Bucurii de sept-oct 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mirabela....vreau si eu acel ghid pt cresa...si noi l-am inscris pe Sebi tot din sept va incepe. Nu am avut alta solutie...mai ales ca situatia cu firma sotului e cum e...si atunci un salar fix nu va strica niciodata.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mira ala nu e trenulet, sunt masinute si merg agatate una de alta, am tot cautat tren si n-am gasit si sotu a gasit masinutele si le-a luat, ca Luca ma inebuneste cu UUUU, si asa are tren si el . De Homeovox/Homeogene nu stiu nik, sorry.

Mexxa da siropul de muguri de brad e foarte bun pentru gat, si pentru raguseala, dar nu stiu daca si pt cresterea imunitatii.

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi suntem in vacanza unde e foarte bine si frumos,toate rudele il admira pe Matteo (normal doara e a lor).
Matteo doar o zi a avut probleme,apoi a fost totul ok si am putu pleca linistiti in vacanza.

Mexxa ma bucr ca sunteti bine si eu am o vecina care ai face lui M sirop din muguri de brad este excelent ptr gat,nu stiu imunitate dar tot ce-i natural e bun.

Liliana imi pare rau de incidentul vostru,sunt nebuni astia cu tirurile,aici noi cand am venit a trebuit sa nu o luam pe autrostrada Venetia ca tocmai facuse acel camion accidentul ,care am auzit ca a fost dat peste tot in lume.

Acum sunt la fratele lui Ste la masa,am intrat repede sa vad ce faceti si sa va spun ca suntem ok.Am luat compiu cu mine dar vad ca anul asta astia au taiat wierlessul.
Va pup si mi-e dor de voi.

PS Pufy si eu sufar de aceeasi boala cu zazele,asta ma inebuneste,pana cand adoarme e cu mana numai pe ele.<am reusit sa fac rost de o cutie azi de ce m-ai rugat,am intrat intr-o farmacie si am intrebat daca ami da fara reteta si mi-a dat.Maine il trimit pe Ste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

seara buna
mi-am recuperat si eu cartela, era cazuta pe sub scaunul de la sofer, intr-o pozitie de numai Sherok Holmes o vedea, adica EU
mi-am revenit, nu am incotro

MEXXA, eu sunt impotriva Peritolului, pe de o parte poate ca face bine, dar stiu ca face si rau, parerile sunt impartite, eu una NU I-AS DA NICIODATA Peritol lui Vlad
eu i-am dat lui Vlad pt. pofta de mancare si pt.imunitate Vitamina C natural si Imuno Baby si Sanasol vitamine fara zahar

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara.
Lilina, macar bine ca ai gasit sim-ul; in rest, despre politie, turci, tiruri, trafic rutier, no comment, doar ca-mi pare rau pentru voi.
Andreea, maica-mea facea sirop de muguri de brad, eu consumam la greu; despre peritol nu stiu ce sa zic, nu am folosit, am auzit pareri pro si contra...
Mira, nici Homeovox nu am folosit.
Sephora, vacanta placuta!!
Anca, am inceput sa vizionez poze cu Luca cel scumpik, dar le termin abia maine; am vazut doar primele doua poze, mi se pare sau i se bucleaza parul inapoi?
Tala, imi pare rau de faza cu soacra, sper sa nu se mai repete.
Gety, vazand poza cu voi doua mi s-a parut ca semanati foarte bine.
Crisnemes, o masina cred ca va primi Narcisa, din aceea electrica; vedem...
Ramo,
Beatrix, spor la scris!

Noi am terminat ce ne-am propus pe ziua de azi, mai avem si maine o portie de ; va multumesc ca v-ati gandit la mine

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Mexxa, nici eu nu i-as da copilului peritol - am o prietena care a facut greseala asta, iar fetita a cazut intr-un somn frate cu lesinul de-a bagat-o in toti sperietii. daca plange asa cum spui si nu mananca, eu as mai cauta cauze...Oricum, pt cresterea poftei de mancare incearca cu suc de portocale (vit c) si multe fructe (micul dejun al lui David consta strict din fructe si mananca ff bine)
Xandrutza, merci de consolari - nu se va mai repeta intrucat i-am jurat ca nu-i mai vorbesc in viata mea, iar intre curtile noastre va creste in curand un mare gard...
Iar in final, dar cel mai important, eu sunt tare mandra ca puiul meu ne-a anuntat azi care are CA (kk adica) in pampers, ceea ce este mare lucru pt ca v-am zis ca nu am lucrat deloc cu el la capitolul 'curatenie' - a fost un cadou perfect pentru tati pt ca azi e ziua lui
pupici

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna diminetaza!

Cafelutza este gata!

Tala, La multi ani cu sanatate, fericire si impliniri alaturi de voi!
Cat despre partea cu soacra, mult succes! Bine ar fi daca s-ar rezolva problemele cu un gard intre voi!
Xandrutza, spor la curatenie in continuare!
Lilina, ma bucur ca ai recuperat cartela!
Sephora, vacanta placuta!
Mexxa, nu stiu nimic de peritol dar eu in principiu sunt impotriva stimulentelor d epofta de mancare si calmare! Tu spuneai ca Sebi mananca bine, deci ar putea fi doar o perioada, poate e prea cald, nu stiu ce sa zic, sau poate cum ati schimbat aparatamentul! S-a modificat locul!
uite, noi cand am fost in vacantza, am intrat la ora 15 in hotel si atunci Eric trebuia sa manance! I-am dat un borcanas de fructe la masa de pe teresa camerei! Ei bine la cina, ne-am dus toti 3 la masa, i-am facut si lui portie si efectiv doar se juca in ea si mai ciugulea asa! Am zis bine, nu-l fortez, loc noi, oameni noi! Am terminat, am mers in camera si Eric s-a dus la geanta unde aveam borcanase, si-a luat unu si direct pe scaunul masutei de pe teresa s-a dus si mi-a zis ca vrea sa manance! Indiferent cat am vrut noi sa-l facem sa manance la restaurat, el a vrut doar la masa de pe teresa camerei! Dupa ce mancam noi, ii luam farfuria lui, ne duceam in camera si ii dadeam acolo sa manance fara nici un fel de problema! La fel am patit si la Craiova si la Bistritza! In locul unde a mancat prima data doar acolo a vrut sa manance!
Mirabela, nu stiu nimic de homeopate!
Scumpik, vazut Luca cel frumos cu gene lungi! cea mai amuzanta m-i s-a parut cea in care a pus pisica pe olitza si el s-a asezat langa!

O zi buna,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna dimineata!!!
Am intrat si eu sa va mai intreb cate ceva? Ati facut vreuna dintre voi in timpul sarcinii analiza de depistare a virusului hepatic C? Eu nu stiu daca sa il fac si pe acesta sau nu. Deja am facut atatea analize ca sunt satula, pe de alta parte am si un mare stres legat de toti virusii astia transmisibili de la mama la fat.
Tala, cred ca nu ti-am urat pana acum bun venit in randul nostru, atat tie cat si bucuriei tale dragi. Legat de tractoras cu pedale, aici exista la metro un model identic cu cele de la Toys, dar mult mai ieftin, in plus am gasit si la magazinele in care se vand masinute si motociclete cu acumulatori.
Mexxa, eu i-am dat deseori lui rares sirop din muguri de brad facut de mine, sa stii ca eu consider ca i-a mers tare bine mai ales la durerile in gat si la raguseala, dar si la pofta de mancare. Legat de Peritol, poti sa incerci o doza mica de 1-2 ml 1-2 ori pe zi, la Rares a avut efect invers, mai rau l-a agitat. La noi ptr linistire a mers f bine magneziul de la aditiva, luam eu si ii dadeam si lui cam 1/4 din pliculet. Tot in perioada aia i-am facut tratam preventiv cu helmiflores ptr viermisori, giardia. De multe ori astia nu ies la analize, dar cum sunt inca in perioada in care stau mult cu mainile pe jos, baga in gura tot, mare minune sa nu aiba niscaiva gargauni din astia, asa ca preventiv facem si acum ca iar se agitase rau si se plangea de burtica. De cand ii dau mananca de rupe, m-a innebunit, toata ziua cere mancare. Doarme chiar si mai bine noaptea, adica buba, de seara pana dimineata. E din plante, asa ca nu ii face rau cu siguranta. Daca iti bea ceai incearca si un pic de ceai de tei, noi nu am avut succes cu el, decat 20-30 de ml bagat in lapte ca altfel il simtea si il refuza.
Mirabela, eu hemeogene am mereu in casa, cand il banuiesc pe rares de rosu in gat, dureri, ceva ii dau cate una pe zi 3-5 zile. Acum e mai mare, asa ac merg si mai multe la nevoie. Miere cu lamaie ati incercat?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aaaa, vreau si eu ghidul ptr cresa. Adresa de yahoo e aceeasi de pe DC. Mai avem si noi un pic si mergem. Deja Rares cere zilnic la cresa. Pe mine ma trimite la servici si el cere la cresa la copii. Dupa prima zi de stat acolo cu siguranta nu va mai fi atat de entuziasmat. Acum doar din auzite e tare entuziasmat, vrea acolo si gata. Vom vedea in final daca ii va placea ori ba.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! O fuga pe aici si dupa aia la treburi.
Beatrix, multumim de cafea!
Tala, la multi ani sotului!
Tanima, eu nu am facut analiza respectiva.
Scuze, sunt telegrafica, dar nu am incotro. Va pup si va doresc o zi buna!

P.S. Vreau si eu ghidul pentru cresa, multumesc anticipat!

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput