Bucurii de sept-oct 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Ramo, merci de cafelutza! Ce m-a distrat Patri! Pai cum sa piarda timpul cu olitza ca doar sunt altele mai importante de facut!
Spor si succes la ce faci!

Sandra, sanatate multa gargaritei! Nu stiu sa-ti spun daca febra e de la intoxicatie ca ma gandesc ca ar fi trebuit sa faca constant! Celelalte simptome corespund! Tind si eu sa cred ca e ceva viral pt ca febra apare - dispare!
Sau e posibil sa-i fi tinut la gradinitza in curte, sa fi stat in soare, sa fi facut insolatie sau sa-i fi fost foarte foarte clad? Eu am facut ceva asemanator copil fiind la un drum de 3 ore in plina zi vara cu masina si nu ca m-ar fi batut soarele direct in cap ci datorita caldurii! Am ajuns in spital cu febra, varsaturi..
Probabil si restul analizelor vor spune mai multe! Insanatosire grabnica si sa nu mai faceti febra!

Tala, nu stiu reteta de sirop! Pe partea cealalta incearca sa tratezi cu "ignor", nu te mai chinui sa-i intelegi ca numai te enervezi, iti distrugi neuronii si pierzi timpul si tot nu rezolvi nimic!

O zi buna,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Fetelor,

Va scriu dupa cea mai inspaimantatoare experienta traita de mine vreodata. Sper sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva de-acum incolo. Pe scurt, ieri, daria era sa moara!

Sa va povestesc: veneam din parc seara. Eram toti veseli, sotul meu a chemat liftul si a tinut usa la lift sa intram. Eu eram cu victor in brate si daria ducea carutul de papusi. Pune rotile din fata ale carutului in lift sic and sa puna si rotile din spate liftul pleaca. Daria nu realizeaza ce se intampla si pune piciorul, de data asta in gol, ca liftl deja please. Eu, ma ajuta Dumnezeu si iau o mana de pe victoras o iau pe daria de-o mana si o trag in afara, sa nu cada in casa liftului. Nu stiu cum am reusit asta, s-a intamplat totul in fractiune de secunda. Si acum am un nod in gat cand va povestesc. Nu imi iese din minte imaginea cu piciorul darie pasind in golul lasat de lift. Va dati seama, dup ace am stiut-o pe daria teafara si nevatamata, m-a apucat un plans isteric, nu mai aveam aer, il strangeam pe victor la piept si incercam sa respire. Tudor incerca sa ma calmeze, daria a vazut ca plang a inceput sa planga si ea. Ce sa va spun, deja imi vedeam copilul strivit de lift. Daca nu avea carutul, care a intarziat-o sa se urce in lift, o strivea liftul de tavan. Daca imi aluneca mie din mana sau nu ma repezeam s-o iau, cadea in gol in casa liftului. Nu stiu, inca nu imi revin. Dupa ce am culcat-o ma gandeam ca numai o minune a facut ca eu in momnentul ala sa nu fiu la spital cu ea in stare grava sau chiar la morga. Nu va puteti imagina ce am simtit. Si, colac peste pupaza, un vecin vine in momentele alea si zice ca cine stie ce am facut noi! La cat eram de disperata, i-am zis sa taca, ca altfel il bat. Nu-mi vine sac red c-am zis asta, era un barbat la vreo 50 ani, dar in starea in care eram, sa-mi spuna ca am facut eu ceva ca sa-mi pun viata copilului in pericol mi s-a parut de nesuportat.

Inca ma gandesc si in dimineata asta ce dimineata as fi putut avea daca nu o prindeam. A venit administratorul sa-mi spuna ca a rezolvat cu liftul, ca nu stiu ce se intamplase si ca bine ca nu s-a intamplat nimic rau.

Acum voi iesi afar cu victor, daria deja a plecat cu mama si trebuie neaparat sa merg la biserica sa-I multumesc lui Dumnezeu ca ne-a mai lasat-o pe dariutza cu noi. Asa ne dam seama ca certurile noastre, nemultumirile de zi cu zi sunt nimic pe langa ce nenorociri ni se pot intampla.

Mai inainte am descarcat pe pc pozele facute ieri in parc si ma gandeam ca puteau fi ultima amintire cu daria in viata sau cu daria sanatoasa si fericita.

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, eu tot telegrafic, indata plecam de acasa.
Beatrix, Ramo, gata curatenia, ura
Scumpica Patri!
Sandra, pupici multi Gargaritei, multa sanatate!
Tala, o sa incerc sa fac rost de reteta de la maica-mea, nu stiu cand o s-o si postez, vad eu, incerc azi.
Va pupic si va doresc o zi buna!!
Poate intru mai tarziu.

P.S. Itzyshor, disparusi?
Lilina?
Monica?
Alexutza?
Mephala?
Cristina?

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata dragutelor...o nu vrea nimeni?Sau aici nu se mai bea cafelutze?

Am revenit si eu...nu i-am dat Peritol lui Sebi. Astept sa se termine o data aceasta "muzica de noapte", e mai bine sa ne simta ca suntem langa el si ca nimeni nu ii face nimic rau, decat sa il sedez. O sa am timp sa dorm pe la 70 ani...deja m-am obisnuit cu ideea de a fi o mica bufnita

Tala gasesti retate cate vrei de sirop muguri de brad cautand pe google...iti arata fiecare pas in parte.
Sandra sanatate multa gargaritei. Of nimic nu e mai urat decat un copil bolnav.:(
Gety ia vezi ce faci cu oala aia de sarmale...nu o mai plimba pe forum ca faci poftaaaaaaa

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Roxana, aveti un inger pazitor! Bine ca nu s-a intamplat nimic, of, nici nu vreau sa ma gandesc...
Va pup. Sa va aibe Doamne Doamne in paza sa.

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Roxana m-au trecut toti fiorii citind ceea ce ai scris...Domane nu vreau sa ma gandesc ce a fost in inima ta.Bine ca sa terminat cu bine si Darria nu a patit nimic. .Mergi la biserica si o sa vezi ca te vei simti mai bine. Daria cea frumusica.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Doamne Roxana, citind mesajul tau mi-au dat lacrimile, nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla. Nu te mai gandi ca numai rau iti faci
xandrutza ma bucur ca ai terminat curatenia!Narci ce mai face?
beatrix mercic

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxana01, e cumplit prin ce-ati trecut. Lifturile astea sunt tare periculoase. Si sora-mea sta la et. 8 si tot am fost cu Maria pe la ea sa-i udam florile cat au fost la mare. Si mi se strangea inima cand trebuia sa ma urc cu Maria in lift.

Beatrix, azi a gata cu centrala. In 5 zile au montat-o. Mi-a adus tata 2 meseriasi buni, care s-au tinut de treaba.

Sandra, multa sanatate Gargaritzei tale.

Merg pana sus sa vad ce mai fac.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Aici sunt!

Multumesc celor care au intrebat de mine...ieri si alaltaieri nu am reusit sa deschid forumul. Calc. de acasa a cedat...nu stiu de ce ...iar in cursul zilei mai mult alerg pt tot ce am de rezolvat, la serviciu ca la serviciu...stiti bine...si uite -asa ...

Roxana m-am cutremurat si mi-au dat lacrimile citind...nu imi vine sa cred! A fost un miracol ca ai avut prezenta de spirit in momentul acela...

Lilina..offf ce necaz pe voi cu acel accident! Slava Domnului ca nu ati patit niciunul nimic. Fierul se repara...cu bani e adevarat dar nu conteaza bine ca nu aa fost nimic grav!

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

prezent
am multa treaba la serviciu in ultima vreme

Roxana, OFFF, nu pot sa cred, si mie imi este frica de lifturile astea, mai ales ca eu stau intr-un bloc vechi din 1968
bine ca ai avut prezenta de spirit

Mexxa, ma bucur ca nu i-ai dat peritol, chair daca bufnitezi in fiecare noapte, si eu bufnitez in ultima vreme, se trezeste domnul Vlad si urla dupa lapte. nu ne intelegem DELOC cu el, si dupa ce ii fac laptele nu-l mai vrea,

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput