Bucurii de sept-oct 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 15
GETY spune:
Tala, "soacra, soacra, poama acra..."
Tanima, am incercat sa-ti trimit eu ghidul, dar nu merge.
Am mai scris despre Peritol. Mai scriu si eu parere. Peritolul nu este pentru adormit copiii care sunt un pic prea activi.
Se da si in cazul alergiilor (solare sau piscaturi de ganganii), iar eu i-am mai dat inainte de culcare, cand era racita cu muci sau prea agitata si nu putea sa adoarma.
In alte cauze de agitatie, nu l-am folosit.
Mexxa, parerea mea este ca trebuie sa afli cauza comportamentului lui Sebicu inainte de a-i da Peritol.
Cristina, azi am verificat si eu e-mail-ul.
Maine il scot la imprimanta si ma apuc de citit, ca si cresa Mariei, cred ca tot cu 1 septembrie incepe cursurile.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanima_i2002 Am intrat si eu sa va mai intreb cate ceva? Ati facut vreuna dintre voi in timpul sarcinii analiza de depistare a virusului hepatic C? Mamica lui Rares (15 oct 2006) |
Nu.
Am facut de curand pentru virus hepatic de tip B, iar acum ma vaccinez impotriva acestui virus. In decembrie fac ultima doza.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Merg la bucatarie, ca am o oala cu sarmale la cuptor, ca doar am oameni la treaba, nu?
Centrala asta imi papa banutii ca o lipitoare. Acusi ating pragul de 50 mil. Maine cred ca e gata. Raman numai cu zugraveala, reparatii, placi de rigips... 
Asa creste Maria Diana
Mirabelac spune:
Crisnemes nu m-am gandit inca la un cadou, eventual o masuta cu scaunel pt. desenat si modelat, ma mai gandesc.
AlinaM merci de raspuns, de la farmacie mi-a zis sa-i dau 5 pe zi, sper sa nu fie prea mult, s-a mai ameliorat putin raguseala. O sa incerc si siropul de brad, problema este ca are f mult zahar si nu e bine...
Andreea si noi am luat Peritol pt alergie, luam dimineata Zyrtec si seara Peritol, intr-adevar s-a vazut o crestere a poftei de mancare. O sa va trimit ghidul pe mail dar abia luni ca il am salvat la serviciu.
Scumpik nu conteaza ca sunt masinutze, lui David i-ar placea sigur.
Tanima nu am facut hep C in sarcina.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Crisnemes spune:
Cine-mi trimite si mie parola de la mailul comun ca nu o mai am .Please si multi pupici
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
gabitzica spune:
Mirabela ,e bun si Homeogene si Homeovox. Homeogene e pentru dureri de gat in special dar si laringita si ragusealA. Homeovox e pentru raguseala , larigita, afonie, oboseala corzilor vocale. Se pot da si din ora in ora pana la ameliorarea simptomelor(daca e cazul), nu au efecte secundare. Nu e mult 5 pastiulte pe zi. In timpul tratamentului homeopat nu ai voie sa folosesti nimic mentolat(ceai , pasta de dinti, etc) pentru ca atenueaza efectele homeopatelor. Exista si pasta de dinti "Homeodent" se numeste.
beatrix spune:
salutare!
ce liniste pe aici! pe unde sunteti fetelor?
Cris, ti-am trimis parola!
Tanima, nu am facut aceea analiza in timpul sracinii! stiu ca am facut-o inainte!
xandrutza, gata curatenia?
Gety, gata cu centrala?
Mirabela, cum mai sunteti?
Itzy, Ramo, Cristina, Sandra, Andra si restul fetelor, sunteti bine?
Noapte buna tuturor!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
Tala spune:
Multumesc fetelor pentru urarile pt sotiorul meu (nici nu stiti ce mult conteaza mai ales cand maica-sa, sora si fratele lui...au uitat). dar ne-am descurcat noi, i-am facut o surpriza impreuna cu prietenii nostri cei mai buni, cu tort si lumanari si a iesit frumos.
Cine stie, imi spune si mie cum se face siropul de muguri de brad? ca suna interesant.
pupici
Bucurie!
microbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrix salutare! ce liniste pe aici! pe unde sunteti fetelor? Itzy, Ramo, Cristina, Sandra, Andra si restul fetelor, sunteti bine? Noapte buna tuturor! |
Oarecum...scurt si telegrafic va spun: ruxa febra mare weekendul trecut, lipsa de la gradi toata sapt, lipsa pofta de mancare toata sapt, febra revine vinerea asta cu varsaturi, dezhidratare grava, internare duminica pt 2 perfuzii a cate 12ore fiecare...analize la greu, nu stim inca toate rezultatele; suspecta de infectie in gat sau infectie urinara insa exudatele au iesit ok, urocultura zice ca nu e urma de infectie insa sumarul de urina a gasit prea multe leucocite (cica inseamna infectie virala); febra ca dreak de mare minim 3ori pe zi dar de cand a fost cu perfuzie s-a oprit; insa a inceput cu scaune apoase; hemograma, vsh, copro, coproparazito...toate facute ies ok, nici urma de rotavirus sau alte belele...nci urma de masele...
Nimeni nu stie cauza febrei, eu banuiesc ca a mancat ceva aiurea fie la gradi fie acasa. E posibil sa reactioneze asa urat la o toxiinfectie alimentara??? Cu febra asta ingrozitoare???
continuam : intoarse din spital cu regim clar, interzis laptele normal...credeti ca mananca ruxa mea? neahhhh, tine regim sa se faca manechin....sper sa nu ajungem iar la perfuzie...acusi vine iar weekendul si parca vad ca face iar febra
...Va pup si multumesc anticipat pt grija.
Tala
sotzului.
ramomar spune:
Buna dimi,
Va poftesc la cafeluta, ceai, fresh 

beatrix
aici sunt, lipsa de timp ma omoara
Of Sandra ce rau imi pare de gargarita mica
Multa sanatate ii doresc si refacere rapida. Nu stiu ce sa zic, daca de la toxinfectie ar face asa febra mare, sper sa va lamuriti cat mai repede si sa nu recidiveze febra!
tala, LA MULTI ANI sotului! sa traiasca multi ani fericit si implinit!
sephora concediu placut in continuare!
mexxa, cum mai e Sebicu? sper ca s-a linistit si i-a revenit pofta de mancare.
xandrutza tot cu treaba? ar fi bine sa nu te obosesti prea tare 
tasia voi cum sunteti? 
si acum sa va zic ce face mogaldeata mea: il pune pe Tom si pe Jerry, un calut si un puisor sa faca pisu, ba pe olita, ba pe wc
, le tine juma de minut, zice: "pisss" si apoi "gata" , exact cum face ea 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)