Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta29 spune:
DIARUX, sunt si eu pe-aici si in acelasi butoi ca si tine
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

M&M spune:
Neata!!!
Acum am terminat si eu sa ii dau lui bebe laptic...
Oana, ca tot ma intrebai de laptic, stau bine, zic eu, din pacate bebe fiind micut, oboseste repede cand mananca de la san, asa ca ii mai scot eu cu pompa..mananca cam 50-60 ml la o masa.....Ce statistica misto ai facut!!! Si eu am observat ca la odiseea noastra "cavalerii" au sosit mai rapid, asa a , ai grija, nu se stie niciodata!!!
Tecky, multumesc...
AM vazut si eu poze cu Ralucutza...Ce mult a crescut!!!!
Oana, Narci, multumesc....ma faceti sa rosesc..![]()
Dana, 

Nastere usoara!!! Sau poate deja ai nascut!!!!![]()
Ruxi!!! Mai, mai !!! Mereu alte si alte stresuri...stai si tu mai relaxata
!!...Cand se fisureaza membranele e bine sa iti pui putina vata ...daca trece prin vta, inseamna ca e lichid amniotic, daca nu trece prin vata , inseamna ca e secretia normala din sarcina.
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
violeta29 spune:
MARINA, FELICITARI RECUPERARE CAT MAI RAPIDA! ANA SOFIA BINE AI VENIT SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!
CRISTINA am vazut pozele lui Mihaita, tare frumos bebelus ati facut si voi.
DANA, uite de la mine o agitata ,
,numa daca nu cumva ai si nascut deja
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

Gini75 spune:
Marina, felicitari! Ii doresc fetitei tale sanatate si noroc.
Bujo, Boti, Ankalaura, multumesc pentru informatiile privind congelarea laptelui matern.
Caprioara, cat costa un meniu pentru botez, ca nu mai stiu unde ai scris?
In legatura cu bubite pe fata, de alaltaieri i-au aparut si fetitei mele, iar eu le-am pus pe seama caldurii. Seamana cu cele pe care le-a avut fetita lui Tecky, dar sunt mai putine. Doctorita Irinucai e plecata din tara, asa ca nu stiu ce sa fac. Deocamdata nu i-am dat cu nimic, sa vad daca apar si altele.
violeta29 spune:
Mey fetelor sa nu radeti de mine, da io tot nu pricep cum ii cu fisuratu membranelor.Bun, am inteles, ai senzatia ca te scapi pe tine, da e doar senzatia sau te si scapi Si sa va zic si de ce is asa nedumerita, ca io senzatia asta ca ma scap pe mine o am de vreo doua saptamani incoace si ma tot duc la baie din juma in juma de ora si fac cate o picatura. si cat e de grav daca intr-adevar sunt fisurate membranele iar eu nu realizez in timp util?
Cristina, la tine cum a fost , de unde ai stiut ca s-a intamplat?
GINI, noi am gasit un restaurant unde meniul este 110 lei fara bauturi si fara dulciuri
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

dma2007 spune:

ce fac fetele?
cristina BB Mihaita este un bibelou, un dulce!sa va traiasca si sa va bucurati de el!
de la mine pe obrajorii aia mici si dulci! abia astept sa-mi povestesti cum a fost!
MARINA FELICITARI! SA VA TRAIASCA!
FELICITARI MARIMAR, TRULI
sun-ule ai fost la concert? am citit ce mi-ai scris ultima data, esti o dulce.eu inca stau si ma gandesc cate o data daca am facut bine sau nu ca nu am venit pe la voi, dar atunci cel mai bine mi s-a parut sa te sun si sa te intreb( sper ca nici fetele nu m-au caondamnat prea tare). cu sufletul am fost tot timpul acolo...
abia astept sa vina BB sa iesim in parc!nu te las pana nu ne vedem!
diarux bai cate patanii! hai ca o sa fie bine!
MORTALI PEPENASII !!!!!!!!!
M.A.
37s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 12 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
ladymina77 spune:
Buna dimineata burtici,mamici
Ne-am trezit si noi cumva sperand ca vine vreo contractie ceva,sau vreo membrana fisurata dupa plimbarile de ieri,dar nici o sansa.
Parca de ce imi era frica nu scap.Daca nu se declanseaza singura azi sau maine,vineri dimineata merg la medicul meu si apoi de acolo la spital.Nici nu vreau sa ma gandesc,cumnata mea anul trecut a patit acelasi lucru,nastere provocata ,pfffu a stat de joi dimineata pana vineri seara la 10 cu perfuzie.Frumos nu?si cu dureri bineinteles.Eu sper totusi sa isi faca un pic de curaj bebelina si sa vina ea singura tinand cont ca-i a-2a sarcina.Dumnezeu stie cum o fi.
Oana scoate vreo 2-3 bucati de agitate ,poate ,poate o stimulam de junioara.
Oare Dana o fi nascut?Mai mult ca sigur,daca n=a scris nimic pana la ora asta.Doamne ajuta-i!
Ma intreb ce o fi cu Sun,n-a postat de 2 zile nimic?N-a vb nimeni cu ea?Sper sa fie ok.
Gata fug sa mai fac ceva prin casa si vb mai incolo.
Dia ,pt membrane cel mai bine e sa mergi la medic si iti poate spune exact ce-i cu ele.Bafta.
40+3
mina
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Noi tocmai am ajuns acasa de la piata.Printesa inca doarme in carucior.Nu stiu ce are dar de vreo 2-3 zile ziua se trezeste direct plangand si vrea in brate exclusiv pana adoarme iar,si daca o pun jos iar se trezeste in cateva minute...off...un cerc vicios.Deja imi rupe spatele si mainile ca doar are peste 5 kg 
Pfuu si azi dimineata am si patit-o putinel cu lapticu ei.Am zis hai sa-i fac la temperatura camerei...sa se obisnuiasca si asa nu numai cu laptele cald.Si a mancat fata tot si dupa aia am observat ca nu s-a dizolvat complet praful
.Logic a a dormit dar probabil nu era staula de la apa aia chioara.Am iesit cu ea si s-a trezit urland bagandu-si mainile in gurita.Noroc ca i-am facut inca 60 just in case si am luat cu mine ca de nu ma faceam de circ pe afara cu ea ca nu se potoleste pana nu e satula...urla intr-una.Mno deci a papat tot dintr-o suflare.
Vroiam sa va intreb.Cu mulsul.Eu de exemplu aseara am muls minunata cantitate de 40 ml
.Azi mai mulg cam tot atata.Se poate amesteca sa-i dau la o masa sau sa incalzesc separat sub apa calda?
Felicitari proaspetelor mamicute
de bebelasi superbi
sa fiti sanatoase si bebeii papaciosi
Kimmy mami de Timea Cristina
dma2007 spune:
mi-am schimbat si semnatura!
cat despre mine ce sa va spun , mi-a ajutat DD si dupa atatea zile de stat cu muncitorii am reusit sa pun baia la punc si am pus si parchetul-asta a fost mai greu( aseara am facut curat cu sotul)
acum asteptam mobila
am ramas si fara masina de spalat, pentru ca a trebuit sa o ducem acolo sa fie montata cu mobila( dar ma descurc eu ca doar nu m-am nascut cu masina de spalat)
BBelusa mea este o dulce, Doamne cat o iubesc, a stat asa cumintica in burtica cat eu am avut treaba; eu va spun o s-o mananc cand o s-o vad
mi-am luat si garmastan, am inceput sa-mi dau de aseara
acum la 14 ma duc la ultima eco!!!abia astept sa vad ce face pepenasul meu acolo in burtica
of Doamne ce putin mai e!dar totusi asa mult...
mama zice ca o sa nasc la volan 

gata despre mine ca v-am plictisit
kimmy uite eu am gasit un site din ungaria unde au leagane fisher la preturi rezonabile si trimit si in ro : cauta cu google c-sale hu( au si in limba romana)
si eu am observat ca n-a mai scris sun
sun unde esti?????????????????????????????( ce ziceai de analizele tale??????????????????)
M.A.
37s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 9 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
diarux spune:
CRIS as sta eu relaxata, da dak nu/l simt??/ ce pot sa fac? Sper ca e el mai pututros ...ma ingrozeste ideea ca as putea pati deva tocmai acum cand e asa de putin pana la nastere.
VIO vad ca suntem setate pe aceleasi stresuri! cu membranele m-am linistit ca am mai vb cu fetele. si oricum pe tampon nu ramane nik, nici macar secretia aia de o mai aveam eu. e alb alb. ma ingrijoreaza acum cas nu misca. ar trebui sa ma internez maine. mi-e o groaza si de asta....of!
DMA, MINA 
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase