asa cu capul placat sa nu mai stie de nimic.Il iau in brate si-si pune capul pe umarul meu si nu mai vrea sa se joace cu nimeni. Iar copilasii astia sunt prieteni cu noi, si n-au mereu un comportament agresiv...ma rog.
Aaaaa..si tot asa, o faza in parc, la gropa de nisip se juca dragutzul meu cu lopatelele lui, o droaie, au venit niste fetite mai mari, 5-6 ani, i-au mai luat din jucarii pana David a ramas fara material, bineinteles s-a pus pe plans si eu le-am cerut frumos fetelor sa-i inapoieze jucariile ca el e mai mic si plange. De atunci cand vede vreo jucarie ce-i place, se indreapta spre apartinator si spune, asa candid: "Miiiic" adica el e mic si i se cuvine tot. Na,na, nici asta nu-i bine.
No, s-a trezit! Daditzi! Paaaaaaaa!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
saryta spune:
Salutare minunate dragi ... mi-e un dor nebun de iedutele mele, dar fina-mea inca nu a nascut si eu tre sa mai stau macar 10 zile sau cine stie cat. Tati a ajuns luni acasa si fetele l-au devorat ... spune-au incontinuu - hai acasa sa o luam si pe mama(am plans de mama mama).
Am vazut poze cu copii si mamici minunate ... f frumos.
Laura - cu intarziere iti urez La multi ani! multa sanatate si multa fericire alaturi de Dani si sotul tau.
Pun si eu cateva poze din vacanta in Italia .
Va si mai vb.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
acs spune:
Asiza, uite aici pozele din vacanta.
Saryta, stiu ca e tare greu fara copii langa tine. Dar ati avut si voi o vacanta numai in doi, nu? Nastere usoara finei tale!
Lacramioara, bine ati revenit! Deci ati avut o vacanta frumoasa. Pe cand pozele?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
am intrat numai pt un la toata gasca.
sunt ocupata tare la serviciu, marc s-a imbolnavit de la raceala mea, sper din suflet sa-i treaca la fel de repede cum mi-a trecut mie, dar fara antibioticele tari pe care le-am bagat eu...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mamaana spune:
isabelle e bine cu burtica si cu temperatura; aseara mi-a facut in schimb stephanie un kk imens si mai moale de a trecut in sus de diaper; sunt schimbarile de ora si aer si mancaruri; sper sa-si revina complet cat mai repede; asta noapte m-au trezit de vreo 10 ori, cand una, cand alta, iar la 6 au fost in picioare amandoua
ploua, ploua, ploua si mi s-a facut un frig... fug sa-mi iau o cafea de la bucatarie
danutz spune:
wow cata activitate...sa nu va fie de deochi minunatelor!!!
Vazut poze care mai de care, de Saryta, de Acs, de Leyla, de Asiza, de Flore, de...nici eu nu mai stiu...
Asiza, din pacate si eu cred la fel...ca nu mai calc prea curand pe litoralul romanesc...asta este!
Fetelor, ma bucur ca v-au priit vacantele, ca fulguletii s-au jucat bine si frumos si ma bucur ca ati revenit.
Noi mai avem 2 sapt pana la vacanta si deja nu mai am rabdare...
Ocupata la noul job pana peste cap, invat sistemul, organizarea, colegii, ceea ce am de facut si ceea ce se cere de la mine. Sapt viitoare va fi si mai greu fiindca pleaca cineva de baza in concediu si se pare ca asa noua cum sunt tre sa-i tin locul...habar nu am daca o sa ma descurc, dar, vorba aia...daca nu faci fata tre sa faci spate (adika sa tragi ca boul pana nu mai poti si sa faci lucrurile sa mearga).
Cel mai tare ma streseaza faptul ca copiii din subordine (le zic asa fiindca sunt niste copii, intre 22 si 25 ani)asteapta de la mine sa le rezolv problemele care treneaza nerezolvate de vreun an si cateva saptamani...Dar eu sper ca oi scoate-o la capat cumva, mai ales ca seful direct e ok si deschis la sugestii...
Si-mi place tare mult ce fac aici, curge adrenalina toata ziua si in plus ei se implica si in tot felul de chestii sociale (acum se deruleaza un program de ajutorare a sinistratilor din ultimele inundatii...citeam azi pe intranet ca oamenii dintr-un sat din Moldova, care nu mai au culturi fiindca le-a inghitit apa, au fost nevoiti sa-si dea copiii la asistenti sociali pentru un 1 an fiindca nu mai au ce sa le dea de mancare. Si numai din acel sat sunt aprox 70 familii in situatia asta)
Ma opresc aici...azi am bocit destul pe tema asta, mai ales vazand pozele facute de colegii de la sucursala din Iasi care s-au organizat si s-au dus cu masinile bancii sa duca ajutoare oamenilor de acolo!
Daphna, despre ce probleme de sanatate vorbesti? Putem sa te ajutam cumva? Macar cu sfaturi si sustinere...daca nu putem altfel...
Mamaana, sa-si revina piticele repede...Poze nu ne pui?
Aka, bafta cu gradinita, eu zic ca o sa se acomodeze repede Cris, ai sa vezi ca o sa fie bine!
Roxanico, tare bine le mai zici si tu...
Kiki, cu bona e la noroc, is putine ca Olimpia lu' Luca sau ca Mihaela lu' Rares al meu...
Flore, fetele zic bine, cica nimeni nu-ti garanteaza nimik cu celulele Stem. Dr. meu mi-a zis ca atata vreme cat nimeni nu stie exact in ce conditii sunt depozitate si pastrate...riscul sa nu fie bune de nimik exista!!!
Monica, chiar ca nastere fulger...nu mai conteaza nimik decat ca sunteti bine si ca pitica e sanatoasa si papacioasa! sa mai vii cand mai poti...asteptam si poze!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...ah pozele Aelitei m-au inebunit!!!
adinazot spune:
ASIZA,faine pozele,tura a doua,arati beton,Denis la fel,frumos tare!
SARITA,fain concediul vostru,dar chiar ca te mentii!!
va pup pe toate,noapte cat mai buna!!!
iulia-stefy spune:
Salut!
Inca n-am reusit sa citesc din urma, dar am zis sa vad ce ati mai scris azi.
Roxana, multumim. dulce Daditzi cel "Miiic", imi aminteste de sora mea, care mereu cand voia ceva ne aducea aminte ca ea e cea mai mica...
acs, multumim. Pozele poate pe maine... nu promit, ca si azi am umblat si maine am de umblaaaaaaaaat. Maine merg sa-mi schimb dosarul, ca de luni merg la job.... si-s stresataaaaaaaaaaa........... Dar am sa le pun.
Diana, un pentru Marc sa se faca bine, fara
medicamente.
mamaana, la domnisoare sa se faca bine.
Merg la nani, ca maine..... cred ca e una din cele mai stresante zile din viata mea. Merg sa vorbesc cu seful meu... sa vad ce ma asteapta. Doar de asta sunt eu pe forum la ora asta, ca nu pot dormi. Sa-mi tineti pumnii maine.
Noapte buna.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)